Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vełna

na poczatek -10kg od poniedzialku. ktos chetny?

Polecane posty

no straszna cisza. chyba zostalysmy same na placu boju...

ehh mam nadzieje ze dziewczyny jeszcze wroca, tylko w weekend nie maja czasu sie odezwac:)vełna jak spedzasz weekend?

dzis nudno, bo maz remontuje mieszkanie gdzie mamy sie przeprowadzic, a ja w domu. jutro troche weselej bo jade do kolezanki. dzisiaj lipa. a ty?

Gość Ramka z Obrazka
Hej. Ja wzasadzie od dzis zaczełam, ale troche grzesz :( więc myślę że definitywnie zaczne od poniedziałku tego co będzie.

a tyle nas bylo - bojowniczek o szczuple cialo. ja tez mam nadzieje, ze dziewczyny sie nie poddaly i nie konsumuja gdzies pizzy teraz. mnie tez ciagnie, ale nie moge. musze wytrwac, bo cieplo sie robi, a ja jak ten tucznik

Hm ja caly dzien nauka, ale zaraz chyba sobie na steperze pocwicze. Jutro przyjezdza do mnie chlopak i juz sie boje o moja dietke:)

Ramka z obrazka - jaka jest Twoja waga? bo my na tym forum wszystkie prawei mamy podobne:) i jaka chcesz stosowac diete?

a co studiujesz moge wiedziec? sama jeszcze nie dawno tak zakuwalam - pedagogike. no tak mysle, ze to ze moj luby teraz pracuje ma tez swoje dobre strony, bo przynajmniej nic mnie nie kusi. a tak to pewnie jakies jedzonko by bylo, i piwko by sie znalazlo. i znow by dupa rosla

Gość Ramka z Obrazka
kopenhaska chce (ale nie pełną myśli o 10dniach) już ją kiedyś stosowałam i byłam zadowolona. moja waga to 66kg (170cm) moze być jak w tytule 10kg mniej::) choć wystarczy mi 6kg (czyli tyle co przybrałam). ja przytyłam z łakomstwa na oko to mi się zaczeło tak z 0,5roku temu, ale jakos od początku roku chyba najwiecej.

studiuje edukacje w sporcie. Fajnie, masz mieszkasz z mezusiem, a ja sama:(, tzn wynajmuje pokoj w takim domku jednorodzinnym.

wlasnie sprawdzilam co tv dzis serwuje i zanudze sie bo wielkie gowno na dzis wieczor naszykowali. musze spadac kapac corcie i siebie kapac i poleniuchowac troche:-)

troche mi w brzuchu burczy, ale trza byc twardym jutro rano sobie cos zjem:-)

a kopenhaskiej tez kiedys probowalam. 7 dnia sie poddalam.

Gość Ramka z Obrazka
napij sie ciepłej herbaty jak Ci burczy. Ciepłe napoje oszukują głód.

hej, nie pisalam, bo weekendy mam zwykle zabiegane..jak na razie trzymam sie w miare diety, ktora polega glownie na niejedzeniu po 18, troszke tez cwicze, zeby sie rozruszac przed poniedzialkiem..no bo przeciez prawdziwe odchudzanie dopiero od poniedzialku?? :P:P

Gość Ramka z Obrazka
ale wiecie, najbardziej to się boję zeby mi biust obwisły sie nie zrobił.

ramka - ja mam o wiele wiekszy niz przed ciaza, i wiem, ze jak schudne, to bedzie obwisly..na ale coz, cos za cos..:(

na biust najlepsze cwiczenia, damskie pompki i tym podobne no i balsamy ujedrniajace, nie musza byc jakies tam ekstra drogie, tylko zeby sie je stosowalo regularnie codziennie, najlepiej 2 razy dziennie, no i zimne prysznice.

Dzien dobry dziewczyny! chyba ze mnie tylko taki ranny praszek:) u mnie nareszcie waga drgnela, o 1 kg ale zawsze cos, po 2 tyg zastoju.

Gość Ramka z Obrazka
ja lubie spać:) u mnie jest z 66 na 65,4 :P (waże się codziennie po wstaniu) ale zauważyłam, że waga w przeciągu dnia wzrasta nawet o 1kg.

Gość Ramka z Obrazka
ja lubie spać:) u mnie jest z 66 na 65,4 :P (waże się codziennie po wstaniu) ale zauważyłam, że waga w przeciągu dnia wzrasta nawet o 1kg.

o nareszcie ktos sie odezwal:) wzrata wzrasta waga, a to pod plywem zwlaszcza plynow no i tego co zjemy, dlatego najlepiej rano sie wazyc po wsataniu z lozka. Ja tez sie prawei codziennie waze, to jakis nałóg:) tylko wiem ze to troche bez sensu, bo minimalnie waga moze sie zmieniac i isc do góry. Najlepiej to tak co tydzien sie wazyc.

