Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kciukiem

AZ TAK DZIWNIE WYGLADA MLODA DZIEWCZYNA IDACA ZA REKE ZE STARSZYM TROCHE FACETEM

Polecane posty

Gość Wiadomo kto...
bmblondyn wiadomo kto ...obojnaku, żałosny patafianie, czyli pisarzu niezrzeszony, wypuścili ciebie z psychiatryka, żeby pisać bzdety i powtarzać się jakby cię ktoś yebnął płytą gramofonową. Spadaj głąbie tworzyć swoja zboczona literaturę, mongole. chyba ciotce podskoczyło cisnienie :D :D :D Co za EMO :D :D :D

Gość dagmara jesteś
wkurwiająca bardziej niż ta odjechana para, spadaj

Gość Wiadomo kto...
Prawiczek z wiarą (f23prawica@op.pl) "Prawiczek, jak było dzis w Rozmowach w toku? Który to byłeś ty?" Ten pierwszy i jestem z tego dumny. GIT Jesteś sławny 🖐️

Gość dagmara nr 1
dlaczego mam iść chcę się jeszcze pośmiać :-D no dawaj coś do pośmiania :-D

Gość gorinfa
domagam sie podania profilu chlopa kciukiem!!! 😠 :D

Gość Wiadomo kto...
Bamblondyn popraw stopkę: Ja poetą i łachmytą...Milczę , kiedy syn mnie wali pytą...

nie wolno tu podawac innych profili typu nk czy fotk, poza tym moj nie pozwala, ja zresza tez:)

Gość gorinfa
albo chociaz zdjecia na ktorym rzekomo jestes pijana:classic_cool:

Gość lepiej Twojemu chłopakowi
hehee po co Ci nic tam ciekwego nie znajdziesz, teraz wyglada znacznie spokojniej:) A poza tym wiesz, nie rób drugiemu co Tobie niemiłe:) niestety jestem przekonana o tym że złe rzeczy które robimy do nas wracaja ze zdwojoną siłą a tak nie wolno:)

Gość dagmara nr 1
dawaj stracha na wróble :-D

Gość dagmara nr 1
Jestem dresiara i by mnie na melinie wyśmiali jakbym zagadała z kimś takim. No nie mogę. Ludzie sa dziwni. Mój taż jest starszy ale od lat nosi ten sam garnitur i prosi o pieniądze na Dworcu Kolejowym. jest kloszardem, a nie tak jak ten twój, jakiś punk :O

wiadomo kto.....po głupawej manierze wklejania postów, to przypomina komiczne, a po drugie wklejanie postów świadczy o daleko posuniętej sklerozie i niemożliwości zapamiętania, choć przez chwilę krótkiego tekstu. Spadaj więc staruszku spać, po odmówieniu zdrowasiek.

Gość gorinfa
ale ja naprawde nei chce zrobic nic zlego, jestem tylko ciekawa:) i nic nie mam do ich zwiazku

wiedomo kto... idioto , to jest tekst piosenki , nie ośmieszaj się patafianie....

Gość Wiadomo kto...
bmblondyn wiadomo kto.....po głupawej manierze wklejania postów, to przypomina komiczne, a po drugie wklejanie postów świadczy o daleko posuniętej sklerozie i niemożliwości zapamiętania, choć przez chwilę krótkiego tekstu. Spadaj więc staruszku spać, po odmówieniu zdrowasiek. Swiadczy debilu o uporządkowaniu, aby czytający kilka postów dalej wiedzieli którego postu tyczy odpowiedź. Jesteś za tępy, żeby to pojąć.

niima, moj nie pozwala, b to jego prywatny profil:) macie tyle zdjec, starczy

Gość gorinfa
wiadomo kto i bmblondyn- moze zalozcie swoj wlasny temat i tam sie dalej kloccie cie bo jak na razie tylko zasmiecacie ten watek:O

Gość Wiadomo kto...
bmblondyn wiedomo kto... idioto , to jest tekst piosenki , nie ośmieszaj się patafianie.... Jeszcze raz Ci podstarzały EMO powtarzam - zmien stopkę na adekwatną do ciebie :O Bawią mnie takie stareniedorozwoje umysłowe jak ty :D :D :D Jako częsty bywalec "Redakcji Kafeterii" moze polecisz z płaczem zakablować na śmietniku cioto? :D :D :D

wiadomo kto .....spierdalaj patafianie z tego wątku, bo nie nie jest dyskusja ze mną tylko kciukiem, zasrańcu.

Gość Wiadomo kto...
bmblondyn wiadomo kto .....spie**alaj patafianie z tego wątku, bo nie nie jest dyskusja ze mną tylko kciukiem, zasrańcu. Gdybyś żałosna cioto miał dumę, to nie podjąłbyś tematu. Zaśmiecasz wątek bardziej niż ja. Policz ilość swoich postów i moich pedałku.

Gość Helenaaaaa
Weź mi się za tę fonologię Maria, notatki na jutro być mają ładnie przepisane, więc nie zbijaj bąków na kafe, tylko do pracy!! Ruchy KLUCHY!!!!

Gość recydywa
blondyn, daj spokój i ignoruj, bo widać, że facet ma jakiś problem ze sobą 😴

Gość gorinfa
kciukiem a nie czujesz roznicy wieku? tzn teraz pewnei juz nie ale jak zaczelas sie z nim umawiac, przeciez bylas jeszcze dzieckiem a on doroslym mezczyzna! jak sie dogadywaliscie/ dogadujecie?