Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadiaa87

ostra dieta-modelek-350kcal i cwiczenia--sprawdzona 2 tygodnie

Polecane posty

Witam...ja na diecie jem mniej więcej tak: jogobella light- 90 pomarańcza- 60 zupa kalafiorowa na rosołku knorr- 100 duży talerz 2wasy z polędwicą- 80-90 kal 2 razy basen w tygodniu i czasem brzuszki albo rowerek..jak zaczniesz za dużo ćwiczyć to szybko opadniesz z sił

potrzebuje diety bez ćwiczeń bo nie mam na nie czasu mam małe dziecko i muszę mieć oczy do okola głowy nie ma mowy o chwili dla siebie

Jadłospis 300kcal ZESTAW 1. (300kcal) Ś: jogurt naturalny + 2 łyżki otrąb (75kcal) O: fasolka szparagowa (60kcal) P: jabłko (70kcal) K: chrupkie + thincrisp z 1 rożkiem serka topionego+ pomidorek (90kcal) ZESTAW 2. (300kcal) Ś: 2 łyżki musli + mleko (80kcal) O: 2 parówki fitness + 1 mały ziemniak (110kcal) P: kiwi (40kcal) K: truskawki (70kcal) ZESTAW 3. (290kcal) Ś: jogurt owocowy (40kcal) O: fasolka szparagowa (60kcal) P: grejfrut (100kcal) K: jajko na miękko (90kcal) ZESTAW 4. (320kcal) Ś: jogurt owocowy (40kcal) O: gulasz (indyk 100g + cebula, koncentrat, 1 łyż. mąki (140kcal) P: chrupkie, łyżeczka margaryny, łyżeczka miodu (50kcal) K: marchewka (100g) z groszkiem (50g), sos mleko, vegeta, szczypta mąki (90kcal) ZESTAW 5. (325kcal) Ś: jabłko (70kcal) O: sola smażona bt 100g + kiszona kapusta 200g (120kcal) P: baton musli (80kcal) K: thincrisp + plasterek szynki (40kcal) ZESTAW 6. (350kcal) Ś: 4 łyżki otrąb + mleko (80kcal) O: szpinak + jajecznica bt (130kcal) P: gorący kubek (70kcal) K: jabłko pieczone (70kcal) ZESTAW 7. (310kcal) Ś: thincrisp 2 kr + margaryna + zielony ogórek (50kcal) O: kurczak 100g smażony bt + pekińska z sosem ziołowym (130kcal) P: petitki małe 16g (60kcal) K: 2 mandarynki, łyżka rodzynek (70kcal) ZESTAW 8. (290kcal) Ś: jogurt owocowy + łyżka otrąb (50kcal) O: szpinak + 2 kotlety sojowe (90kcal) P: pomarańcza (60kcal) K: ser biały na pikantno (cebula, czosnek, zioła) (90kcal) ZESTAW 9. (300kcal) Ś: jabłko (70kcal) O: brokuły (60kcal) P: surówka: pomidor, 1 ogórka, cebulka, łyżeczka śmietany (40kcal) K: tuńczyk 100g z cebulką i przyprawami (110kcal) ZESTAW 10. (310kcal) Ś: 2 x chrupkie, 2 łyżeczki miodu (80kcal) O: kotlet wołowy + ogórek kiszony (110kcal) P: jogurt naturalny z cynamonem i rodzynkami (65kcal) K: gruszka (55) ZESTAW 11. (310kcal) Ś: thincrisp 2 kr + margaryna + pomidor (50kcal) O: kotleciki pieczarkowe :200g pieczarek, 1 białko, 1 kromki chleba, 1 cebulki, łyżeczka tłuszczu (130kcal) P: jogurt naturalny cytrynowy (50kcal) K: pasta jajeczna: 1 jajka, łyż. majonezu, cebula + thincrisp (80kcal) ZESTAW 12. (290kcal) Ś: thincrisp + plasterek szynki (40kcal) O: tuńczyk z ogórkiem kiszony, cebulką, ketchupem (120kcal) P: truskawki (70kcal) K: jogurt naturalny z sokiem czarna porzeczka (60kcal) ZESTAW 13. (350kcal) Ś: 2 łyżki musli + mleko (80kcal) O: kotlet z polędwicy wieprzowej - 80 g, kcal) P: jabłko (70kcal) K: thincrisp + plasterek sera (40kcal) ZESTAW 14. (300kcal) Ś: jogurt naturalny + łyżka musli (70kcal) O: włoszczyzna w sosie (100kcal) P: pół kubka kakao (50kcal) K: jajko sadzone (80kcal) ZESTAW 15 . (330kcal) Ś: chrupkie (2 kromki) + dżem (80kcal) O: warzywa po chińsku (100kcal) P: Pysio (130kcal) K: ogórki kiszone 3 sztuki (20kcal) ZESTAW 16. (310kcal) Ś: jogurt naturalny śmietankowy (50kcal) O: buraczki gotowane + puree z 1 ziemniaka (110kcal) P: kisiel (70kcal) K: thincrisp 2 kr z rożkiem serka topionego i ketchupem (80kcal) ZESTAW 17. (300kcal) Ś: ser biały na słodko, migdałowy (90kcal) O: kalafior (60kcal) P: gorący kubek (80kcal) K: jabłko (70kcal) ZESTAW 18. (310kcal) Ś: surówka owocowa: 1 jabłka, łyżeczka rodzynek, sos cynamonowy: mleko, maka ziemniaczana (80kcal) O: brokuły (60kcal) P: petitki (60kcal) K: kasza gryczana z wegetą (110kcal) ZESTAW 19. (320kcal) Ś: 2 łyżki musli + mleko (80kcal) O: makaron razowy 30g na słodko: łyż. smietany, łyż. dżemu (130kcal) P: pomarańcza (50kcal) K: surówka ogórkowa - 2 ogórki, 1 cebuli (60kcal) ZESTAW 20. (290kcal) Ś: thincrisp z polędwicą i ogórkiem (40kcal) O: makaron razowy 30g + sos pomidorowy (130kcal) P: pomarańcza (60kcal) K: jogurt owocowy + łyżka musli (60kcal) ZESTAW 21. (330kcal) Ś: chrupkie, łyżeczka miodu (40kcal) O: kalafior (60kcal) P: budyń (130kcal) K: zupa krem: 1 cebula, 1 marchewka, mąka, rożek serka (100kcal) Znalazłam na forum taki jadłospis ale może mi ktoś powiedzieć ile powinno być gram poszczególnych produktów bo przy niektórych nie ma np. w pierwszym dniu fasolka szparagowa ile gram?

Gość sakdjhbv
moze ktosik wie?????

Gość mjshdg
ile schudlyscie? zyjecie wogole? bo nikt sie nie pokazuje

Gość weronikacoznika
podbijam moze ktos sie przyłaczy???

po co się nabijać...jak koleżanki stosujące te diete przytyją potem raz tyle to same się z siebie mogą ponabijać...bo to głupota, a jak ktoś jadł jak głupi przez cały czas, a potem tak drastycznie jedzenie ogranicza to na pewno szybciutko wszystko nadgoni...

Gość oleńcia33
co to jest thincrips? jakis chlebek ?

Gość nzjsgd
jak wam idzie

Gość karafa
oleńcia33, wydaję mi się, że to jest takie pieczywo chrupkie, tylko cieńsze (mniejsza gramatura = mniej kcal). Jakbyś wzięła 2/3 szerokości np. pieczywa wasa. Polecam Wam zacząć pierwszy dzień np. od 1000 kcal i codziennie obniżać sobie ilość np. o 50-100 kcal, aż do momentu gdzie chce się być na diecie, czyli 5-7 dni dać sobie na przyzwyczajenie do mniejszej ilości kcal, a potem zacząć dietę. Łatwiej jest dzięki temu przetrwać, tak rygorystyczną zmianę w odżywianiu ;)

Gość gość
To naprawde zadziała .?

Gość KAHAa
hej ale wy macie straszne kompleksy na temat swojego wygladu ja mam 166cm I waze 82 kg to jest doiero powod do odchudzania sie a nie wzrost 176 cm I waga 62 kg to jest juz niedowaga bo przy moim wzroscie powinnam wazyc pomiedzy 55 a 68 kg wiec mam nadwage a po urodzeniu dwujki dzieci pewne rzeczy sa nieuniknione osobiscie mam olewatorski stosunek do diet poprostu kocham siebie taka jaka jestem

To dziwne znając moje poglądy nt odchudzania ale chyba już lepiej żebyście zrobiły głodówki oczyszczające pod kontrolą lekarza niż takie diety po 200, 300 kcal...

Gość GruszkaJa
nie robcie sobie krzywdy takiej, to głupota. Pozniej zaniknie wam miesiaczka, bedziecie mialy nadmierne owłosienie i włosy wam wypadna. weź zacznij sie zdrowo odzywiac i ćwiczyc ostro, schudniesz raz dwa. do tego łykaj jakies temogeniki, ja lubie figura extraslim, przyspiesza spalanie. Zadnych diet 350kcal!!

Gość gość
Hej;-) mam zamiar przejsc na diete... No na poczatek moze 600 kcal ale kiedy widze slodycze to nie moge sie opętać:-\ co mam robic zeby mnie do nich nie ciąglo???

Gość gość
Starać się koło nich nie przechodzić :) Ale wiem po sobie że się nie da :( Zaczyna któraś dietke ze mną? Kiedyś schudłam 23 kg , ale niestety przybrało mi się 11 kg.. Potrzebuję motywacji dziewczyny!

Gość gość
ja moge chce zmniejszyc zoladek ale ] nie mam nadwagi jakies 3 kg mi zostalo

Gość gość
chyba bym zemdlala na tej diecie sa lepsze

Gość demonzua
hyhyhy, skąd ja to znam, na 300 kcal schudłam w 4 miechy 27 kg, ale jak trudno to było utrzymać, przewalone było z tego wychodzić nie wspominając o tym że po 3 miesiącach już tylko spałam, a przy jakimkolwiek wysiłku fizycznym mdlałam (dlatego nieczęsto się ruszałam) no i przytyłam potem 8 kg, pogoniłam metabolizm na 3000 kcal, potem już na 1500 + ćwiczenia zgubiłam 4 kg i teraz szczęśliwie waże 55 :D ale i tak nie polecam bo cała operacja kosztowała mnie tyle nerwów i trwało to wszystko jakieś 8 miesięcy do momentu aż faktycznie wystabilizowałam