Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpoaczona2105

Błagam was o pomoc.. błagam

Polecane posty

Gość ona198007
Bo nie myslałam o tym, ale to dziwne klocie w podbrzuszu- nie czeste w ciagu dnia, ale zdarza sie i nie normalny bol a uklucia....ppiersi juz nie bola :-(cykle 30-32 dni

Gość ona198007
powiedział, ze wydawalo mu sie ze bedzie wytrysk wiec wyszedł, a jak wyszedl to wytrysku nie było....czy mogl nie poczuc ze było coś w srodku?

Gość maliolada22
skoro piersi nie bola a w podbrzuszu kłucie i okresu nie ma trzeci dzien - to teraz róznie mozna myslec - niewiem moze to i ciąża ale niekoniecznie :), zrób sobie jutro test albo po jutrze rano , mi okres spoznił sie 8 dni ale testu nie robiłam ... :Obo sie bałam i dzis dostałam okres :) a byłam prawie pewna ze wpadłam

Gość maliolada22
myslał ze osiągnie orgazm , wycofał członka z pochwy ale orgazmu nieosiągnął (czasem facet tak ma)- nie martw sie , napewno by ci powiedzial ze cos sie ulało do srodka

Gość ona198007
Dzieki, jestes KOCHANA.Jutro kupie test, moze zrobie jutro lub pojutrze albo do tego czasu dostane....ale dzieki wielkie - uspokoilaś mnie... ps. ciesze sie ze Ty rowniez nie wpadłas..... chociaz troche i tak sie boje- podobno przez to wczesniejsze kroplekowanie tez mozna....kurcze- co mi odbilo ze ozwolilam bez prez.

Gość maliolada22
przez ten płyn z penisa przed wytryskiem , nie zachodzi sie w ciaze , to tylko taki głupi stereotyp ze to zapladnia ,ale do zaplodnienia potrzebna jest sperma i to najlepiej duza ilość spermy w srodku , wytrysk i penis w srodku przy szyjce macicy - tak najlepiej aby zaplodnienie było mozliwe , w ciaze wbrew pozorom ciązko jest zajsc pozdrawiam cie i trzymaj sie , oby było po twojej myśli , papa :)

hi dziewczyny wczoraj nie mialam jak napisac...gratuluje okresu:))) u mnie nadal nic ale zrobilam 3test tym razem po14 wiec by juz pokazal pewnie, ale jest+ boli mnie brzuch,piersi i sluz jak przed@ ;p wiec mam nadzieje ze w ten weekend sie wyjasni jak nie to po nd lece do lekarza;/:) 3majcie sie!!!

Gość zrozpaczona2105
Hej dziewczyny jak tam u was:)? mi juz temperatura spadla na 36.6 wiec mysle ze w niedziele dostane okres:) bo podobno jesli po owu mialabym 18 temperatur wyzszych to swiadczyloby o ciazy a ja od kilku dni codziennie mam nizsza wiec to okres pewnie:) niedlugo ide do aptetki po testy i zrobie w niedziele pierwszy jesli nie dostane a drugi jak cos to powtorze w srode bo to bedzie 14 dni po stosunku :) 3mam kciuki za Ciebie mika i za ole rowniez.. obysmy wszystkie dostaly okres:)

kocahne jestem najszczesliwsza na swiecie dzis;) juz sie zalamalam troszke ze wszystkie dostajecie a ja czekam a od rana brzusio zaklul jak zawsze lece do kibelka a tam moj ulubiony kolor na swiecie!!!! DOSTALAM OKRES!!!!!!!!!!:))) wiec maliloida tobie tez sie uda-mialas zabezp a pozatym masz objawy i nd tuz tuz nie ma podstaw zeby ciocia nie przyjechala;))) hmm nowa kolezanko- pewnie czytalas nasze wypowiedzi tez mialam taka jazde chlopak zdazyl a \"plyn\" przed to sciema bo my to konkretnie pare razy robilismy-jak noc dluga i...jest good:))) moze to chwyt reklamowy zeby gumki kupowac??? hmm albo dla tych bez refleksu wiec moje drogie lepek do gory jestem z wami;))) ale juz nigdy bledu nie powtorze 2tyg.spoznienia;/ nie warto po@lece po tabletki i wielopak hehe prezerwatyw na wszelki wypadek:)))

przepraszam-zrozpaczona z radosci sie zakrecilam to do ciebie wyzej i napewno dostaniesz nie denerwuj mi sie tylko bo to pogarsza sprawe i nie trac kasy na test;)))dostaniesz a jakby ktoras z was miala robic to polecam taki najczulszy acon ma 10mlulr czy jakos szybko wykrywa i wogole jest swietny:)

Gość zrozpoaczona2105
wam sie udalo.. super bardzo sie ciesze:) ja sie boje ze mi sie nie uda i okresu nie dostane:(

Gość maliolada22
witajcie dziewczynki :) , mika 089 to super ze pojawił sie okres wkońcu !!!!!! :D jednak stres , klimat itd robią swoje zrozpoaczona2105 niemartw sie , trzymamy za ciebie kciuki abyś dostałą okres i oby na czas bedzie dobrze :);):):D

Gość zrozpaczona2105
mnie coraz bardziej bolą piersi boje sie ze to przez to ze moge byc w ciazy :(

Gość maliolada22
zrozpoaczona2105 , pamietasz jak pisałąm ze mnie tez coraz bardziej zaczeły bolec cycki ???? czyli to na okres , okres dostaniesz , nic sie nie bój , a że bolą mocno to baaaardzo mozliwe ze okres jest tuz tuz

