Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ramona-30

W moje 30 urodziny mój mąż mnie zostawił i poszedł na przyjęcie swojej siostrze

Polecane posty

Gość Ramona-30

Wczoraj oznajmił ,że zamiast zostać ze mną, (kupiłam tort, szampan), to on idzie do swojej siostry na przyjęcie jej 3 letniej córki. Jeszcze chciał zabrać ze sobą naszą córkę , ale ona odmówiła pójścia, ze względu na moje urodziny. Wrócił po kilku godzinach obrażony i zupełnie nie rozumiał o co mi chodzi. Czy postąpił właściwie zostawiając mnie samą?

a nie prosciej było sie dogadac?? czemu nie mogłas isc z nim na te kilka godzin a potem swietowac twoje

no ruodziny malej tez wazne..pojsc na kinder party do 21,a potem twoje swietowac...takie rzeczy to trzeba bylo dogadac juz miesiac temu

Gość dla mnie to w ogole glupota
zeby dzieci obchodzily w ten sposob urodziny... Przyjecia?! Pierwsze slysze ;)

Gość Ramona-30
Dlatego, że na urodziny mojego dziecka jego siostra, ostatnio zjawiła się o 22, jak dziecko już spać miało iść. :/. Moimo tego ,że była zaproszona na 17 i czekaliśmy z jedzeniem, a ona nie raczyła odbierać telefonów, a tu nagle zjawia się na 22.

Gość Ramona-30
Jak wychodził to mi jeszcze powiedział, przeciez też możesz ze mną iść jak chcesz. :/

Gość Ramona-30
Rozumiem, że urodziny 3 latki są ważniejsze niż urodziny dorosłej osoby, zwłaszcza 30...

trzeba było pogadac z mezem i ustalic jesli 2 imprezy jednego dnia to mozna podzielic zapewne urodziny dziecka były popołudniu do jakies max 21 wy moglicie spedzic wieczór a tak strzliłas focha i nic ci z tego nie wyszło

Wcale nie sa wazniejsze. Wrecz przeciwnie. Takie urodziny to sobie mozna urzadzic z rodzicami, ewentualnie babciami. Poza tym to 3 lata sa. Nic okraglego ;) Maz zostawil Cie w okragla rocznice. Burak i tyle...

mąż to twój przyjaciel czy wróg? bo czegoś tu nie rozumiem. Na jakim etapie jest wasze porozumienie? Wy walczycie ze sobą czy stanowicie jedną rodzinę.?Jeżeli nieumiecie się dogadać w tak prostej sprawie to jakie wogóle są wasze relacje?

do 21, tak?? A moze autorka nie miala ochoty obchodzic swoich urodzin w okolicach polnocy?? Poza tym moze byla zajeta przygotowaniami do nich. A buc sie wzial i zwinal :O

zreszta urodziny dziecka są tak samo ważne jak urodziny dorosłej osoby dzicko nie jest gorsze

Gość Ramona-30
Zyczeń też nie złożył tylko poprosił córkę ,żeby mi kartę wręczyła w jego imieniu.

zreszta nie przesadzajmy napewno wiedzieli o imprezie dziecka wczaseniej wiec mozna wszytko pogodzic jak sie chce zreszta ona nie mówi o jakies imprezie tylko o tym ze maz nie chciał z nia swietowac !!

To nie ona powinna obgadac to z mezem , tylko on z nia. Jak juz.

no ale to nie ich dziecko przeciez... To co? Urodziny sasiadki tez sa tak samo wazne? Bo przeciez sasiadka gorsza tez nie jest... A jakby autorka napisala, ze pojecha na urodziny swojej mamy to byscie pisaly, ze "mamisynek" :O

Gość Ramona-30
Nie zapraszałam koleżanek, bo on ich nie lubi i ostatnio jak przyszły w drugi dzień świąt to wziął talerz z jedzeniem i ostentacyjnie wyszedł do drugiego pokoju jeść przy komputerze. :/ Chciałam uchronić je przed podobnym incydentem to wziął mi numer odstawił i też się wyniósł.

Gość nie cierpię IDIOTEK
zacznij rozmawiać z mężem, na tym polega związek, że 2 ludzi ze sobą rozmawia, ustalają wszystko wspólnie.... jeżeli masz zamiar spędzoić całe życie w necie, to sorki, oczywiście możesz, tylko , że następny topic założysz o tematyce dlaczego mnie zdradził i okazał się świną?

Gość Ramona-30
Wedg niego związek polega na tym, że ja mam go słuchać i robić to co on zarządzi.

Gość Polisencja30
Ale masz problem ... Trzeba było iść z nim na te urodziny ... Inni by Ci usługiwali, składali życzenia ... to źle? A dzisiaj byście w gronie rodzinnym przedłużyli świętowanie ... Nie rozumiem problemu ... ja tam wolałabym się ładnie ubrać i być obsługiwana, niż gnić w domu sama ... i sprzątać po sobie sama ... :P

Gość Ramona-30
Kto by mi tam niby składał życzenia jak ja nie znam znajomych szwagierki, rodzina mieszka w innym mieście...

Gość poullala
eeeeeeee mój tak samo robi .Ja mam pretensje a on wszystko tak przekręci zebym to ja czuła sie winna . Taki typ i nie ma strzępic jezyka bo i tak nie słyszy a jak słyszy to i tak zaraz zapomina to co sie do niego mówiło. To jest typ indywidualisty.Robi co chce ikiedy chce . A ja mam to juz gdzies!

Gość Polisencja30
Jejku ... wchodząc oznajmiasz, że to podwójne święto, bo także Twoje i chcąc nie chcąc zaczną składać życzenia ... :P Proste!

Gość Ramona-30
On wiedział, że mieliśmy zjeść obiad i potem świętować. Ja mam dziecko, które do szkoły rano chodzi , nie mogę w niedzielę balować do 1-2 rano.

Gość nie cierpię IDIOTEK
i niby co? dopiero po ślubie zmienił się w takiego dvpka?

Gość ekstra kulturalnie
tak sie prosic u kogos na przyjeciu o zyczenia :O Poza tym przyjecie trzeba przygotowac... A kiedy??

Gość Polisencja30
Robicie problemy z niczego ... Dlaczego nie potraficie korzystać z tego co Wam los przynosi, tylko wiecznie pod prąd? Siedziałaś w domu, pewnie szwagierka będzie zła, Ty jesteś zła, mąż jest zły... Podsumowując nikt na tym nie skorzystał ... A mogło być zupełnie inaczej ... tak lubisz strasznie zmywać naczynia i obsługiwać? :O

Gość nie cierpię IDIOTEK
to nie jest typ indywidualisty... ale jaja! chamowatość tłumaczyć osobowością indywidualisty... macie po prostu chamów i prostaków w chałupach, takich sobie wybrałyście, na to godziłyście się od pierwszych kontaktów z gostkami i nie rozumiem po cóż teraz kląskać, że jest źle

Gość Ramona-30
Moja szwagierka ma taki tupet:P. Jak chrzciła córkę to 2 dni przed chrztem zadzwoniła do osoby , która miałą być matką chrzestną i powiedział ,że mają jej w swoim domu zorganizować imprezę bo ona ma małe mieszkanie :/. Mój mąż też nie widział niczego złego w jej postępowaniu wtedy.