Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mllllllllllllml

Pomocy - jak uratować tą bluzkę?

Polecane posty

Gość mllllllllllllml

3 dni temu kupiłam bluzkę z gniecionego materiału. Odwiedziła mnie mama w chwili gdy urządziłam wielkie prasowanie, leżał stos ubrań min na wieszaku owa bluzka by uprasować kołnierzyk. Poszłam robić herbatkę wiec mama dorwała się do żelazka kiedy wpadłam do pokoju juz uprasowała dolna czesc owej bluzki. I co teraz? cała jest gnieciona a jeden dolny kawałek rozprostowany. Moczyłam we wrzącej wodzie itp nic nie działa. Nie mogę jej uprasować całej bo straci urok. Znacie może jakiś sposób by uratować moją cudną koszulę?

Gość pomocna bardzo
a jak suszylas? bo takie bluzki po zamoczeniu specjalnie sie gniecie..skreca i zwiazuje by wyschla w takim stanie... http://www.dzianamafia.pl/

Gość mllllllllllllml
O tym nie pomyślałam że w trakcie suszenia.... W chwili obecnej nadal się moczy właśnie poskręcana i związana frotką do włosów w tym uprasowanym miejscu. ale teraz według twojej rady ide ją powiesic żeby wyschła i zobaczymy. Dziękuję ci bardzo za radę. Oby zadziałała. napiszę później czy coś to dało w przypadku mojej bluzki. Pozdrawiam.