Gość zakochana w jamajce
dziewczyny nie przesadzajcie z tym ważeniem;) można kręcka dostać, albo tylko niepotrzebnie sie zdołować tymi wahaniami wagi. u siebie widze już luzy na ubraniach, i dopiełam spódnice co jeszcze dwa tyg temu było niemożliwe:) czyli pierwsze efekty sa :O

Melduję się i ja. Przyznam się, że w piątek jakoś mnie wena opuściła, byłam na babskich plotach i oczywiście zjadłam ciasto i takie tam inne gadżety, całkiem późno. Wczoraj odżywiałam się śmieciowo - popcorn, lody, nic wartościowego, ech... Ale od dziś będę już grzeczna, przysięgam! Naoglądałam się wczoraj w kinie nagiej Kate Winslet, której ciało (no, może poza piersiami) bardzo mi się podoba i skoro ona mogła, to mogę i ja ;) Nie chcę podchodzić do diety jakoś restrykcyjnie, muszę po prostu zmienić nawyki i zachować ja na długi czas - tak długi, jak będę chciała być szczupła, hehehe. Kopenhaską robiłam dwa razy - za pierwszym nie wytrzymałam ostatniego dnia, za drugim jakoś 11 o mało nie zemdlałam i straszne palpitacje serca miałam, czyli to nie dla mnie...

czesc dziewczyny:) Jak także od dzis postanowilam schudnac,bo mnie wkurza moja fałdka na brzuszku:-P mam 170cm wzrostu i obecnie waże 66kg a jakies 2lata temu wazylam anwet 58:(chcialabym powrocic do tej wagi albo nawet do 56kg ale boje sie ze nie dam rady😭 powiedzcie mi jaks diete stosujecie?czego unikacie? pozdrawiam:)

Wiesz, w zasadzie to wystarczy unikać chleba i wszystkich potrwa mącznych, ziemniaków, cukru we wszystkich postaciach i tyle ;) Zostają Ci wtedy warzywa, owoce (max. 2 dziennie - tak mi poradziła kiedyś dietetyczka) i mięso gotowane ;) Produkty nabiałowe powinny być light - twarożki, jogurty itd. Od czasu do czasu brązowy makaron czy brążowy ryż, ale wtedy bez tłuszczów, czyli z samymi warzywami.

Gość zakochana w jamajce
warzywa właśnie powinno spozywac się z tłuszczami (łyżka oliwy do surowych , masła do gotowanych) tłuszcze przecież umozliwiają przyswajanie witamin przez organizm!

Gość Ramka z Obrazka
dziś 54,9 :P ja się waże codziennie bo wtedy mam kontrole:) fajną sałatke ostatnio sobie robie, podam wam składniki, może się skusicie kapusta pekińska - plaster tak z 3cm papryka czerwona i zielona po 3 plasterki ser feta taki plasterek ok. 1cm. jedno jajko na twardo wszystko kroje w kosteczke, mieszam, daje troche soli, można dodać troche oleju/oliwy ale ja nie daje. Bardzo smaczna :) Ja jednak nie robie tej kopenhaskiej, choć sie wzoruje na niej. :D

witam:-) ciesze sie, ze sie nie poddalyscie i ze dalej tu zagladacie. ciesze sie tez, ze mnie zmotywowalyscie zeby nie czekac do poniedzialku, tylko zaczac natychmiast. dzieki temu to moj 5 dzien, a nie pierwszy. mam za soba weekend - zawsze najtrudniejszy. wytrwalam :-) bylam nawet w mcdonalds po kolacyjke dla meza, ktory pracowal i nie skusilam sie. i wiem, ze moge jesli tylko bardzo chce. a chce bardzo. dzis mnie troche glod chwyta. tez sie dzis zwazylam. mialam poczekac conajmniej tydzien ale tak korcilo. pokazalo 71,5kg. ucieszylam sie, choc wiem, ze to woda oraz pusty zoladek, a nie ubytek tluszczu, bo obwody takie same. troche w pasie mniej, no ale to pusty zoladek sie skurczyl. ale ok, nie oczekuje cudu. chcialabym tylko przez natepne dwa tygodnie stracic jakies 3 no moze 4 kg bo szykuje mi sie impreza rodzinna. nie byloby idealnie, ale juz wygladalabym troche lepiej i moze nawet udaloby mi sie uniknac \"komplementow\" w stylu - \"jak ty dooooobrze wygladasz !!! (w sensie grubo)\" oraz gadek, ze oczywiscie ja poszlam w babcie, ktora byla otyla i w ciotke, ktora po ciazy juz gruba zostala i ze mna juz tez tak bedzie. Ramka z obrazka - rewelacyjnie Ci idzie:-D juz 54kg:-)