Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasasasasasa

Jak dobrze zacząć związek?

Polecane posty

Gość marcowa_dziewuszka
nie mam nicka - jest róznica. jak widze obydwie puszczalskie jestescie. wcale sie nie dziwie ze caly swiat ma taka opinie o polkach. trafiaja na takie zdziry jak wy. zreszta faceci wcale nie sa lepsi. jak psy na kiełbase poleca czy to po 1-dniowej znajomosci czy 3-tygodniowej. ja bym sie zastanowiła czy aby on nie puszcza sie z inna, skoro z toba tak szybko poszedł to dlaczego z inna by nie miał. zreszta szkoda czasu na takie jak wy PA.

Gość marcowa_dziewuszka
"oboje jesteśmy dość niezależni, i raczej każde z nas kroczy własnymi ścieżkami.." no własnie oby on nie czul sie zbyt niezalezny :) powodzenia !

Gość nie mam nicka...
marcowa, nawet nie masz pojęcia o czym pisze...w tej niezależności chodziło mi o pasje, nie o samotne wyjścia wieczorami ze znajomymi czy co tam sobie pomyślałaś. po prostu facet ma świadomość, że nie wieszam się na nim, bo mam swój świat, swoje zainteresowania. być może nie masz pojęcia o czym pisze. mimo wszystko, życzę Ci takiej szalonej miłości, pożądania, ognia, która pochłania Cię nagle...i dzięki której odrzucasz konwenanse, nie liczą się dni, wyliczenia, kalkulacje....miłości, która nie jest umową, przemyślaną na zimno i bez emocji, tylko która jest życiodajną siłą, czymś naturalnym i pięknym.

Gość marcowa_dziewuszka
jesli to szczere to dzieki :) Pa.PA

Gość cnotki sie odezwaly
wiadomo ze lepiej nie zaczynac zwiazku od seksu bo w polsce ludzie maja do tego takie podejscie zacofane ze dziewczyna ktora nie czeka roku z seksem to dziwka a facet ktory zalicza to jest ktos wielki.pojebany kraj ja uwazam ze jesli ma sie ochote na seks to sie to robi-co ma byc to bedzie,nie widze sensu w czekaniu miesiacami na seks,pieszczoty,orale nie orale moga byc po miesiacu ale seks nie?obluda sama z pierwszym chl z ktorym bylam dlugo nie chcialam seksu,bo mnie pociagal,ale kolejny byl tak apetyczny ze po 3tyg wyladowalismy w lozku,a teraz mam ochote na kolege z pracy-znamy sie 2tyg ale mam taka chcice na niego ze nie wiem,ciagle o nim mysle i jesli bedzie okazja to kto wie:)

Gość sasasasasasa
Chyba zwariowaliśmy na swoim punkcie, unoszę się 5 cm nad ziemią ;)