Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krzystos

Mam 17 lat i nigdy cipki nie widziałem na żywa, pół 7 miesięcy mam dziewczynęale

Polecane posty

cnotliwa hehe i po naciskach mówi albo nie albo wstydzę się. Ale teraz chce iść do ginekologa ale faceta i jak to jest że tam sie nie będzie wstydzic a mnie się wstydzi?? . (chce ją poprosic aby poszła do ginekologa kobiety)

Gość olalalaaa
wypierdalaj kretynie

Gość do krzystos
zacznijmy od tego co to jest "pół 7 miesięcy" ??? A że ginekolog facet....i co z tego?Przecież nie będzie z nią seksu uprawiał tylko ją badał.To jest lekarz w końcu.

Gość tak ale nie martw
się, on widział tysiące cip przed cpią Twojej pięknej, i z tysiąc cip jeszcze zobaczy. Raczej widok rozchylonych ud Twojej panny nim nie wstrząśnie

Zresztą jest ładna a dla takiego lekarza jak przyjdzie młoda i ładna to miła odmiana.

Gość portal Gitara peel
idź do agencji towarzyskiej o 7:45 na pewno nikt ją niebędzie oglądał przed Tobą :classic_cool: w tym dniu .

Gość tak ale nie martw
lepszy facet ginekolog niż kobita. Kobity ginekolozki bywają nieprzyjemne (nikt nie wie czemu) dla młodych panien.

Na dodatek to ze widzał setki to nie znaczy że to na niego nie działa, mężczyźni często oglądają dziesiątki golych kobiet w filmach zdjęciach i na nich działają.

Gość ja pierdykam
czlowieku! tzn. chcialam powiedziec - dzieciaku! Tobie pewnie jeszcze wszystkie wlosy nie wyrosly na siusiaku, a cipki chcesz ogladac?! przyjdzie na to czas! pomysl, jakie konsekwencje przynosi ze soba seks - jestes gotowy na dziecko? albo na smierc za kilka lat z powodu powaznej choroby wenerycznej? a dziewczyna przed ginekologiem na pewno tez bedzie sie wstydzic, uwierz mi! ale to jakos mozna przelamac, bo jednak to lekarz i nie proponuj jej kobiety ginekologa, bo faceci sa o wiele delikatniejsi i sympatyczniejsi z reguly dorosnij troszke!

Gość k t o ś a
Kurwa jaki ty pojebany jesteś. Opamiętaj się. Nic dziwnego że się ciebie wstydzi jak z ciebie taki napalony osioł. A że chce iść do ginekologa faceta? Wcale się nie dziwię. Zazwyczaj mężczyźni są delikatniejsi.

Gość guma balonowa
a skad wiesz że się nie będzie wstydzić? zawsze sie tam telepię ze wstydu, ale lekarz to lekarz i odpękac trzeba. no i powszechnie wiadomo że męzczyźni są lepszymi ginekologami od kobiet (sa wyjatki)ale na nie ciezko trafić.

Moja siostra chodzi do bardzo miłej pani dr ginekologi i zadowolona, myślicie że jak zaproponuję że zapłacę za tą wizytę to da się przekonać...

Gość guma balonowa
wy to jednak jesteście pierdolnięci

Gość taaatgtg
człowieku ale ty masz problemy lekarz jak lekarz myslisz ze twoja dziewczyna to najwiekszy cud jaki widzial? uwierz ze skoro jest ginekologiem to pewnie widzial takich ladnych mlodych cipek wiele. wez wyluzyj dziewczyna niech sie zbada a ty jeszcze spasuj z checia ogladnai jej cipki jak o takie rzeczy jej trujesz doope

Gość ja pierdykam
i nigdy nie zrozumiesz! nikt od ciebie tego nie oczekuje staraj sie po prostu akceptowac niektore rzeczy

No powiedz o co jej chodzi , majtek przede mną nie zdejmie mimo tylu prób a pójdzie do obcego faceta

Gość tak ale nie martw
kurwa, ja byłem dwa razy u urologa. Za drugim razem miałem badanie prostaty, czyli koleś wkłada rękawiczki i wsadza Ci palec w dupę. No i trudno - badanie to badanie. a zgodnie z Twoja ideologią powinienem przed uciec z gabinetu z krzykiem, albo mieć traumę do końca życia.

Mysle że ogladanie takiej panny nago każdemu mężczyźnie sprawi przyjemność chyba że impotent

Gość ja pierdykam
Dlaczego mam akceptować ona moich potrzeb nie akceptuje jak to nie? akceptuje, skoro jest z toba, a to, ze nie spelnia twoich zachcianek, to juz inna sprawa

bardzo frustrujące jak trzeba czekać tyle czasu a ta pójdzie do innego bez oporów

Gość k t o ś a
No i co ci tu do cholery napisać jak do tej twojej pustej mózgoczaszki nic nie trafia?! Nie chce przechodzić z Tobą do takiej zażyłości bo : a) nie jest na to gotowa!!! b) nie jest na to gotowa!!! c) nie jest na to gotowa!!! Spróbuj załapać bo inaczej zwyczajnie stracisz tą dziewczynę. Nie zależy Ci na nie tylko na seksie? Zostaw ją w spokoju i weź sobie jakąś łatwiejszą. Zobaczysz "cipkę" , nie będziesz forum zaśmiecał, a twoja dziewczyna znajdzie sobie kogoś dojrzalszego. Same plusy. Narazie dzieciaku