Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

26MARIKA

DJ ZAMIAST TRADYCYJNEGO ZESPOLU

Polecane posty

NIEDLUGO WYBIERAM SIE NA WESELE NIC NADZWYCZAJNEGO TYLKO TROCHE DZIWNE JEST TO ZE ZAMIAST TRADYCYJNEGO ZESPOLU MA BYC DJ I PROWADZIC TO WESELE JAKOS NIEWYOBRAZAM SOBIE TEGO WESELA. CO WY SADZICIE O TAKICH WESELACH CZY KTOS BYL KIEDYKOLWIEK NA TAKIM?

Gość ja bede miec dja
nigdy nie lubilam zespolow, wole piosenki w orginale, by cieszyly ucho. a poniewaz bede miec mala impreze, to zespol by sie w ogole nie zwrocil, wiec bez zadnych watpliwosci byl wybrany dj.

Gość ssłońce
Tak,ja byłam na takim. Wszyscy przeżywali,że nie będzie zespołu... Zwłaszcza starsze pokolenie ;-) Było jednak super, DJ puszczał fajne kawałki z lat 90-tych i 80-tych. :-)

na naszym był dj i wszyscy byli zachwyceni :) Nawet ci, co mieli poważne wątpliwości. Pod warunkiem, że DJ puszcza odpowiednią muzykę i potrafi poprowadzić taką imprezę, to moim zdaniem jest to rozwiązanie o niebo lepsze. No, chyba że kogoś stać na zespół złożony z muzyków z prawdziwego zdarzenia...

Już przerabiałam ten temat z Nie kumam i faktycznie doszłam do wniosku że zespól może być w porządku, chociaż na początku chciałam dj-a ze względu na moje przywiązanie do oryginalnych wersji co poniektórych piosenek. A tymczasem salę trafiłam idealną jak dla siebie, ale miejsca dla zespołu tam nie ma, po prostu, jest podest dla dj-a, ewentualnie jedna osoba z gitarą by tam się zmieściła i zespół by przeszkadzał zamiast bawić, tym bardziej na małej sali. Chociaż dałoby się znaleźć zwłaszcza w naszym mieście fajny zespół, niewiele drożej od dj-a i z wolnym terminem, bo nasz termin jest mniej popularny. Znaleźliśmy dobrego dj-a wodzireja, zapowie naszą pierwszą piosenkę, piosenkę dla rodziców i dla mojej siostry która ma w okolicach wesela urodziny, ewentualnie wciągnie gości do zabawy, nie wydaje mi się żeby miało to w jakikolwiek sposób zepsuć imprezę :) A oczepiny będą się ograniczały do rzucania bukietem i krawatem.

Gość ja bede miec dja
moj dj ma poprowadzic cale wesele, jak normalny wodzirej. do tego biesiada, i oczepiny.te ostatnie to jego "specjalnośc". wiec nie uwazam by nasze wesele sprowadzilo sie do dyskoteki.

Gość arabeska11
ja mialam Dja-wodzireja...bylo super i znacznie roznilo sie od dyskoteki.Rowniez wole piosenki w oryginale a nie jakiegos wyjacego Tadka z podworka po paru baniach

Nie kumam, ale nie ma za co przepraszać, irytować się za nazywaniem mnie dzieckiem mogę, ale obraźliwe to nie jest, pochopnie oceniłeś to jak będzie wyglądać moje wesele (fakt, troszkę mniej tradycyjne), ale też mało o tym pisałam :) A że fochy to mogę narzeczonemu strzelać bez powodu a na forum nie ma sensu, to obrażona się nie czuję i nie ma powodu do przepraszania. Tym bardziej że ja miałam rację co do tego czy pisałeś o swoim guście w tamtej dyskusji, czy nie (sprawdzałam i upewniałam się, bo może ja źle rozumiałam :P ) To tyle. Co do tematu: zespół jest troszkę droższy, ale niewiele, trzeba sprawdzać jak grają bo jaka będzie muzyka puszczona przez dj-a - wiadomo, ale raczej warto. Dj-a też trzeba sprawdzić bo może jego rola ograniczyć się do puszczenia muzyki i to może być mało, przynajmniej zapowiedzieć wybrane piosenki musi umieć. Dlatego dj-a który gra techno po klubach bym nie wzięła, chociaż jest fajny i mogłabym go mieć za 1/3 ceny. Po swoim weselu, czyli za miesiąc, napiszę z doświadczenia jak goście bawili się przy muzyce z odtwarzacza :) Ale moja rodzina- i jego też- bawi si ę równie dobrze przy śpiewie ciotek jak przy dobrym zespole.

Wolę dj niż słuchanie tych wyjców i disco polo - ło matko buahahaha nigdy przy tym nie tańczę i te ich tandetne wykonania większość młodych ludzi wybiera dj, a Ci którzy zespół to chyba tylko ze względu na rodziców. Dla mnie zespół to przeżytek, zresztą nie chce mieć tak jak wszyscy. U mnie na weselu tez będzie dj i wcale to nie będzie dyskoteka tylko włoskie klimaty i gorące latynoskie rytmy+ jakiś tam dance zagraniczny.

bylam na weselu gdzie gral dj i bylo beznadziejnie ale to chyba wina samej osoby bo jakis taki malo rozrywkowy byl ten gosc a i muze puszczal bez sensu

"Wolę dj niż słuchanie tych wyjców i disco polo - ło matko buahahaha nigdy przy tym nie tańczę i te ich tandetne wykonania" - na jakich weselach ty bylas? :-o "większość młodych ludzi wybiera dj" - znasz wiekszosc mlodych ludzi? ja tez znam wiekszosc mlodych ludzi, ktorzy wybieraja zespoly. dobre zespoly. co ty masz z tym generalizowaniem, gwen? :-o wszystko i wszystkich do jednego worka wrzucasz?

