Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kciukiem

AZ TAK DZIWNIE WYGLADA MLODA DZIEWCZYNA IDACA ZA REKE ZE STARSZYM TROCHE FACETEM

Polecane posty

Gość sssssssssssss
każda potwora znajdzie swego amatora

Gość przypierdalam się
kciukiem, załóż sobie pamiętnik i tam opisuj swoje życie, pusz się jak paw, boś taka dumna, że masz zajebistego faceta. naprawdę musisz mieć nudne życie, jeśli to kafe jest dla Ciebie miejscem odpowiednim na przechwałki - wiadomo, zbiorowicho pasztetów każdego paszteta pozazdrości. cały ten topik, jak i twoje pozostałe topiki to smutne wywody niedowartościowanej nastolatki. konto na nk sobie załóż, wstawiaj wasze foteczki, a w opisie zdjęcia zapisuj jaki twój czerwony misio jest super 😴

Gość Wiadomo kto...
bmblondyn wiadomo kto....jeśli chcesz to masz mój ades bmblondyn@wp.pl, może ci prześlę moje zdjęcia z żoną i przekonasz się czy jestem taką epoką i groteską, nie znasz mnie więc możesz mnie w d**ę pocałować. Mylisz się. znam twoje wypowiedzi na forum. groteska i epoka półmózgu nie tyczy tylko wyglądu, ale także inteligencji i poglądów. Obejdzie się bez twojego żałosnego foto.

Gość dagmara nr 1
ale ma włosy jakby piorun w szczypiorek pie.rdo.lnął :-D ja nie mogę :-D ale sie uhahałam :-D osz ku.rwa jakie ufo ku.rwa :-D z czerwonymi naświetlonymi włosami łonowe też ma czerwone i ma świecącego fiuta w ciemności ? hahahahahahahahahahaha :-D

nie bawie sie w nk, a w tej chwili czekam na kolacje, wiec tak sie tu bawie:classic_cool:

Gość 4 lata
To ty nieletnia bylas, a fuj , z pedofilem sie zadajesz

Gość dagmara nr 1
daj jeszcze jakieś zdjęcie tego stwora :-D dawaj, dawaj :-D jeszcze sie pośmieje jedno czerwone, drugie czarne :-D wygląda jakby z psychiatryka uciekli :-D

A no dziwnie wyglada i z reguly wiekszosc zaklada ze jest z nim dla pieniedzy, bo jednak tak w wiekszosci przypadkow jest. Ale jesli to prawdziwa milosc i takie tam bajery ;) to musisz przywyknac i olac krzywe spojzrenia czy durne teksty innych ludzi.

Gość Wiadomo kto...
dagmara nr 1 ale ma włosy jakby piorun w szczypiorek pie.rdo.lnął ja nie mogę ale sie uhahałam osz ku.rwa jakie ufo ku.rwa z czerwonymi naświetlonymi włosami łonowe też ma czerwone i ma świecącego fiuta w ciemności ? hahahahahahahahahahaha Pewnie twój garniturkowiec jest dumny, że ma płytka dziewczynę, ktora naśmiewa się z innych i co drugie słowo to rynsztok kur.... Nic soba nie reprezentujesz. A skoro Ty nic nie reprezentujesz, to nie wierzę, aby twój facet był wartościowy, bo normalny facet nie byłby z kimś tak chamskim i płytkim :O Wniosek, twój facet to takie samo 0 jak ty.

Gość ffffffffffeeeeeertttt
o kurde :o 15 lat miałaś o on 33.....? nic dziwnego ze go tak ubostwiasz - wkoncu ci mozg wyprał :o :o pewnie pod kościolem zebra albo na deptaku gra hehehehe wolny strzelec :o pracy by sie czepil i nie udawal 16-latka bo nim juz daaaawno nie jest

juz od dawna olewam, w koncu 4 lata to kawalek czasu jest. ale bylam ciekawa co tu powiedza;)

kto powiedzial , ze nie ma pracy? w naszym zwiazku, poki co to tylko ja jestem bezrobotna:)

Gość Wiadomo kto...
bmblondyn trafiłaś na mój zły humor , spadaj żałosna szmato. Musisz wiedzieć ciotowata dzi.wko, że jestem jedynym prawdziwym mężczyzną na tym forum. NIec nie zmieni tego, że uważam cię za ciotę i ciapę.

Gość dagmara nr 1
:-D a gdzie on pracuje ? jako klaun w cyrku ? moze ma własną sale strachów jak w wesołum miasteczku ? :-D:-D:-D

Gość lepiej Twojemu chłopakowi
w blond włosach i kilkoma kolczykami w brwi wyglada 100 razy lepiej... widziałam że pare osób Ci pisało że jesteś ładna... niesety na profilu Twojego faceta wyglądasz paskudnie,,, masz okropne brwi, osad na języku... mówiłaś że masz ładną twarz... Nie masz. Zdjęcie w Twojej stopce mi sie nie podoba, ale jest zdecydowanie najładneijsze z tamtych wszystkich.Piszę to nie dlatego że chcę Cię upokorzyć czy coś ale wkurzasz mnie strasznie, swoją smieszna pewnością siebie, masz sie za niewiadomo kogo.Nie lubię takich ludzi...

ty ktos wyzej, jakbys nie zauwazyla na zdjeciu z tym niby osadm jestem pijana;) tak to juz jest po alkoholu;)

Gość dagmara nr 1
Mój facet nosi garnitur, bo jest woźnym u panaprezesa i musi jakoś wyglądać. uprawia sport - wieczorami napada na staruszki. Nie jestem płytka :O Mam głęboką pochwę i pół wsi to wie :classic_cool:

Gość gorinfa
gdzie jest profil jej faceta?????????? dajcie linka:D

wiadomo kto ...obojnaku, żałosny patafianie, czyli pisarzu niezrzeszony, wypuścili ciebie z psychiatryka, żeby pisać bzdety i powtarzać się jakby cię ktoś yebnął płytą gramofonową. Spadaj głąbie tworzyć swoja zboczona literaturę, mongole.

Gość lepiej Twojemu chłopakowi
to juz by było chamstwo nie róbmy bydła:D

Gość dagmara nr 1
ja nie mogę :-D nie chciałabym z takimi ludzmi sie zadawać to dla mnie obciach :-D paskudna czarna kurduplowata dziewczyna i podstarzały buntownik z czerwonym wybuchem na głowie :-D:-D

Gość gorinfa
ale czy ten profil przewinal sie kiedys na kafe??

Gość dagmara nr 1
Prawiczek z wiarą (f23prawica@op.pl) Kto to? Wiśniewski? Prawiczek, jak było dzis w Rozmowach w toku? Który to byłeś ty?

lepiej Twojemu chlopakowi dzieki za to nierobienie bydla, ze tak nazwalas, moj by nie chcial widziec tu swojego profilu;) dagmara idz juz stad prostaku:O