Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ramona-30

W moje 30 urodziny mój mąż mnie zostawił i poszedł na przyjęcie swojej siostrze

Polecane posty

Gość Polisencja30
Tak oczywiście, utwierdzanie, że wyszła za chama, świnię itd. Cudownie cementuje ich związek ... Ach co to będzie za związek ... :D

Gość Ewa777
Polisencja30 Ewa777 - odpowiedz mi na te pytania... Czy ktoś z kimś jesteś bardzo skłócona, także wielbi Cię w Twoje urodziny? A jeśli nie wielbi, to czy uważasz, że to było jego obowiązkiem? To może Ty mi odpowiedz na to pytanie: czy jeśli się pokłócisz z mężem/matką to przestajesz ich kochać? A moje odpowiedzi - oczywiście, od bliskiej osoby, nawet gdy się z nią pokłócę, oczekuję specjalnego traktowania w moje święto. Ba, nawet więcej - oczekuję, że nie tylko pierwsza wyciągnie rękę na zgodę, ale i kwiatki kupi i tort :P Pewnie mnie wyzwiesz od rozpieszczonych księżniczek, ale w moim związku taki układ świetnie działa :D

Gość sztuka terria
pogorszy sprawę, bo autorka nic nie zrobi, żeby zmienić sytuację, będzie żyła przekonana o własnej nieomylności i kolejny taki "wyskok" jej męża może ją dopiero kompletnie załamać.

Gość aalocha
Chyba sie upajacie autorki problemami.Chyba swoich problemow nie macie,albo co gorsza,macie ich ponad miare i uczestnicząc w bezsensownej dyskusji chcecie na chwilę o tych problemach zapomnieć.

Gość czyli stopniowanie wartosci
zeby scementowac zwiazek potrzeba dwoch osob, nie jednej... Z samego cementu zaprawy nie bedzie raczej.

Gość baba 303
Co jesteś kandydatką na kochankę dla tego capa? Jeśli sobie znajdzie kochankę to ona sobie kochanka poszuka, bo ma do tego prawo!!! Kobiety mają też prawo do szczęścia i tak właśnie powinna zrobić znaleźć sobie kogoś i olać patałacha. Proste!

aalocha---> Od tego w koncu jest to forum. Wiekszosc osob piszac tu moze dzieki temu na chwile zapomniec o swoich problemach, mniejszych lub wiekszych ;) Wiec... witaj w klubie :D

Gość aalocha
sztuka terria po prostu zaciekawił mnie ten temat i przeczytałam go dokąłdnie.I nie tylko jedna osoba siedzi tutaj non stop,tylko wiele i tak sobie bezproduktywnie marnujecie czas na durne porady.

Gość sztuka terria
aalocha, a ty co tu robisz? Chciałam też zwrócić uwagę, że od kilku postów piszesz dokładnie to samo. Jeśli o mnie chodzi to przyjęłam twoje spostrzeżenia do wiadomości

Gość Polisencja30
Ewa777 - tylko on ma ją kochać? Spełniać oczekiwania? Wymagania? Ona chce rozwodu, to o jakiej miłości Ty tutaj tak mówisz? Ona żąda rozwodu, a on ma ją wielbić z miłości? Nie żartuj ...

Gość sztuka terria
ja sobie marnuję czas, bo mnie na to stać :) Póki co :)

Gość aalocha
sztuka terria weszłam na kafe,bo czekam z obiadem na meza,wiec czytam sobie i z podziwu wyjsc nie moge.

Gość sztuka terria
mój mąż wróci dopiero koło 20 :)

Gość Polisencja30
czyli stopniowanie wartosci zeby scementowac zwiazek potrzeba dwoch osob, nie jednej... Z samego cementu zaprawy nie bedzie raczej. Proszę mi wymienić sposoby cementowania Anielicy! - żąda rozwodu - oczekuje celebracji - wymaga rozmowy na jej warunkach - oczekuje przejęcia przez niego jej tradycji rodzinnych

Gość aalocha
Jaka macie u siebie pogode,bo mnie sie w ogole nie chciało do domu wracac.CZekam tylko na swoich i znowu wypadam z domu.

