Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaki kolor334

Chiałabym rudy....jak sądzicie?

Polecane posty

Gość Jaki kolor334

Naturalnie mam mysio-szare wlosy, od zawsze farbowane na jasny blond - ywglada nieźle.Ale chciałabym mieć na głowie jaśniutki pomaranczowy rudy...wlasciwie bardziej taki zloto-rudy blond (nie chce ciemnego rudego)..noi nie w czerwien, ale w pomarancz. Dodam, ze kiedys robilam kolorem "paprika" czy cos takiego loreala i wyszedl za ciemny i za pomaranczowy..chcialabym cos jasiutkiego..i tez mam pytanie, bedzie mi pasowac, jesli brwi mam w kolorze mysio-szarym (jak wlosy hehe), szesy biale, wlasciwie niewidoczne (ale tuszuje) i szaro - zielone oczy? myslalam o tej farbie w linku, ale nie wiem czy nie za ciemna..moze macie jakies propozycje na cos jasniejszego? http://www.garnier.pl/_pl/_pl/our_products/products_haircolor.aspx?tpcode=OUR_PRODUCTS^PRD_HAIRCOLOR^BELLE_COLOR^BELLE_COLOR_DISCOVER&prdcode=P54001&varcode=3600540317766

Gość Jaki kolor334
Ładnie, nawet linka w keic nie umiem..chodzi mi w kazdym razie o garnier belle color, kolor 75...ale chyba za ciemny...zreszta mocno siadze ja jasnym blondzie jaki teraz mam...macie propozycje czegos jasniejszego?Bardzo prosze...

Gość Jaki kolor334
up