Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smaki z dzieciństwa

Smaki z dzieciństwa

Polecane posty

Gość Smaki z dzieciństwa

Czy ktoś z Was pamięta z dzieciństwa taki deser (coś jak dzisiejsze monte) w małych plastikowych pojemniczkach w kształcie serca? Bodajże nazywał się barbie, ale nie mam bladego pojęcia. To mój smak z dzieciństwa (mam 22 lata) Boże jak ja za tym przepadałam :) Pozdrawiam wszystkie łasuchy!

Gość Smaki z dzieciństwa
Masz na myśli gumy kulki?:)

Gość KasiaiTomek
a ja pamiętam jak prosiłam mamę żeby zrobiła mi chleb z cukrem i z wodą albo chleb ze śmietaną i z cukrem pychaaaa

Gość ania wawa 24
smak z dziecinstwa oczywiscie ze pamieta te serduszka tez mysle ze one sie wlasnie barbie nazywaly i do tego w sklepacvh byly takie male specjane plastikowe patyczki.. a ktos pamieta prince polo w taki starym opakowaniu zlotym, wafelek byl owiniety nim jak czekolada ....

Gość Smaki z dzieciństwa
Pamiętam te prince polo. A pamiętacie BOBOFRUT w takich ciemnych szklanych butelkach? ech... :)

Gość ania wawa 24
super temat... te rakotwurcze gumy to byly gumy Turbo z naklejkami samochodow w drosku, chyba to byly naklejki a wlasciwie to chyba obrazki bardziej, naklejki byly w takich gumach z malpka i ta malpka w smiesznych scenach np w biurze za komputerem, pamietacie?

Gość ania wawa 24
pewnie ze pamietam ehhh a ptysia w ciemnych grubych butelkach ze zloyta lub srebrna zakretka, butelki na wymiane oczywiscie. pamietam jak mama wysylala mnie z taka butelka wlasnie po nowego pptysia.. boze az lezka kreci sie w oku

Gość jussaa
kuku ruku czy jakoś tak:)

Gość ania wawa 24
kuku ruku to byl wafelek w takim kolorowym opakowaniu, samkiem przypominal troche dzisiejsze grzeski tylko bez czekolady

Gość Smaki z dzieciństwa
Małpki nie pamiętam, ale gumy Turbo owszem a te obrazki tzn turbówki musiałam oddawać bratu :)

Gość ania wawa 24
a pamietacie gumy do rzucia takie podluzne ktore wygladaly jak papieros?

Gość Smaki z dzieciństwa
Dodam jeszcze podłużne czekoladowe lizaki HIT oraz gumy "szok" - to słodycze z podstawówki

Gość Smaki z dzieciństwa
Kukuruku nie znam :) ale znam elitesse, podawali je nam jako podwieczorek w przedszkolu ;)

Gość ania wawa 24
to nie o smaku teraz ale pamietacie takie zabawki sprężynki, takie kolorowe te kolory jak tecza sie ukladaly?? to byl hit swego czasu, albo lalka barbie syrenka ktora w wodzie zmieniala kolor ogonka ;)

Gość Smaki z dzieciństwa
Taką sprężynkę miałam :D hehe fajnie "schodziła" ze schodów.

Gość ania wawa 24
nie kojarze syfo hmm mysle co by tu jeszcze :)

Gość Smaki z dzieciństwa
A takie małe paczuszki chrupek star foods? Teraz już takich chyba nie ma.. Albo... Milky Way- mleczne gwiazdki :D

Gość ania wawa 24
no ja uwielbialam ja spuszczac ze schodow z kolezankami robilysmy wyscigi ktora sprezynka szybciej zejdzie

Gość ania wawa 24
pamietam te chrupki starfuds, lubilam je, pamietam ze serowe to byly takie cieniutkie patyczki, bekonowe to takie prostokaciki, orzechowe kulki a pomidorowe byly w ksztalcie kuleczka tak jakby z zabkami

Gość KasiaiTomek
ja w StarFoodsie znalazłam 5tys. zł To na dzisiaj 50 gr.

Gość ania wawa 24
a pamietacie takie kutrtki bardzo modne kiedts np czerwona z zielonymi rekawami i jakies napiosy na plecach np: the best cos tam cos tam, o fleku i o pleaku kostce juz nie wspomne ;)

Gość pogodzona 30
moje dzieciństwo to was na swiecie nie było:)ja jadałam gumy donaldi kopalniaki takie cukierki w metalowej puszce