Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nefi123

Dziecko z kochankiem

Polecane posty

Gość Jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuniu
takie jest widocznie zycie, zawsze znajdujemy sie w sytuacjach ktorych dla siebie nie chcielismy.Mialam 28 lat i myslalam ze szybko znajdzie sie mezczyzna na zalozenie rodziny.jakby mi ktos powiedzial ze bede stara pann bezdzietna to bym sobie chyba strzelila w leb.ja juz bym dawno miec 4 dzieciaczkow.A pogonilam bo nawet po 7 latach nie chcial wziac odpowiedzialnosci za mnie i i dzeici ktore chcialam z nim miec.no nie wiem co lepsze.A ze swinia nie jestem to zarlam taby anty i nie chcialam bo dzieciaka podrobic.Szkoda slow.Zyj lepiej sama z dzieckiem niz z frajerem.Bym mogla byc sama i miec czworo dzieci,A co to. zadna sztuka.

Podejdź do problemu metodycznie. Przede wszystkim od razu wystąp z powództwem cywilnym o zabezpieczenie potrzeb związanych z kosztami porodu - udaj się do prawnika o specjalizacji rodzinnej w swoim mieście. Sąd może ustanowić czasowe świadczenie alimentacyjne na Twoją rzecz jeszcze przed rozwiązaniem. Zresztą na forum jest to temat poruszany wielokrotnie. Na razie zajmij się podstawami materialnymi.

Gość Toledo
Dopiero teraz przeczytalam Twoj post i mam nadzieje ze dziecko urodzilo sie cale i zdrowe.A ja mam meza i kochanka.Z mezem dzieci nie mam a z kochankiem ide na calosc , nawet z nadzieja ze cos wyjdzie.Buzka

Gość lapekkka
ale kurwiszon

no i zostalas sama....... tak mysle,ze masz meza i 4 miesiace sie z nim nie kochalas??? szok! nie zazdroszcze ci . czy kochalas wogole meza?

Gość niuniek12345
bosh, przecież to temat sprzed prawie 2 lat!!!

Gość Toledo
No ... nazywajcie to jak chcecie ale ja ma i tak to wszystko w d... Wiem co robie , jestem dorosla , a ten co tu wypusuje ze jestem k...szon to pomyliles sie bracie z powolaniem , bylo iusc na sedziego a nie siedziec po nocach na forum i prawic moraly innym ... he he he