Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marekkkkkkkkkkkk

Kochanka mnie szantazuje,co robic?

Polecane posty

Gość slika
Powiedz żonie prawdę i próbuj ją odzyskać. Ale czytając Twoje posty jesteś tchórzliwym kanciarzem i będziesz brnąć w kłamstwach aż do śmierci. Więc powiedz żonie że dostajesz pogróżki, jesteś szantażowany itp. że ktoś ma kompromitujące informacje na Twój temat i nie wiesz kto to i jakie to mogą być rzeczy- bo Ty jesteś uczciwy itp. Niech żona będzie czujna i podejrzliwa. [zawsze można sfałszować wiadomość, jeśli nie wczepi się w to policja to żona sama nie sprawdzi czy faktycznie z Twojego komputera były pisane te wiadomości. Jak masz naszą klasę, blog to wklej tam te zdjęcia które jej wysłałeś- i będzie że zdobyła je z naszej klasy a nie od Ciebie]. Nawet jeśli powie Twojej żonie- to żona nie uwierzy, pomyśli że4 to właśnie ten szantażysta i zmyślone informacje.

do Lakonicznego Edwarda A TY kolego co poradnik dla sfrustrowanych piszesz? Następny który nie mam jaj aby odejść od żony i szuka kalafiora u innej niuni.Tobie życze z całego serca aby Cie zdemaskowali i aby tego samego dnia dopadla cie impotencja .... Takkkk tego ci życze with all my heart !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hahahahahahahahaha
hahaha,dobrze ci tak frajerze,płać i płacz:) Należy ci sie,jestes tak obsrany ze nie spisz pewnie po nocach

Gość chantall27
do Edwarda zadziwiające jest to, że taką misterną konstrukcję kłamsw potrafi wymyslic jakiś niedorozwój, chyba , ze wstepu do rozdziału pierwszego nie dopisałeś. Żekoma kochanka powinna być przede wszystkim świadoma tego , ze gość to chuj jakich mało i albo sie na to godzi albo nie. Niestety bardzio czesto te nedzne imitacje mężczyzn to wcale nie jednostki tylko coraz szersze grono... do autora- nedznej, upodlonej kreatury Nalezy Ci sie kara za to co zrobiłeś, poniesz ją fircyku tego możesz być pewien. Ty oszukałeś wszystkich, nie masz zadnych wyrzutów sumienia, nie załujesz, nie myslisz o uczuciach nawet do tej nieszczesnicy swojej zony, tylko wyzywasz młode dziewcze od suk? kasy załujesz przy ewentualnym rozwodzie? Powinny sie dogadac i puscic cie z torbami.

Gość gość
Chciałbym dać się wrobic w szantaz mam żonę i placilbym za milczenie moje gg do kontaktu 3552550

Gość fff

Płać, co za problem.