Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona matusiaa

Moje dziecko ma 8 miesiąc i nie ma jeszcze ząbków

Polecane posty

Gość zmartwiona matusiaa

a lekarz już 2 miesiace temu mówił że lada dzień się przebiją. Już było widać biale punkciki i nagle wszystko cię cofnęło. Dwa tyg temu już bylo czuć pod palcem i znów się jakby cofnęło. Powinnam się martwić?

Gość kkkk3234
mój syn miał 9 miesięcy jak wyszedł mu pierwszy ząbek następne wyszły bardzo szybko bo po kilka naraz Także nie martw sie wszystko jest ok

Gość
u mojego Patryczka ząbki pojawily się w pierwszym dniu dwunastego mięsiąca. Trzy naraz.:)Teraz ma 18 miesięcy i tylko 8 ząbków.

wg mnie tez nie ma sie czym martwic :) zreszta niby im pozniej tym lepiej ;) moj synek w wieku 18 miesiecy mial 20 zebow mojej corci wychodza wolniej a kuzyn mojej corci z tego samego miesiaca (sierpien) nie ma jeszcze wogole zabkow ;) 8 miesiecy i brak zebow to jeszcze normalka ;)

Mój mały też jeszcze nie ma.Ale u mnie to chyba rodzinne.Córka pierwszego miała tydzień przed roczkiem,drugiego na roczek.

Gość absolutnie nie powinnaś się
martwić, to normalne. Niektorym dzieciom pierwszy ząbek wyrasta ok. roku. Dopiero po tym czasie trzeba się martwić (rzadkie przypadki). Najlepiej zapytaj lekarza on cię uspokoi

spoko mój synek tez mnie w konia robił niby wychodziły a potem cisza i tak przez 4 miesiace az nadszedł ten dzien i w wigilie chyba w prezencie wyszły oba na raz kacper miał wtedy 9,5 miesica

mojemu marcinowi pierwszy zab wyszedl jak mial 13 m-cy... corce wyszly jak miala 9 m-cy 2 dolne jedynki i od tamtej pory cisza a za kilka dni konczy rok... ale oni to po mnie maja bo ja tez pozno zabkowalam...