Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ItsOnlyMexx_20

Komu nie chce sie spać i ma ochotę pogadać ?

Polecane posty

Gość Z wiarą niezalogowany
Nie chce mi się szukać. :classic_cool:🖐️ Poza tym ja nie pracowałem za granicą. :classic_cool:🖐️

benzjadziejny-> nie musisz informowac wszytskich ze jest tu gdzies moja fota , zreszta dalam linka do skasowania tego ale nie wiem czy fota zostala skasowana odn chemii -> czy ja wiem czy taka chemia byla i jest? w zasadzie to on mnie az tak nie pociaga fizycznie , wiem ze to brzmi jak paradoks hehe ale coz... zreszta dla mnie w facecie moze byc pociagajace co innego niz cialo np umysl czy sposob bycia . zreszta nie zwracam uwagi az tak na wyglad dla mnie wazniejsze jest co innego bo uroda przemija niestety ... jak pisalam juz , kiedy go poznalam to nigdy bym nie przypuszczalam ze sie w nim zakocham ... wrecz nie dazylam jego sympatia , dla mnie byl gburem i juz , dipiero kiedy zaczelismy rozmawiac to zaczal mnie interesowac ...

Gość co racja tom racja
to Wy się całowaliście ??? I tak bez echa to przeszło ?

Sam fakt, że oceniasz go jako beznadziejnego, a jednocześnie na niego lecisz świadczy o chemii, która przesłania racjonalne myslenie. :D🖐️ Znajdz sobie normalnego faceta, z tej fajtłapy nic nie będzie. :classic_cool:🖐️ I to rada moja czyt. fajtłapy. :D🖐️

Ej a ja mogę tę fotę zobaczyć? :classic_cool:🖐️

co racja to racja-> calowalismy sie hehe po ponad miesiacu znajomosci dopiero :/ ale przyznam szczerze ze zaskoczyl mnie w tej kwestii bo calowalam sie z roznymi facetami ale to co on robil to totalnie mnie zaskoczylo poprostu niespodziewalam sie po nim tego i nie smiejcie sie ze mnie ale napisze cos i wiem ze to glupio zabrzmi : jak 1 raz mnie calowal to ...jak to kolezanka moja powiada... kisiel w majtkach byl hahaha co mi 1 raz sie zdarzylo przy calowaniu nie no buraka walnelam teraz hahaha :D

"Znajdz sobie normalnego faceta, z tej fajtłapy nic nie będzie. I to rada moja czyt. fajtłapy. " czy ty aby nie mas z perspeektyw na dobrąpracę? :O to jużjako facet fajtłapą nie jesteś do tedgo pewnie jesteś przystojnym, dobrze zbudoany, masz 180 cm i wzdycha do ciebie połowa dziewczyn z kafe i 2/3 z reala :classic_cool: więc nie kłam

"calowalismy sie hehe po ponad miesiacu znajomosci dopiero :/ " ja bym nigdy czegostakiego nie zrobił 💤 "a ty beznadziejny nie waż sie dawac namiarow bo udusze !!!!!!!!!!!!!" jeżeli umie obsługiwać google i ma chociaż 1 sprawnąszarą komórkę to sam znajdzie :O 🖐️

Gość co racja tom racja
na kafe wypowiadalas sie kiedys, ze balas sie ze jestes w ciazy bedac zagranica, czy to wlasnie z TYM sypiałaś ?

no wes i znajdz innego ... zreszta ja nie chce innego ...moze i fajtlapa i cipa) jak to brat powiada) ale za to jaka owa fajtlapa ...!!! taka fajniusia , milusia i mimo wszytsko kochana :] nie no ma mozg mi serio cos padlo :O

a ty beznadziejny nie waż sie dawac namiarow bo udusze !!!!!!!!!!!!!" jeżeli umie obsługiwać google i ma chociaż 1 sprawnąszarą komórkę to sam znajdzie chociaż patrząc na sporo pytań na kafe to przekracza zdolności intelektualne przecietnego polaka :O

Przecież nic z nią nie zrobię. Obejrzę, przetworzę, zarejestruję i wydalę z pamięci. :classic_cool:🖐️

Gość
a czyją fotę macie? mogę zobaczyć?