Gość zrozpaczona2105
pamietam:) moze dostane juz jutro..eh bardzo bym chciala bo wczoraj jeszcze nie bolaly tak bardzo jak dzis

Gość maliolada22
mnie piersi tak bardziej mocno zaczeły bolec 3 dni przed okresem , tez sie bałam , sama widzialas jak tu pisałąm i panikowałam , myślałam ze bardzo bolące piersi to oznaka ciązy w moim przypadku , ale okres dostałąm i ty tez dostaniesz , !!! napewno dostaniesz okres - NIE MARTW SIE !!! :)

Gość zrozpoaczona2105
dziekuje naprawde kochana jestes:)

Gość maliolada22
zrozpoaczona2105 , zobaczysz dostaniesz okres i napiszesz tutaj na forum tak jak ja i mika089 i bedziesz sie cieszyc , trzymamy kciuki za ciebie , piersi bolą okres bedzie napewno , nie ma innej opcji :):):D bedzie dobrze , OKRES DOSTANIESZ i bedzie git majonez :)

Zrozpaczona Ty masz tu najmniej do panikowania :) zobacz lakom spozniał sie okres 2 tygodnie to dopiero horror a Tobie kochana jeszcze nie czas, przyjdzie niedziela przyjdzie i okres nie bój żaby :)

Gość zrozpoaczona2105
oby bylo tak jak piszecie jeju bylabym najszczesliwsza na swiecie:) bolą mnie te piersi i brzuch wiec to moze okres tuz tuz..

jasne ze dostaniesz nd juz jutro nie masz sie co bac to moze ci tylko zaszkodzic nie mysl o tym ja odpuscilam czyms sie zajelam i ku zdziwieniu jest:)))3mam kciuki musi byc ok:)))pozatym masz objawy jak na@wiec luuz;)

a swoja droga tak sie zamartwialam i tyle stresow jak to czytam to zalamka... a poszlam z moim misiem na kolacje oblac@ i niestety u mnie spal...;/ hmm a okres mialam jak nie okres i...no wiecie;/myslal ze go wkrecilam wogole i ze nie mam ;ppp ale dzis sie rozkrecil:))) i tak rano stwierdzilismy ze wkoncu nam sie za to dostanie i przyzeklismy ze nigdy wiecej...bez;)))kolejny raz;/;p teraz sie ze mnie smieje bo go straszylam ze mam schize na nowo...niech poczeka do nastepnego@ ;p to sie tak kreci w kolko raz na jakis czas...z czy bez ale zawsze jest ta niepewnosc nieraz najlepsze zabezpieceznie zawodzi;/ wiec na czym tu polegac...ale i tak mam dobry humor skoro dzis juz w pelni ciocia sie wozi tym czerwonym mercedesem to za miesiac raczej tez przyjedzie mimo tej(kolejnej)malej chwili zapomnienia... a tak swoja droga my sie tak martwimy a zajsc mozna w 1dobe no + - pare dni przed i po wogole jak czytalam te fora to ludzie dziwne rzeczy wypisuja ze wpadli przez przerywany chociaz ze on zdazyl,ze uwaga czego sie dowiedzialam mozna wpasc w okres?!(Wogole pierwszy raz mi sie zdarzylo zrobic to w;/ale bylo jak nie w @)tak z ciekawosci zajrzalam;p chociaz ze jak dla mnie warunki na to male bo jak te diabelki mialyby pokonac ta czerwona linie frontu? i co by mialy zaplodnic??? tampaxa? chyba ze ktos robi to tuz po i ma krotki cykl...wogole jak dzieci-bo inaczej tego nazwac nie mozna pisza czy przez bokserki chlopak mogl je zaplodnic;))) edukacja w polsce jest na poziomie 0 pozniej czlowiek wchodzi na neta zeby sie poradzic czyta takie glupoty i sam sie stresuje i zaczyna watpic w to co wierzy...moj facet byl w szoku jak sam zajrzal w niektore tematy i co?zadzwonil do specjalisty pogadal i wie:)))mam z nim spokoj;) hmm ciekawe co wy o tym myslicie:)))pozdrawiam cieplutko 3majcie sie bede jeszcze zagladac:)))

Gość xlusive
witam czy moge prosic o rade?? otoz ostatnia miesiaczke mialam 15tego marca skonczyla mi sie jakos tak 19tego marca. wczoraj kochalam sie z moim narzeczonym bez zabezpieczenia niestety nie zdażył wyciagnac czlonka i wytrysk byl w srodku. zatem moje pytanie czy mozliwe jest, ze dojdzie do zapolodnienia?? prosze o rade.

Gość zrozpaczona2105
xlusive- a jak dlugie masz cykle?

Gość zrozpaczona2105
nie ma ;( ale jeszcze nawet polowy tego dnia nie minelo wiec jeszcze mam troche czasu i oby sie pojawila ;(

Gość xlusive
a to roznie bywa bo pare miesiecy temu odstawilam tabletki anty i teraz mi sie waha tak 26-27 dni mnie wiecej. obliczalam i wychodzi ze bylam w szczycie owulacji. :(

Gość zrozpaczona2105
dziewczyny dzis ja jestem najszczesliwsza na swiecie!!!!!!! :):):) dostalam okres!!:)

Gość xlusive
to super, ze dostalas :) ja bede zeschizowana jeszcze tak okolo 1.5 tygodnia. moze jakims cudem nie zaszlam... ehh