Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 50 tabletek

od kilku dni wyglądam bardzo niekorzystnie

Polecane posty

Gość 50 tabletek

i nie wiem jak to zmienic,zawsze byłam atrakcyjna,pomalowana,dobrze ubrana kobieta,a od kilku dni wygladam jak przepuszczona przez maszynke,robie maseczki,dobrze sie wysypiam,ale wlosy i tak sie nie układaja,a twarz na prawdę wygląda jakbym piła noc i dzien,macie jakies domowe sposoby i nie tylko na to ,zeby dobrze wygladac?? aa i nie jestem przed okresem :P

Gość sratatatatatatatatatatatta
ja mam zupełnie tak jak Ty.. samopoczucie do dupy... jak na siebie patrzę łapie doła... moze to jakies przesilenie wiosenne?? i don\'t know ale mam dość!!!!

Gość 50 tabletek
no dokładnie nastawienie do samej siebie jest fatalne!!

Gość sratatatatatatatatatatatta
chyba samo musi sie wszystko zregenerowac.... takie ładne słoneczko a ja siedze w domu zmeczona juz wszystkim..

he he przeczytałam z twojego nicka tylko to 50 i nie wiem czemu pomyślałam że masz 50 lat i cciałam ci naposać że pewnie zaczyna ci się menopauza :D...kurde ta pogoda tez na mnie jakoś dziwnie działa :D

Gość 50 tabletek
hehe nie nie, mam 20 lat :) no a ja wlasnie jestem cały czas w ruchu ale tez zwalam na przesilenie wiosenne,chociaz kolezanki z roku wygladaja wlasnie bardzo korzystnie :)

Gość 50 tabletek
up