Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arikaa

Tak za nim tęsknie a on się nie odzywa -

Polecane posty

choleryczka pochwal sie jakie buciki?:) dobrze ze umówiliscie sie na spotkanie:) na realu wszystko inaczej jest, bo przez tel, sms czy gg mozna tyle nieporozumień stworzyc że ojjj... niebieskie szukaj nowego mówię Ci:D

Kochane smutno mi to mówi ale prawda jest brutalna. Mężczyźni w momencie poznania kobiety od razu zaliczają je do jakiejś kategorii, dziewczyna, laska do seksu, potencjalna żona, koleżanka, przyjaciółka itd Jeśli facet szaleje za kobietą, jest w niej zakochany to nie zwleka tylko z nia jest i tyle...jesli ci Wasi panowie po takim czasie sie nie zdecydowali to juz raczej się nie zdecydują...tez byłam w takiej sytuacji...jeśli facet nie zdecyduje się od razu to nie ma co sie oszukiwać, zakochany facet nie pozwoli by inny was odbił, życzę żebyscie znalazły prawdziwą miłość i pozdrawiam

Kochane smutno mi to mówi ale prawda jest brutalna. Mężczyźni w momencie poznania kobiety od razu zaliczają je do jakiejś kategorii, dziewczyna, laska do seksu, potencjalna żona, koleżanka, przyjaciółka itd Jeśli facet szaleje za kobietą, jest w niej zakochany to nie zwleka tylko z nia jest i tyle...jesli ci Wasi panowie po takim czasie sie nie zdecydowali to juz raczej się nie zdecydują...tez byłam w takiej sytuacji...jeśli facet nie zdecyduje się od razu to nie ma co sie oszukiwać, zakochany facet nie pozwoli by inny was odbił, życzę żebyscie znalazły prawdziwą miłość i pozdrawiam

Ja jestem w związku na odległość i muszę przyznać ,ze jest mi coraz ciężej...trwa to dwa lata ale muszę skończyć studia w rodzinnym mieście...potem zobaczymy..on wie czego oczekuje...jeśli nic sie nie zmieni to coś z tym zrobię..nie wyobrażam sobie tego na dłuższa metę

Jesli komuś zalezy to chce byc blisko z ta osoba...jesli zwleka to znaczy ,ze ma to gdzies...

Ja jestem w związku na odległość i muszę przyznać ,ze jest mi coraz ciężej...trwa to dwa lata ale muszę skończyć studia w rodzinnym mieście...potem zobaczymy..on wie czego oczekuje...jeśli nic sie nie zmieni to coś z tym zrobię..nie wyobrażam sobie tego na dłuższa metę

buciki takie ladniutkie, nawet sie nie spodziewalam ze mi sie beda tak podobac;) no dobrze ze w realu to zalatwimy, troszke na poczatku naskoczylam, tzn napislam ze postawil mnie w trudnej sytuacji, ze on ma to gdzie a ja mam sie domyslac i zastanawiac co z nim, i ze do niczego go nie zmuszam ale niech bedzie jasno, no i od odpisal ze w piatek sie spotkamy bo na gg mi nie bedzie pisal, i ja napislam ze dobrze ze chcoiaz na zywo chce mi to powiedziec, to on odp :a skad wiesz co ja chce Ci powiedziec to ja napislam ze nie jestem glupia i ze musze spadac(wtedy wlasnie listonosz przyniosl mi buty:p) i napisalm \"narazie\" a on wyslal papa :* takze dobrze ze chcoiaz cos poszlo do przodu

Gość arikaa
tęsknie bardzo, znowu mnie to dopadło.Myślałam ze moze po tym tel, znów zadzwoni a tu cisza.Krótko trwała moja radość. W sumie i tak sie z nim nie chce spotkać , to czemu tak tęsknie:-(

dobrze ze nie odebralas i nie odbieraj, przypomnial sobie nagle, on Cie chce tylko do sexu ? czy wy byliscie normlana para ? z/w

Gość arikaa
3 lata sie znamy ,NIE WIEM do czego mnie ma pewnie tylko do seksu,chociaz nie raz sie spotykalismy i nic nie było. Nawet jak mu "głupio " pisałam jak chciał sie spotkać ze: " dziś i tak nic nie bedzie bo mam okres" cos w tym stylu to chciał sie spotkać i sie widzieliśmy. Ja go nie chce za swojego faceta ,mówiłam mu to nie raz . Mam sie zadreczac potem ze nie mógł sie spotkac ze mną bo cos tam a pewnie juz widzi sie z inną?? Po co mi to.eeh Chyba sie w nim zakochałam troszke ale tak było miło i koniec. Wiem jestem dziwna...

No troche dziwna hihi ale my dziewczyny juz takie jestesmy:D Ja czasami tez swoich zachowań nie rozumiem:O a choleryczka co do tego kto wyjezdza, to ja wyjezdzam niestety, przeprowadzam sie do wawy juz na stale, oststnio pomieszkiwalam troche 30 km od wawy, a moj rodzinny domek jest ok.100:( no i nie wiem jak na to On zareaguje:( kiedys, kiedys na poczatku znajomosci cos wspomnialam ze chce sie przeniesc ale nic wiecej na ten temat. Ciekawe co On mi powie na to...:( w sumei i tak teraz sie w tygodniu nie spotykamy tylko weekendy, wiec co za roznica gdzie bede w tygodniu, ale w kazdy weekend tez nie bede mogla przyjezdzac do domu:( w wakacje byłabym w kazdy ale do wakacji jesczez 3 msc...ja broń Boże nie chce kończyc przez to naszego zwiazku, ale czy on sie na takie coś bedzie pisał:O Boże boję się tej rozmowy, ale musze mu w końcu powiedziec.........

Gość arikaa
Poznasz innego w W-wie, zobaczysz. eh duzo mamy lat :-)

Gość do dupy to...
arika, mam taka sama sytuacje jak Ty spotykamy się , przjaźnimy, ale do niczego to nie prowadzi, pewnie tez większość opiera sie na seksie, ale zależy mi na nim nawet w taki sposób

Gość gumisiowy soczekP
dziewczyny.. doradzicie mi??

Gość kkaramia
a ja co mam robić.....od pol roku walcze.,,,,wiem ze do uczuć sie nikogo ne zmusi....wybrał ją......a ja zawsze byłam jak potrzebował.....ehhh lepiej nie być dobrym...

Gość gumisiowy soczekP
Też czekam że On się odezwie.. bardzo tęksnie.. My bylismy parą ponad 4 lata, byłos uper, potem rozstalismy się.. on zerwał.. no i po pewnym czasie zaczął prosić o spotkania..itp.Niby jest okej.. ale czuje że coś nie gra.. on potrafi nei odzywać się.. a mi przykro:(

Gość gumisiowy soczekP
Nic nie obiecuje.. mowi tylko że on ma kandydatkę na żonę (niespotyka się z nikim innym tylko ze mna), mówi że mnei kocha, spełnia zachcianki.. przy czym potrafi tak a na 2 dzień zero kontaktu:(