Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzucona idiotka

Bylismy razem 5 lat

Polecane posty

Gość myśl rozsądnie
rozpaczasz bo facet porzucił Ciebie i dziecko z dnia na dzień ? wolałabyś by romansował miesiącami czy latami a Ty byłabyś ostatnią która się o tym dowiaduje ? może facet jest na tyle uczciwy że zadecydował po odejściu zaraz po zdradzie ? moze uznał że już nie będzie potrafił dochować wierności ? wolałabyś by wrócił i mówił że żałuje i że już nigdy .... uwierzyłabyś ? byłabyś z nim nadal szczęśliwa ? szczerze wątpię.... ciesz się że gra z Tobą w otwarte karty, mówi jak jest zamiast kłamać, mydlić oczy i obiecywać

Gość porzucona idiotka
zmanierrowana racja nie ma co dodatkowo dodawac sobie cierpień jego życie jego sprawa, teraz tylko przeżyc rozwód a jego rzeczy chyba mu wyślę do wawy, wcześniej dałam mu tydzień na ich odbiór

Gość porzucona idiotka
myśl rozsądnie wolałabyś by romansował miesiącami czy latami a Ty byłabyś ostatnią która się o tym dowiaduje ? wolałabym żeby nie był głupim fiutem, i to nie chodzi o uczciwosć moim zdaniem myślę że potrzebował spokoju żebym nie dzwoniła do niego itp, moze nawet sie nie pochwalił że ma zonę dziecko

Gość popoludniowe czytanie kafe
"facet uczciwy" rozwalil mnie ten tekst.... no coz :) autorko watku a tak poza tym to z nim bylo zawsze tak wszystko super???? mi sie wydaje, ze jak ktos jest dupkiem to to widac wczesniej po jego zachowaniu, no ale moge sie mylic.

Trzymaj się dziewczyno....nie będzie Ci łatwo:( Pamiętam jeszcze jak sama przechodziłam przez to wszystko.....szok,niedowierzanie,wyparcie,wściekłość,bezsilność,rozpacz,potem smutek,który trwa i trwa choć to już przeszło pół roku.Tyle,że ja rozstałam się po 20 latach związku.:( Mówią ,że czas leczy rany....życzę Ci ukojenia,kiedyś tam

Gość porzucona idiotka
myśl rozsądnie wolałabyś by wrócił i mówił że żałuje i że już nigdy .... uwierzyłabyś ? byłabyś z nim nadal szczęśliwa wiesz teraz jestem w takim stanie ze wybaczyłabym ,niestety tak bardzo go kocham,ale nic to minie nie zrobię z siebie po raz kolejny idiotki która prosi męża żeby nie zostawiał rodziny

Gość zmanierrowana
mysl rozsadnie wychodzi na to, ze facet uczciwy i po mesku zdecydowany bedzie skarbem jakiejs kobiety a ty autorko znajdz sobie takiego, jaki nie bedzie mu dorastal do piet :) moze kiedy mowil o slubie koscielnym mial na mysli swoj slub z jakas inna kobieta i ty autorko zle go zrozumialas? w kolejnym zwiazku sluchaj uwazniej :)

wracajac na chwile do dywersji, to czemu mala nie ma skorzystac na takiej okazji, dwulatki uwielbiaja zabawy roznymi rzeczami, zwlaszcza takimi, ktorych na codzien dotykac nie moga....:-)

Gość porzucona idiotka
popoludniowe czytanie kafe naprawde był super i nie mówię tego zaślepiona głupią miłością kogo wszyscy którzy nas znali uwazali podobnie, mie zmieniłabym w nim nawet jednej rzeczy ,nic nie dał po sobie poznac nigdy jeśli udawał to całą nasza znajomosć .bo do końca zachowywał sie tak samo

Gość porzucona idiotka
zmanierrowana ale mnie własnie pytał o ten slub nawet mojego imienia użył więc to chyba nie pomyłka chyba ze tamta też tak samo ma na imię

Gość ddddddddd
mnie zostawił wczoraj po 11 latach.....i tez jestem w jakims transie trzymaj sie, moze tobie sie uda, bo ja nie daje rady pozdrawiam

tym bardziej to jest przerażające... farbowany lis. niby dobry kochany a niewiadomo co tam naprawde ma w glowie :)

Gość zmanierrowana
zwlaszcza takimi, ktorych na codzien dotykac nie moga.... zawsze szczery uwazaj na kontekst wypowiedzi :) autorko twoj maz mial takze inne zalety nie byl skapy bo pozwolil ci blagac cala godzine ale tez nie rozrzutny bo jednak po godzinie pomyslal praktycznie ze musi juz konczyc taki facet to skarb

Gość zmanierrowana
tamta też tak samo ma na imię sprytny w dodatku znajdujac kobiete o takim samym imieniu okazal przywiazanie do ciebie :)

Gość porzucona idiotka
Dzięki serdeczne za wsparcie naprawdę pomogliśćie w nieszcześćiu:) zaczełam trzeżwo na to patrzec a przynajmniej sie staram. mała właśnie watała musze się nia zająć, dzięki wielkie dla wszystkich, powiedzcie tylko wysłać mu te rzeczy czy czekac az przyjedzie, bo ja dałam mu tydzień na to potem powiedziałam że po prostu je wyrzucę muszę uciekać dzięki raz jeszcze:)

Gość porzucona idiotka
ddddddddd musimy dac radę musisz w to wierzyc że będzie dodrze trzymaj się

zawsze szczery uwazaj na kontekst wypowiedzi zawsze uwazam, nie bede ukrywal, ze interesuja mnie wszelkie relacje miedzyludzie i nie ograniczam ich do wieku :-) myslisz, ze pomysl z dywersja nie jest terapeutyczny?

Gość zmanierrowana
wyslac czy nie? zrob tak jak wolisz nie mysl co okaze sie korzystniejsze dla sytuacji tylko mysl o sobie

Gość czasu się nei cofnie
więc nie ma co rozpaczać ciesz się że jesteś niezależna finansowo, masz pracę, Mamę i dziecko mogłoby być znacznie gorzej, mogłabyś być jedną z tych kur domowych które siedzą w domu i gdy okazuje się że facet je zdradził i odchodzi, zupełnie nie widzą jak dalej żyć bez niego, bo nie potrafią samodzielnie podejmować decyzji ani zarabiać na siebie i dzieci

Gość porzucona idiotka
a i powiedział ze zawsze będzie mnie kochał kretyn ,własnie sobie przypomniałam,bo wczorajsza rozmowa przychodzi do mnie falami, połowy nie pamiętam, ale czasami coś do mnie dotrze .wszystkie porzucone trzymajcie się , gorzej chyba nie będzie , a może lepiej:)

Gość trele mele dudtki
...ja sie zastanawiam tylko dlaczego Ty masz - chesz go pakowac, to on sam nie potrafi?

Gość zmanierrowana
zawsze uwazam, nie bede ukrywal, ze interesuja mnie wszelkie relacje miedzyludzie i nie ograniczam ich do wieku :D:D:D myslisz, ze pomysl z dywersja nie jest terapeutyczny? moze jest to jakis sposob jesli ktos w ten sposob przekracza swoje granice zachowania

Gość zmanierrowana
powiedział ze zawsze będzie mnie kochał kretyn uczuciowy :) daj mi numer tego faceta moze w koncu zerwie z ta nowa z toba sie rozwiedzie i jest moj ;)

Gość trele mele dudtki
...porzucona - Ty chyba teraz tak troche zartujesz, co? Powiedzial ze zawsze Cie bedzie kochac??? To juz na dzieciaka zagrywa, lub moze od tak w zalotnych zartach mozna czyms takim strzelic...ale na serio Ty chyba nie wierzysz w takie zapewnienia....sama tez nie gwarantuj takich rzeczy bo mozesz sie zdziwic...pozdrawiam

wiem że łatwo mówić ale nie przejmuj się czas leczy rany, choć pewnie teraz w to nie wierzysz... on sam jeszcze bedzie chcial wrocic jak sobie zda sprawe z tego co zrobil wkoncu przezyliście ze sobą tyle czasu, macie dziecko nie da sie tak poprostu tego przekreslić... moim zdaniem on jest nieodpowiedzialny i przede wszystkim nie warty tego zeby za nim plakać, wez sie w garsc i dasz rade a milosc jeszcze znajdziesz i bedziesz szczesliwa u boku kogos kto na Ciebie zasluguje:) pamietaj ze los zawsze sie odwraca wiec napewno ta jego nowa milość nie bedzie wieczna i ona postapi z nim tak jak on z Tobą... co łatwo przychodzi łatwo odchodzi... głowa do góry kochana:*

oczywiscie, kij ma dwie strony. jednym ty uderzysz, drugim ciebie uderzą.... on jeszcze dostanie kopa w tylek od zycia, jestem tego pewna.

ps. mnie tez kiedys zostawił facet w którym byłam zakochana po uszy, nie wyobrazałam sobie zycia bez niego... a jednak dałam rade i Ty tez dasz pamietaj że po każdej burzy świeci słońce i po nocy przychodzi dzień...

Gość trele mele dudtki
,,nie daj sie, nie czekaj az jego uderzy kij i pokaze jeszcze co to zycie, jezeli bedziesz tak myslec to "wstapisz" do kolka tych kobiet od ktorych sie ucieka - czyli marudnych, sarkastycznych, tych ktore zwatpily w zycie...

popoludniowe czytanie kafe jestem tego samego zdania... żal tylko kobiety ktora skrzywdzil, on nie jest warty łez skoro tak postapil...