Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaaaaa

dobry balsam lub

Polecane posty

Gość taaaaaa

jakiś inny srodek na ujędrnienie skóry, zaraz się rozpłacze jak czegoś nie zrobię, zaczynam wyglądac tragicznie 😭 prosze doradźcie czym ją przywrócić chociaz trochę do normalności :(

Gość Karineczkaa
a co jesteś po ciąży? Dobre są kremy z serii Vischy. Jeśli po ciązy to szkoda, że nie używałaś w trakcie ciąży kremów

Gość taaaaaa
hmmmm raczej to z wiekiem związane :o

Gość Karineczkaa
ups to przepraszam, jestem na etapie ciąży, pragnieniach dziecka więc wszystko z tym się kojarzy:)

Gość taaaaaa
gratulacje:) to mam juz za soba...jakiś czas temu:0 no ale wyglada na to ze sie zaniedbałam cholera, musze coś z tym zrobic:)

Gość Karineczkaa
dzięki ale jak narazie nie ma jeszcze powodów do gratulacji. Dopiero rozpoczynamy starania:)

Gość Karineczkaa
rozumiem Cię z tego co słyszałam to balsamy vichy są dobre. Masaże specjalna rękawicą podczas kompiei też podobno pomagają

Gość ale co konkretnie
ale chodzi ci o cellulit czy brak jędrności? z tańszych ujędrniających polecam balsam Nivea z Q 10 jest super !

Gość taaaaaa
celulit mimo wieku jeszce mnie nie dopadł :d no ale skóra przez zaniedbanie robi się nieciekawa, jakas wysuszona :o Dzięki spróbuję z tym nivea :) Karineczka uda się:) no ale teraz macie frajdę, życ nie umierac :D

Gość na wysuszoną i mało jędrną skó
rę jest jedyny ratunek nawilżać, złuszczać, nawilżać, nawilżać, złuszczać, nawilżać polecam peeling z zaprzonej kawy mielonej i treściwy balsam peeling 2 - 3 razy w tygodniu, balsam dwa razy dziennie i beda efekty balsam powienien mieć wit A, E, koenzym Q10 poszukam Ci zaraz kilka

Gość moim zdaniem***
A może ćwiczenia? Sam balsam- nawet najlepszy- raczej nie pomoże;)

Gość tutututut
Ja poolecam balsam ujędrnający nivea q10. Jest naprawdę świetny, dobrze nawilża i ujędrnia. Poczytaj opinie na damskiej torebce, inne dziewczyny też bardzo chwala

Gość taaaaaa
na wysuszoną i mało jędrną - piling z kawy? mam zaparzyć i fusami??? duzo tego parzyć? no i rzuć tu jakimś dobrymi balsamami:)

Gość taaaaaa
na wysuszoną i mało jędrną skó - wielkie dzięki, jestes wielka :)

piling z kawy :) tak - świetna rzecz, dla mnie od lat najlepsza "polerka" do ciała kawa mielona - może być najtańsza bo nie o smak tu chodzi zaparzasz ok 1/3 szkl kawy na gęsto ,żeby taka paćka była gdy wystygnie idziesz z tym do łazienki maziasz ciało i masujesz, ąż skóra zrobi się zaróżowiona spłukujesz, myjesz ciało zwykłym żelem pod prysznic. Po osuszeniu smarujesz sie balsamem - najlepiej też pomasować ciało w pielęgnacji wazna jest regularność

Gość taaaaaa
wiesz chyba najlepszy będzie balsam Lirene coś tam:), kupię i biore się za siebie razem z tą kawa wypróbuje, jak tak dalej pójdzie to pomarszczę się jak sliwak :D a to nie pora jeszcze :D bądx tak miła i powiedz co stosujesz na twarz bo tu też już pora :) nie miałam problemów tylko jakiś krem i podkład by zatuszowac co nieco, ale tak dłuzej nie pociągnę :)

Gość na wysuszoną...
a co Ci się dzieje z twarzą? też przesuszona, czy zmarchy?

Gość taaaaaa
zmarchy zaraz się rzuca jak nie zadbam :D ale skóra jakaś szara się zrobiła, taka bezbarwna no i sucha oczywista

Gość taaaaaa
aa na czole mam niezłe bruzdki, ale może to przez te cholerne okulay bo wiecznie patrzę nad nimi (są do bliży i jak dalej to przez nie nie widze ,wiec tak marszczę to czoło)

Gość na wysuszoną...
widze, że mamy podobne problemy :) mam fisia na punkcie pilingów, do twarzy łagodny enzymatyczny - Lirene też ma własnie taki i serum do twarzy - np Olay total effectx7, lub jakaś inna kuracja "uderzeniowa" teraz stusuję serum z vit C - Flaavo-C, fajnie działa, choć nie wystarczy na obiecane przez producenta 3 miesiące a buteleczka 7 dych kosztowała :p, to sobie poszalałam ok, generalnie jestem za codziennym stosowaniem serum, bo krem to ciut mało w pewnym wieku :D, i co kilka mieisęcy kuracja np dwa tygodnie z ampułkami

Gość taaaaaa
wielkie dzięki :)inaczej bym sie zaszukała w necie by coś znaleźć, a zbytnio nie mam czasu, skorzystam z Twoich rad, mam nadzieję, że będną skuteczne:) no chyba , ze obudziłam się już z reką...w nocniku i jest za póżno :D

Gość taaaaaa
trafiłas wiekowo :D jeżeli zadziała jak w opisie to rewelka :) no i kosmetyki przez Ciebie podane mają jakąś normalną cenę, a to tez się liczy:) serdeczne dzięki :)

Gość rgbn
jako balsam polecam garniera czerwonego- ja nie znalazlam lepszego poki co ;)