Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ramona-30

W moje 30 urodziny mój mąż mnie zostawił i poszedł na przyjęcie swojej siostrze

Polecane posty

Gość czyli stopniowanie wartosci
Bo ja tez wlasnie napisalabym "ha ha ha", a nie "cha cha cha" i mnie to zastanowilo. Ktos wie jak to jest poprawnie?

Gość Polisencja30
Już mi się nie chce ... Poddaje się ... I zgadzam się... Urodziny to dzień magiczny ... i wtedy świeci tylko słońca ... wrogowie śpiewają pieśni pochwalne ... mężczyźni ody do Ramony ... nikną problemy ... a jest miłość, zgoda, piękno itd ... . Gratuluję ... przechodzę na Waszą stronę ... przekonaliście mnie ... P.S. no dobrze żartowałam ... :D Wy tam sobie wierzcie w co chcecie ... Stąd te poczekalnie wiecznie pełne ... mnie tam pasuje ... :D

Gość 3 w zwiazku nie
poprawnie -cha,cha,cha,takze chichot piszemy przez chi,chi,chi

Gość Polisencja30
"Ha ha ha, ale śmieszne." - co chciałam to uzyskałam ...

to z tym "cha cha" to zostalam zabita normanie ;) Nie wiedzialam ;) Znaczy nie pisalam tego chyba nigdy... ale napisalabym przez samo "H" ;) A ja wlasnie zyje wedlug tej wiary, ktora obsmiewa Poli i jakos daje rade bez psychologa i innych specjalistow ;) Wiec nie sadze, by byl zwiazek miedzy jednym a drugim ;)

Gość tobie to jednak potrzeba
Owszem w normalnych rodzinach, urodziny żony, męża , dziecka to jest dzień magiczny!!! Chyba ktoś cię poli skrzywdził, że tak urodzin nienawidzisz!!!:P

Moze jest SJ. Oni nie obchodza zadnych swiat poza jednym ;)

Gość Polisencja30
Bez wielu rzeczy można się obyć ... i to powód, aby się chwalić? Jejku ...

Gość sztuka terria
W pisowni wykrzyknień i wyrazów dźwiękonaśladowczych panuje istny chaos. Obecnie należy pisać: ach!, ech!, och!, ychm, ochy i achy (przez "ch"), ale: aha!, oho!, uha!, eh!, oh, uhm, yhm (przez "h"). Okazuje się, że wolno nam się śmiać i przez h, i przez cha. Słowniki podają zarówno pisownię: cha, cha (bądź cha, cha!), jak i ha, ha (bądź ha, ha!), nie wyjaśniając, kiedy należy stosować jedną, a kiedy drugą. Ciekawe, że piszemy chichot, ale wyłącznie: hi albo hi, hi, albo hi! hi! hi! Z kolei, gdy mamy na myśli wykrzyknik wyrażający zadowolenie albo rezygnację z czegoś, musimy pisać ha, a nie: cha (np. Ha, jak to wspaniale, że cię widzę!; Ha, trudno, jakoś sobie poradzę!). Jest jeszcze wykrzyknik: che, che (albo che, che!) i partykuła pytajna: he? albo hę?

Gość Polisencja30
tobie to jednak potrzeba Owszem w normalnych rodzinach , urodziny żony, męża , dziecka to jest dzień magiczny!!! Chyba ktoś cię poli skrzywdził, że tak urodzin nienawidzisz!!! Dla mnie każdy dzień jest magiczny .. Bo życie jest piękne i cudowne, jak potrafi się żyć .... Ale to tak jakbym rozmawiała ze ślepym o kolorach ... szkoda mojego czasu ...

Gość sztuka terria
A ja tam mam normalna rodzinę i nie robimy takich cyrków z urodzinami. Jak wypadnie nam coś innego to świat się nie wali.

Nie chwale sie tym, ze nie bylam nigdy u psychologa. Tylko wykazuje brak zwiazku miedzy wiara, magia swiat, miloscia, nadzieja, a wizytami w poradniach psychologicznych ;)

Gość sztuka terria
Poli, ja widzę 🖐️ :) Ale jesteśmy przecież jedną osobą, w dodatku facetem :D

Gość Polisencja30
Wy tam sobie kolekcjonujcie sobie problemy... uważajcie, że zawsze winny jest ktoś ... i że wszystko minie w urodziny ... :D Ja jestem taka szczęśliwa ... :D (dzisiaj nie mam urodzin) :D

tak, ze "ach" ale "aha" to wiedzialam. Tylko ten "smiech" mnie zabil ;)

Gość Polisencja30
sztuka terria- jak się z tym czujesz, że jesteś facetem? chcesz o tym porozmawiać? hahahahahaa .... :D

wlasnie ze czesto wszystko mija w urodziny. Bo to dobry dzien jest. Tak jak Wigilia - czas wybaczania. Jesli komus trudno samemu z siebie na odwage sie zebrac - to fajnie miec taki dzien ;) Lepiej umiec je wykorzystac dobrze, a nie spychac na margines ;) Nie widze nic zlego w celebrowaniu swiat ;)

Gość Polisencja30
i jak się czujesz z tym, że jesteś mną? :D

Niestety nie każdy dzień jest magiczny, zejdź na ziemię! Hippiską jesteś czy co????? Magia, słońce, kwiaty i wspaniali mężczyźni :/ Może zejdziesz na ziemię jak trafisz na takiego mężczyznę , który cię zostawi w taki magiczny dzień! (Zapomniałam, że to każdy dzień dla ciebie jest taki sam).

Gość sztuka terria
ja ogólnie czuję się dobrze, a nawet bardzo dobrze :D i moje życie też jest piękne, bo takim je sobie urządziłam :)

Gość Polisencja30
czyli stopniowanie wartosci wlasnie ze czesto wszystko mija w urodziny. Bo to dobry dzien jest. Tak jak Wigilia - czas wybaczania. Jesli komus trudno samemu z siebie na odwage sie zebrac - to fajnie miec taki dzien Lepiej umiec je wykorzystac dobrze, a nie spychac na margines Nie widze nic zlego w celebrowaniu swiat Po tylu świętach i urodzinach, które przeżyła autorka, to przecież uwielbienie na maxa .... :D Cały świat u stóp ... :D

Gość sztuka terria
ale na mężczyzn się nie trafia, mężów wybiera :) Chyba, że żyjemy w jakiś innych kulturach?

Gość Polisencja30
Moje życie jest piękne ... panuje nad nim, kształtuje je ... jest cudowne ... I do urodzin nie zamierzam czekać ... :D

Gość sztuka terria
mężów się wybiera - miało być :)

Gość Polisencja30
sztuka terria - czary urodzin nie zadziałały ... :D Co za pech!

Tylko dlaczego jest tyle rozwodów jak wszyscy tak sobie dobrze wybierają? Może jak ktoś jest młody i zakochany to ma klapki na oczach i nie postępuje racjonalnie??

Gość sztuka terria
Na razie spadam, mój maż (wybrany wprawdzie za drugim razem dobrze :) ) zrywa się z pracy na godzinkę i idziemy z dzieckiem na spacer. A nie mam dziś urodzin :D

Gość Polisencja30
Jak się odczuwa te czary w urodziny? :D Bo ja nie wiem ... :D

Gość sztuka terria
Tobie to jednak potrzeba, w końcu coś do rzeczy napisałaś. Rozwód to nie koniec świata. Każdy błąd można naprawić. Na razie

Gość Polisencja30
sztuka terria - może powinnaś odłożyć to w urodziny .... :D Nie ma żadnych wad? A to cham i świnia ... :D