Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metaloowaa

Jak bede rządziła światem to zakaże hiphopu i techno pod karą smierci

Polecane posty

Gość no to wyszczególnij
tęmuzyke ja akurat jestem otwarta wiec zapodaj cos

Gość
a cóż to jest za "ambitna muzyka"? zapodaj coś swojego - też wszyscy wyśmieją ;) :p

Gość hahahahahahahahaha
to podaj proszę przykłady ambitnego metalu:D czekam z niecierpliwością:)

białe rękawiczki są i były , nie raz widzę na imprezie takich technozjebów którzy przyjadą z jakiejś wiochy i myślą że świecą tymi rękawiczkami hahaha :D:D

Gość hahahahahahahahaha
wyśmieją, bo są ograniczeni. Dlatego nie ma sensu nawet zebym się rozpisywała .

Gość to na kiepskie impraezy chodzi
chodzisz jak widac konkretów nie umiesz podac wiec na techno sobie wyzywaj i wiesz wyłacz kompa zanim mam do pokoju wejdzie /bo ta twoja muza to pewnie dodulina sralina etc technozjeb wez kobieto sie otrzasnij jak lazisz na techniawy to co sie dziwisz zacznij myslec i wyciagac wnioski

Gość hahahahahahahahaha
nie przekonuje mnie Twoja teoria :D darcie mordy nie moze być ambitne:o 🖐️)

Gość ....pomawiacz....
hahahahahahahahaha wyśmieją, bo są ograniczeni. Dlatego nie ma sensu nawet zebym się rozpisywała . Ja cię wysmieję, bo dzielisz muzykę na lepszą i gorszą. Muzyka to gust i nastrój. Nie ma lepszej lub gorszej. Nie każdy musi miec taki gust jak ty. Kłócenie się o muzykę to odwieczny dylemat niedojrzałych emocjonalnie nastolatków.

Gość wszystko bylenie
brudasy w glanach:O

to na kiepskie impraezy chodzi - jak nie wiesz to się nie wypowiadaj . W tamtym roku na Sunrise widziałam grupke ludzi w białych rękawiczkach . A dla Twojej wiadomości ,nie musze się chować przed mamą ,bo nie mam 15 lat. Niektórzy ludzie niepotrafią odróżnic techna od konkretnej muzyki no ale cóż...

Gość ....pomawiacz....
...Wulgarna Suka... białe rękawiczki są i były , nie raz widzę na imprezie takich technozj**ów którzy przyjadą z jakiejś wiochy i myślą że świecą tymi rękawiczkami hahaha Techno jest niemodne od 15 lat. Teraz słuchaja go dresiarze i papugują z przesadą dawne klimaty. To tak jak transwestyci udają kobiety, a są tylko załosnymi karykaturami. To samo z dresami z gwizdkami i w białych rękawiczkach.

Gość fanka tłajlajt
ja nie skrytykuję. Uwielbiam Muse :classic_cool::D

Gość fanka tłajlajt
Dlaczego tak się zarzekasz, że nie oglądałaś Twilight? Przciez nie ma w tym niczego złego :(

Gość nie boj sie
potrafia ale nie wypowiadaja sie ogolnikami ale konkretami ,a wyzywanie ludzi od technozjebów jest dzieicniada i do tej osoby to było skierowane,i sorry wybacz ja tez widze białe rekawiczki na okreslonego typu imprezach wiec przestan chodzic na te imprezy bo nie wmówisz mi ze na koncercie chopinowskim mieli taka fantazje ze w białych rekawiczkach byli dosyc logiczne

nie boj sie - chodzi mi tylko o to że teraz niektórzy nie potrafią odróżnić ''wiejskiej potańcówki przy rytmach techno'' od konkretych imprez... jedzie taki zjeb na sensation albo inną impreze ,założy białe rękawiczki i każdy się z niego nabija ...

Gość ....pomawiacz....
a ja słuchałem metalu jak tylko powstał Iron Maiden - byłem wtedy w 2 klasie podstawówki :), Potem na poczatku liceum byłem wokalistą punk rockowego zespołu ze skinem w kapeli :D, a potem, to była 10-o letnia jedna impreza techno :D :D :D W późniejszym okresie słuchałem hh, ddisco, muzyki klubowej, soul - to co leci w klubach trendy itd. Jedyna muzyka jakiej osobiście nie lubię to Disco polo. Wyjątkiem jest pszczółka Maja, którą mam w telefonie jako jeden z dzwonków ;) http://www.youtube.com/watch?v=r6xqyntWxBg

Gość fanka tłajlajt
no widzicie jacy wy tolerancyjni jestescie? ku*** rózne sa gusta ludzie! żal mi was!!! pff, idę stąd bo z takimi jak wy to lepiej o muzyce nie rozmawiac, bo normalnie i tak się nie da;/

Gość ....pomawiacz....
...Wulgarna Suka... ....pomawiacz.... - właśnie o tym piszę.Aż żal d**e ściska jak się widzi takich wixiarzy Nie piszesz o tym co ja. Przeczytaj moją wypowiedź powyżej na temat dzielenia muzyki na lepszą i gorszą. Tak samo dzielisz i krytykujesz.

Gość
zbyt dużo medialnego szumu jest wokół tego filmu no i te nastolatki wzdychające do kudłatego odtwórcy głównej roli męskiej... :) podejrzewam że film ten mnie rozczaruje - ale mam go gdzieś na płytce i pewnie kiedyś obejrzę skoro wszyscy metale to brudasy :D to co można powiedzieć o osobie o nicku ...Wulgarna Suka.... Lubimy stereotypy...

....pomawiacz.... - nie każdy musi mieć taki sam gust. Jak by każdy słuchał tej samej muzyki to było by nudno ,nie sądzisz? A tak to chociaż temat na kafe się kręci :D

Gość fanka tłajlajt
neurosa :D - bo kudłaty jest cool i tyle :D Mnie nie dziwi wzdychanie do niego:D tez miałam kiedys 13 lat , ale ja wzdychałam do Leosia DiCaprio 😭 :D ok...powiem Ci szczerze...Twilight nie jest jakimś nadzwyczajnie udanym filmem i chyba właśnie kudłaty jest jedyną zaletą owego filmu... reszta do dupy, w szczególnosci Kristen, która ma ciągle roztwartą japę :o myslałam, ze ona ma tylko taką manierę grania, ale nie - prywatnie też ciągle z otwartą gębą chodzi... no i w ogóle aktorka to z niej żenująca:o Beznadziejnie dobrali aktorkę do roli Belli😭 Juz ja bym się bardziej nadała😭:D ech... niezły offtop:D

Gość
fanka - być może i Kudłaty nie jest tragiczny ale zabójczo piękny też nie, trochę mało męski jak dla mnie ;) no ale podejrzewam, że ja też bym się mu nie spodobała :p

Gość fanka tłajlajt
Myslovitz ❤️ Widzę, ze mamy podobny gust muzyczny:D no oczywiście, ze on nie jest piękny...po cholerę facet miałby byc piękny?... dla nastoletnich wielbicielek zniewieściałej urody są jeszcze na tym świecie tacy jak Cristiano Ronaldo albo np. Zac Efron, takze wiesz:D... a Robert ma specyficzną urodę:D ma w sobie to cos po prostu :D i ja z kolei uważam, że jak na swój wiek jest wystarczająco męski. Większość jego rówieśników wygląda jak dzieciuchy z gimnazjum:P A skąd możesz wiedziec , ze byś mu się nie spodobała :D... :D:D:D