" no wes i znajdz innego ... zreszta ja nie chce innego ...moze i fajtlapa i c*pa) jak to brat powiada) ale za to jaka owa fajtlapa ...!!! taka fajniusia , milusia i mimo wszytsko kochana :]" no to zoabaczsz po nastęnym wyjeździe na święta jak po tych twoich listach cię oleje to trzeba go sobie z głowy wybić... choćby młotkiem :D

" no wes i znajdz innego ... zreszta ja nie chce innego ...moze i fajtlapa i c*pa) jak to brat powiada) ale za to jaka owa fajtlapa ...!!! taka fajniusia , milusia i mimo wszytsko kochana :]" Do czasu aż chemia przejdzie. Wtedy zobaczysz jaki on jest beznadziejny na dobre i będziesz się brzydzić siebie, że się z nim przespałąś. :classic_cool:🖐️

co racja to racja -> oj a Wy to musicie wszytsko wynajdowac i uzywac przeciwko mnie? 😠 wiem ze moge wyjsc na dziwke i takie tam ale przyznam sie ze nie , nie z Nim , kiedy Jego poznalam z tamtym zerwalam . To byla moja taka jedyna ze sie tak wyraze przygoda w zyciu ktora nigdy wiecej sie nie powtorzy , zaluje tego jak niczego innego na swiecie a powodow dla ktorych to zrobilam podawac nie bede bo wiem ze nic mnie nie usprawiedliwia i wogole nie chce o tym mowic 😭

"wiem ze moge wyjsc na dziwke i takie tam ale przyznam sie ze nie , nie z Nim , kiedy Jego poznalam z tamtym zerwalam . " dorośli ludzie chyba mogą sypiać z kim chcą :O jak ich ktośchce :D "Do czasu aż chemia przejdzie. Wtedy zobaczysz jaki on jest beznadziejny na dobre i będziesz się brzydzić siebie, że się z nim przespałą" no i jak to sięma do moich szans i wcześniejszych hurraoptymistycznych wizji zakochanej dziewczyny?

neurosa-> nie mamy żadnej foty cos Ci sie pomylilo :P z wiara -> nie nie mozesz zobaczyc :P tak , jasne a kiedy mi to przejdzie? t trwa prawie pol roku i mimo iz jestem swiadoma jego wad to i tak dalej przy owym uczuciu trwam a ze jest beznadziejny to to wiem i nie musze tego sobie uswiadamiac :(

"no i jak to sięma do moich szans i wcześniejszych hurraoptymistycznych wizji zakochanej dziewczyny? " Ano tak, że zanim Cię zostawi zdążysz zamoczyć. :classic_cool:🖐️

"dorośli ludzie chyba mogą sypiać z kim chcą jak ich ktośchce " niby masz racje ale ja mam poglady troche inne na ten temat i wcale dumna z tego nie jestem( z tego ze sie z tamtym przespalam) ale jak juz pisalam nie chce na ten temat rozmawiac bo to jest dla mnie bardzo przykre no i jak juz wspomnialam nie jestem z tego dumna

"z wiara -> nie nie mozesz zobaczyc " nie będę sie śmiał, widziałem tu już wiele kafeterianek i naprawdę nic złego z tego nie wynikało. :classic_cool:🖐️ Nie daj sie prosić. :)🖐️

"Stan zakochania wiąże się z podwyższonym poziomem fenyloetyloaminy (PEA) i dopaminy, powstaniem nowych pętli neuronalnych oraz reakcjami fizjologicznymi na osobę, w której jesteśmy zakochani takimi jak pocenie się dłoni, przyśpieszone bicie serca (wynik działania adrenaliny). Te same reakcje wywołuje strach i stres. W nieco ponad połowie przypadków poziomy hormonów wracają do normy w ciągu 3-8 lat (choć mogą również wcześniej) od momentu podwyższenia. W pozostałych przypadkach pojawia się nowy stan równowagi, za który odpowiada dopamina i serotonina, a który można określić jako przywiązanie." by wikipedia to tak optymistycznie :P zaparę lat przejdzie ale i zostanie na zawsze :classic_cool:

"Ano tak, że zanim Cię zostawi zdążysz zamoczyć. " małoprawdopodobne bo całowanie się po miesiącu jak u kolegi autorki to było by since-fiction... pewnie najwcześniej po X razy dłużej a potem jeszcze dłużej wcześniej by jej przeszło albo by sięzniechęciła przyzwyczajona do noramlanych ludzi

"Ano tak, że zanim Cię zostawi zdążysz zamoczyć. " jezeli komus tylko na tym zalezy to masz i racje ale nalezy wziac pod uwage to ze nie wszytskie dziewczyny sa takie np ja , kiedys chodzilam z facetem poltora roku i nie dalam sie dotknac . wiem ze to brzmi jak hipokryzja z uwagi na to ze raz mi sie zdarzylo pojsc z kim do lozka po krotkiej zjaomosci i wcale sie tego nie wypieram bo jest to fakt ale na ogol jestem zwolenniczka czekania zanim dojdzie do konsumpcji zwiazku ze sie tam wyraze .

Tu nikt Cie nie ocenia. Dla mnie możesz spać z całym plutonem. Jestes dorosła, Twoje życie, Twoje szczęście. 🖐️

Gość
:( a ja chciałam zobaczyć fotę... a w temacie to olej tamtego - tylu mamy przystojniaków na kafe :p