Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOZIOROŻEC098

JAKIE SĄ WASZE ZODIAKI W ZWIĄZKU?

Polecane posty

Gość KOZIOROŻEC098

CHCIAŁABYM SIE DOWIEDZIEĆ JAKIE SĄ WASZE ZODIAKI PARTNERA I TWOJE ? WYJAŚNIAM DLACZEGO O TO PYTAM PONIEWAŻ NASZ ZWIĄZEK TO KOZIOROŻEC I LEW WSZYSCY MÓWIĄ ŻE TO NAJGORSZE POŁĄCZENIE I NA PEWNO NIE BĘDZIEMY RAZEM . POWIEM, ŻE FAKTYCZNIE CZASAMI SĄ TAKIE CHWILE ŻE JEST BARDZO CIĘŻKO. A JAK U WAS I CO O TY SĄDZICIE MOŻE ZNACIE TAKIE POŁĄCZENIA????? PISZCIE CZEKAM NA WAS :))

Gość Marta1979....
Ja ryba On koziorożec .Jakos sie nie pozabijalismy :)

Gość ...............33
to jeszcze zależy od płci k - lew m- koziorożec znam z praktyki i oj nie nie... wieczny konflikt.

Nie sadzę by znak zodiaku był taki ważny na relacje partnerów :) Ja -Bliźniak Mąż - Skorpion

lew z koziorożcem nie bardzo- ogólnie koziorożce to trudni ludzie do współżycia (przynajmniej dla strzelca a ja nim jestem. Połączenie strzelec- lew- bardzo dobre (w moim związku sie sprawdza) Ponoc jeszcze dwa strzelce to jedno z najlepszych połączeń- potrafia się dogadac najlepiej ze wszystkich znaków i powiem ze z doświadczenia to sie sprawdza- moja przyjaciolka i najlepszy kumpel to strzelce:)

Gość qwertyui
u nas byk i lew. dogadujemy się dobrze. :) ale znam parę koziorożec i lew. Stwierdzam że jeszcze tak wsadzonego pod pantofel lwa nie widziałam. :P Jednak jemu chyba jest z tym dobrze albo się przyzwyczaił że żona nim rządzi. :)

Gość KOZIOROŻEC098
ja jestem kozioł a on-lew

Gość KOZIOROŻEC098
a czy wasze LWY sa też tak mało romantyczne i uparte bo mój bardzo

Gość różana pomadka
ja waga on wodnik

Gość moj ex - skorpion ja panna
rzucilam bo go byl kiepski w lozku

Gość różana pomadka
i na dodatek ma na imię remik

Ja skorpion, on lew ;) Bywa \"ogniście\" ;) Zresztą nalezymy do różnych żywiołów :o W każdym razie nie jest nudno :p

mój lew jest romantyczny ale nie zawsze, tylko wtedy gdy jest sytuacja ku temu. Uparty nie jest. Zresztą ja też nie jestem uparta, potrafimy iść na kompromis.

Gość tinturintu
no i znaki nie maja nic dorzeczy moja mama byk tata baran najgorsze z mozliwych malzenstwo ja bliznieta maz strzelec jest ok bez fajerwerkow

koziorozec98 tak moj lew jest uparty romantyzmu tez mu brakuje,ale nie ma trgedi.moi rodzice to 2 lwy i jakos zyja

aska dzięki A co do połączenia znaków to wiadomo przesądy przesądami ale cos w tym jest. Wyjątki od reguły też sie zdarzają.