Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baderina

porze napiszcie mi co to za wozek

Polecane posty

Gość baderina

Hej jestem cioccią i che kupić prezent siostra bardzo ucieszy się z wózka ale dziecko ma juz 3mc chciałabym kupić spacerowy (siostra mowi że tak jej się przyda bardziej) ale zeby miał tez wpinaną gondole łożko(nie wiem czy tak się na to mówi) i jeszcze fotelik prosze o link albo nazwe firmy i model w cenie tak do 1800 zł (tyle mam)

Gość x-lander ma tak jak piszesz

Gość wozek sliczny
tylko szkoda ze nie skretnych kolek

Gość x-lander ma tak jak piszesz
x-lander ma skretne kolka i mozliwosc wpinania fotelika samochodowego

Gość mamamama_dgdg
jak dla mnie skretne kolka to dziadostwo owszem po rownym fajnie sie to prowadzi ale zabralam to kiedys w gory,gdzie moi rodzice maja dom i powiem szczerze ze tylko sie uzloscilam,kazde kolko w swoja strone jechalo...zaraz zalozylam blokade i w koncu jakos dalo sie to normalnie prowdzic

Gość wozek sliczny
ten x-lander sliczny

podstawy dwie:- do jakiej ceny- jakie funkcje sa pozadane? bo tego typu ozkow jest cala masa - za ogolnie piszesz!wejdz sobie na allegro w wozki wielofunkcyjne i sama zglupiejesz

Gość przeciez napisala
ze do 1800 i zeby mialo wpinana gondole i fotelik

Gość baderina
dzięki za pomoc teraz juz wiem o jakie modele pytac w sklepie :)

za ogolnie, jak pisalam - tego jest cala masacene faktycznie przeoczylamniech napisze jaka waga, czy skrecane kola, w jakiej okolicy mieszka kolezanka - czy sa to tereny wyboiste (wies, laki, pola), czy miastowe - lok, chodniki - to wszystko ma znaczenieNo i jeszcze jesli w budynku to na ktorym pietrze mieszka i czy ma winde

noa le czy to ma byc taka typowa spacerowka tylko dodatkowo z funkcja gondoli i fotelika czy taki typowy wielkofunkcyjny... Jak typowy wielofunkcyjny to chyba faktycznie x-lander najlepszy a jak raczej spacerowka tyle ze z dodatkowymi funkcjami to do glowy mi tylko chicco przychodzi...

i właśnie przykładasia-k podała chiccogdybym była mamą, która dostanie chicco - zabiłabym na miejscu, bo to wózek nie nadający się na nierówne powierzchnie a u mnie równości nie ma.. oj nie madatego znaczenie ma wszystko o co pytałam - bo inaczej to będzie niedźwiedzia przysługa - ty wydasz szmal a matka będzie z wózkiem walczyć

Gość jest wiecej takich wozkow
np. Seria Mura 3 albo 4 firmy Maxi Cosi. Mura 3 jest na 3 kolkach, Mura 4 na 4.