Gość aalocha
Polisencja :-) alez Ty nerwowa kobieta:-)

Gość tobie to jednak potrzeba
psychiatry polisencja bo na psychologa to już trochę zbyt późno. :(

Gość sztuka terria
U mnie dopiero wyszło słońce więc, jak się dziecko obudzi to robię wypad :)

Gość Polisencja30
Prawda jest taka, że nikt nic nie robi ... każdy skupiony na sobie, a dziecko pośrodku ... I to najgorsze ...

Gość aalocha
Polisencja3-oj :-) zebym ja miałą takei kłopoty jak Ty :-) cholerka,zabierz od emnei troche tych problemow:-)

Gość Polisencja30
tobie to jednak potrzeba psychiatry polisencja bo na psychologa to już trochę zbyt późno. Mogę tylko tyle odpowiedzieć .... hahahaha .... :D Dzięki ... śmiech to zdrowie ... :D

Gość Ewa777
Polisencja30 - podejrzanie się ekscytujesz jak na osobę niezaangażowaną :D Pytając Cię o miłość (swoją drogą - nie uzyskałam odpowiedzi!), nie nawiązywałam do związku Autorki tematu, tak jak Ty w swoich pytaniach pytałaś MNIE o MOJE osobiste sprawy :) A to, że Ramona chce rozwodu w powiązaniu z tym, co pisała o zachowaniu męża wobec niej (i nie mówię tu o urodzinach), w ogóle mnie nie dziwi. Ramona wysłała mu może sprzeczne sygnały, ale tak naprawdę widać, że się miota, bo próbowała i prośbą i groźbą i nic. Generalnie nie jestem zwolenniczką podtrzymywania związków, w których ludzie przestali się nie tylko kochać, ale i szanować, nawet "przez wzgląd na dziecko". Trzymajcie się! Ja idę do domu :)

Gość sztuka terria
Poli, masz rację, ale my nie mamy na to wpływu i naprawdę nic nie możemy zrobić, tylko wyrazić swoje zdanie i tyle.

poli---> dwa ostatnie punkty to jedynie Twoja interpretacja ;) Rozwodu nie zazadala w momencie jak go zapraszala na imprese urodzinowa. Nie rozwod byl tematem topiku. Informacja o tym zostala na autorce wymuszona. nieznane sa inne fakty z tym zwiazane - nie wiadomo kiedy i w jakich okolicznosciach ta rozmowa wynikla. Jak ludzie sie kloca to rozne przykre rzeczy sobie mowia. Kiedy powiedzialam do prata, ze go zamorduje. A wciaz zyje. Co wiecej... zlozyl mi zyczenia urodzinowe! Nawet uscisnal i przytulil. BNaaa!!! Nawet pocalowal!! A to juz supelnie nietypowe jak na niego ;) A urodziny to mogl byc sposob na naprawienie sytuacji. To bylo wyciagniecie reki. Ktore on odrzucil...

Gość Polisencja30
aalocha - bo ja problemy rozwiązuje, a nie oczekuje, że rozpłyną się w urodziny ... :D Polecam .... :D

przepraszam - mialo byc Poli ;)

a ja polecam czasem dac sie problemom rozplynac ;) Tez swietnie dziala ;) Nie wszystko trzeba zawsze rozwiazywac. Czasem samo sie rozwiazuje ;)

Gość aalocha
Polisencja30 ale to nei Twoje zycie,wiec nie przesadzaj:-)a poza tym jestes taka uczona,wycwaniona,a nei wiesz,ze słowo nie pisze sie hahaha ,tylko cha,cha,cha :-)

Gość sztuka terria
Problemów się nie rozwiązuje, problemy się przeżywa, jak dnie, których gdy miną już nie ma, jak szaty zużyte, z których się wyrosło Spadaja z ramion i w drzwi ostatnie wchodzisz nagi i wolny. Jak świt. To Staff, ale to tylko w świecie poezji działa :)

a ja znalazlam cos takiego: " ha (język polski) wymowa: znaczenia: wykrzyknik (1.1) wyraz o funkcji ekspresywnej, podkreślającej wyrażane uczucia (1.2) powtórzony kilkakrotnie oznacza śmiech odmiana: nieodm. nieodmienny przykłady: (1.1) "Ha! Wiedziałem, że tak będzie!" (1.2) "Ha ha ha, ale śmieszne." "