Znawca kobiet się odezwał. Ja generalizuje?Ty natomiast jakoś zawsze na nie. Jesteś z innej bajki. Ja mam prawie 28 lat, tańczę dancehall a Ty chyba jesteś grubo po trzydziestce..

\"Ja mam prawie 28 lat\" - zalisz sie czy chwalisz? \"Jesteś z innej bajki\" - fakt. jak czytam takie brednie, jak twoje, to chetnie sie z toba zgodze :classic_cool: \"tańczę dancehall\" - no prosze... a ja electro dance i flamenco :D \"Ty chyba jesteś grubo po trzydziestce\" - NAPRAWDE? a skad wiesz? :D hahahaha, zabawna dziewczynka :) masz kwiata 🌻

To, ze mam tyle lat..żebyś nie myślał, że jestem jakąś gimnazialistką z którą sobie możesz pogrywać. Przestań cytować moje wypowiedzi, tylko zaśmiecasz forum. Mnie natomiast Twoje doprowadzają do szału.. ale wyczytałam, że kłócisz się też z innymi, siedzisz na kobiecym forum jakieś mi to się różowe wydaje :)

"żebyś nie myślał, że jestem jakąś gimnazialistką z którą sobie możesz pogrywać" - no co ty :D w sumie gimnazjum pod uwage nie bralem. natomiast gleboka podstawowke owszem :D i nie pochlebiaj sobie - nie mysle o tobie :D "Przestań cytować moje wypowiedzi, tylko zaśmiecasz forum" - fakt, trudno sie z toba nie zgodzic, ale nie chcialem byc niemily i wolalem nie mowic, ze twoje wypowiedzi to smieci... "Mnie natomiast Twoje doprowadzają do szału" - nervosol? "ale wyczytałam, że kłócisz się też z innymi" - nie, to inni kloca sie ze mna. ja tylko mowie, co mi sie nie podoba - jak w twoim przypadku :D "siedzisz na kobiecym forum jakieś mi to się różowe wydaje" - moja droga, wsciekle rozowe :D:D wrecz landrynkowe :D:D:D

To myśl sobie tak dalej i tak mam to gdzieś a teraz wracaj do swoich robótek ręcznych

i powtarzam: nie pochlebiaj sobie :D az tak zdesperowany nie jestem, by o tobie myslec :D

Gość dymek zpaierosa
>większość młodych ludzi wybiera dj, >Dla mnie zespół to przeżytek, zresztą nie chce mieć tak jak wszyscy. Ot, logika:-D WIĘKSZOŚĆ młodych ludzi wybiera DJa, a panna, ponieważ chce mieć nietypowo, nie tak, jak wszyscy, to TEŻ wybiera DJa:-) Nie widzisz, że przeczysz sama sobie? Jeśli masz DJa dlatego, bo nie chcesz mieć tak, jak wszyscy, to znaczy, że uważasz, że " wszyscy" biorą jednak zespół. I jak się to ma do twojego pierwszego zdania?;-)

wedlug mnie dj jest dobry ale malo weselny-prawdziwy zespol z krwi i kosci to jest to! :)

Robótki ręczne mam na myśli biżuterię, dla której założyłeś wątek. Akurat coś Ci się pomyliło,bo sukni od Obajtek nie mam, pisałam tam o butach. Co do dj ma się to do pierwszego postu, wg którego autorka uważa, że tradycją jest zespół. Co do tego, że nie chce mieć tak jak wszyscy chodziło zapomniałam nadmienić, że mój dj jest również tancerzem break dance więc zrobi dodatkowo show :)

A co do kultury to przeczytaj sobie jeszcze raz wypowiedzi w tym wątku i przemyśl to jeszcze raz.

\"Robótki ręczne mam na myśli biżuterię, dla której założyłeś wątek\" - NIE ZARTUJ :D NAPRAWDE? :D:D:D \"Akurat coś Ci się pomyliło,bo sukni od Obajtek nie mam, pisałam tam o butach\" - nie jestes pepknem swiata, mala :) nie wszystkie posty sa do ciebie. \"Co do dj ma się to do pierwszego postu, wg którego autorka uważa, że tradycją jest zespół\" - nie o to autorowi chodzilo, ale o to, ze zaprzeczasz sama sobie (rusz glowa, to nie boli a myslenie naprawde ma kolosalna przyszlosc, zwlaszcza w twoim przypadku). \"Co do tego, że nie chce mieć tak jak wszyscy chodziło zapomniałam nadmienić, że mój dj jest również tancerzem break dance więc zrobi dodatkowo show\" - no i? dymek zpaierosa napisal: \">większość młodych ludzi wybiera dj, Dla mnie zespół to przeżytek, zresztą nie chce mieć tak jak wszyscy\" - czaisz? mowisz, ze chcesz inaczej a bedziesz miec tak samo, jak wiekszosc par :D masz chyba problemy z koordynacja mowienie i ozumienie tego, co mowisz/czytasz :D fajne :classic_cool: \" A co do kultury to przeczytaj sobie jeszcze raz wypowiedzi w tym wątku i przemyśl to jeszcze raz\" - taaaak, maaaamooo :classic_cool: tylko pozwol mi isc pograc z chlopakami w pilke, dobraaaa? hahahahaha :classic_cool: