Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ramona-30

W moje 30 urodziny mój mąż mnie zostawił i poszedł na przyjęcie swojej siostrze

Polecane posty

Gość Beznadziejne raszple jesteście
Poli chyba wystraszyłaś wszystkich swoich pacjentów:( bo cały dzień spędzasz na kafe, zamiast pomagać ludziom, swymi pseudo-psychologicznymi poradami. :P

Gość Polisencja30
tobie to jednak potrzeba Tylko dlaczego jest tyle rozwodów jak wszyscy tak sobie dobrze wybierają? Może jak ktoś jest młody i zakochany to ma klapki na oczach i nie postępuje racjonalnie?? To się to naprawia ... i nie czeka do urodzin ... tylko zwyczajnie naprawia, albo kończy .... Czarów nie było ... :D

Gość Polisencja30
Beznadziejne raszple jesteście - oczywiście, że w czasie dnia wolnego nie mam .... Dziwne, prawda? :D Nie mam urodzin, więc to nie czary ... hahahaha .... :D

Gość Polisencja30
Też idę ... o czarach nie chce mi się rozmawiać ... :D

Gość Polisencja30
Podsumowując na zakończenie: wychodzi na to, że autorka powinna iść do szamana, wróżki, aby przywrócił czary urodzinowe .... :D Ależ zabawa ... :D

Gość tralalalalalalalalalalalala
sikawkka Zachowanie godne rozwydrzonej smarkuli, nie mogę uwierzyć, że masz 30 lat. Śmiać mi się chce z takich wariatek, które nie akceptują rodziny swojego męża i szukają głupich powodów do kłótni. Gratulacje wlasnie!zgadzam sie ze wszystkim co tu piszesz!mnie tez taka szmata zmarnowala zycie!kiedys gdy byla przy mnie rodzina bylo inaczej ale przyplatala sie taka suczyna i zepsula wszystko!zupelnie jak autorka!

Gość nie moge uwierzyc
ze Ty Polisencja30 robiz to co robisz zawodowo (jak twierdzisz) z takim podejsciem do zycia. Jak to mozliwe - pomoc komus jadac go od stop do glow i krytykujac cale jego zycie :(

Gość tralalala ty to masz coś z gło
wą, tak trzeba było się mamusi trzymać, widocznie nie dorosłeś , jeszcze ,żeby z kobietą być. :/

Gość przecież ta cała
polisencja to jakieś zakompleksione dziewuszysko, któremu się w życiu nie powiodło i udaje forumowego psychologa. Te wypowiedzi to z profesjonalizmem nie mają nic wspólnego. Chyba, że teraz z prywatych szkółek takich specy wypuszczają, co to tylko na szkodę swoich pacjentów działają. :/

Gość lalaallalalalaallalalalalalala
ja jestem kobieta.pewna kobieta z mojej rodziny zatruwa zycie memu bratu ciotecznemu z taka suczyna sie ozenil.najwyzej sie rozwiedzie jak zmadrzeje...hehe

Gość a może mu z nią dobrze
czego się w nieswoje życie mieszasz?!

Gość Larysssssaaaaaa
A ja miałam dzisiaj urodziny (w sumie wczoraj) i było super :) Mój chłopak jest kochany.

Gość lalaallalalalaallalalalalalala
tralala to musi byc kretynka nie z tej ziemi sam/sama jestes kretynka!nie bedzie mnie byle gowno obrazalo!jezeli mam cos do tej osoby to moja sprawa.ona mnie wiele razy obrazila a ja jakiejs dupodajce co sie chwali ze sie pieprzy z chlopami od 13 roku zycia nie mam zamiaru ustepowac.zreszta w porownaniu ze mna to dzieciak!

Gość A co masz ochotę
na tego twojego brata ciotecznego, że się tak pieklisz? Zazdrosna jesteś? Jak jemu z nią dobrze to tobie od ich związku wara!!!Kim jesteś żeby oceniać ludzi, może on nie jest lepszy? Ale oczywiście mężczyznom wolno dawać du... tylko kobietom nie!

Gość a ja wam mówię
facet to świnia!!!

Gość Oj kobiety
Mam tez takiego buca:) Ale ten moj to nigdzie nie chodzi:).. Nie wiem czy to lepiej czy gorzej.. Ale o moich urodzinach rocznicach itp nie pamieta:) I co z tego?? Korzysta na tym corka:) Idziemy sobie na lody, do kina, na basen, lub poprostu na spacer albo na zakupy! A on niech siedzi.. Plakac nie bede ze mnie ma gdzies.. Mam taka sytuacje a nie inna i musze z nim byc.. Ale tak sobie ukladam zycie aby jak najwiecej skorzystac.. Jak corka podrosnie i nie bedzie mi chciala towarzyszyc w wyprawach to pojde z przyjaciolka lub przyjacielem (to juz zalezy od mezusia jak sie bedzie staral:) Wiec trzymaj sie Kochana!!! Najwazniejsze jest dziecko i nie ma go co krzywdzic.. A facet? O rany!!! I naucz corke swietowania twoich urodzin.. Bedzie wieksza sama go zmusi aby tez swietowal z Wami..

Gość gość
ja bym mu pokazała, w jego urodziny też dałabym kartkę przez córkę i poszła z koleżankami na cały dzień na zakupy kawę itd, a gdyby małżonek miał pretensje to bym mu wytłumaczyła no wiesz koleżanka miała imieniny, rocznicę ślubu itd. Mogłeś iść ze mną.. może by d**ek zrozumiał.