Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rachaela

do kobiet zwiazanych z mniej inteligentnym partnerem

Polecane posty

Gość UPUPPUUUUUUUPPPP

Gość Rachaela
Jest takim zwyklym panem z budowy, zadny kierownikiem, choc podobno jest dobry w swoim fachu, a co do lozka... jest jedynym z moich partnerow, ktory: 1) nie wstydzi sie rozmawiac o sexie 2) nie wstydzi sie swojego ciala (a ma zajebiste) 3) jest pomyslowy 4) "zawsze moze". Najgorszy w lozku byl facet najinteligentniejszy... szczerze mowiac, byl nudna kloda drewna z zadatkami na impotenta :(

Gość to powiem ci cos
to okropny problem zyje z takim i mecze sie od 11 lat,czasami mam dosc,zaniedbalam znajomych bo on nie pasuje do mojego towarzystwa siedzi i slucha, nie rozumie o czym mowa, a jak sie odezwie to najchetniej zapadlabym sie pod ziemie. Nie pojmuje niczego, klocimy sie o wychowanie dzieci, nie wiem czy przeczytal w zyciu chociaz jedna ksiazke, robi bledy, nie mowie calymi zdaniami😭😭😭😭😭😭 czasami chcialabym odejsc

Gość Rachaela
Kiedy o tym mysle, diabelnie brakuje mi inteligentnych dyskusji na "wszystkie tematy" i te, ktore mnie szczegolnie interesuja (moglam o tym gadac z bylym - tym chamem, zdradzaczem, kiepskim w lozku), ale gdy piszecie o tym, ze "Wasi" nie czytaja, mam ochote go bronic. On czyta, od kiedy mnie poznal, calkiem sporo... i jakby mniej bledow juz robi.

Pogadać na tematy filozoficzne to można sobie z kolegą albo koleżanką, facet ma być zaradny i mądry "życiowo". Geniusze często w życiu mają ciezko i są społecznymi fajtłapami :P NB 90% kobiet jest mniej inteligentna od swoich facetow i te zwiazki sie nie rozpadaja, wiec sie nie przejmuj. No ja akurat uwazam na odwrót :P

Gość uurtdygddd
to ja juz wolę zaradnego, miłego dobrego w lozku pana z budowy niz inteligentnego zdradzacza impotenta, na 100%

Gość poczatkujaca angielka
Rachaela ile masz lat?

Gość Rachaela
Sporo :) a co moj wiek ma do rzeczy?

nie czytam wszystkiego wiek wazny, bo jak masz ponizej 25 i nie jestes mezatka to problem z glowy:)

Gość Rachaela
Mam powyzej 25 i nie jestem mezatka, co mi radzisz? :P

odejdz:):)

Gość Rachaela
W gruncie rzeczy, jeszcze z nim nie jestem "na powaznie" ;) Uzasadnienie...?

wiec dlaczego z nim w ogole jestes? dlaczego? bo to problem ktory z czasam narasta i nigdy nie maleje, chyba ze ty sie uwstecznisz w co watpie;)

Gość Rachaela
Bo mi z nim w wielu sytuacjach dobrze. Zastanawiam sie, czy ten problem ma szanse zniknac lub stracic na wadze.

jakby ci bylo dobrze z nim zalozylabys tu topik o innym tylule:P

Gość Rachaela
Napisalam przeciez: w wielu sytuacjach.

Gość Rachaela
No to moze jeszcze ktos znudzony dzis w pracy cos powie.

Gość Konsuela z koziej wólki
Mysle ze za jakis czas to sie rozleci, albo Ty poznasz kogos innego, albo zaczną się kłotnie, ale na razie korzystaj :D

Gość czy ty masz dobrą pracę
czy moze siedzisz w biurze za 1300 zł tyle ze jestes wyksztalcona?

Gość Rachaela
Wyksztalcenie nie ma nic, lub niewiele wspolnego z pensja, przynajmniej w Polsce. Pracuje jako tzw. "wolny strzelec".

Gość a to pewnie jestes dziennikark
w ogole jak to sie stalo ze sie zwiazalas z takim facetem? Gdzie sie poznalisci? :-)

Gość Rachaela
Co to, ukladacie sobie historie mego zycia? Wiek, gdzie pracuje :) Poznalismy sie na wakacjach.

a no bo widzisz, jak ja bym poznala faceta i bym sie zorientowala ze on pracuje na budowie to prawdopodobnie nie bylo by nic wiecej, najwyzej taki wakacyjny romans :-)

Gość Rachaela
Ja w ogole niczego nie planowalam ;) a on sie we mnie zakochal. Teraz tylko mysle - co dalej...? A tak na marginesie, wiele osob z wyzszym wyksztalceniem dorabia na budowach, naprawde nie o to chodzi :)

jak ktos jest ambitny, ma jakies plany na przyszlosc to i niech pracuje na budowie, tymczasowo, czy jako forma dorabiania. Co dalej? Moze to jest dobry czlowiek a o tych dzisiaj trudno, głupio tylko jak on sie zakochal a Ty sobie romanse urządzasz :-) Jak nie bedziesz mogła go zaakceptowac w pelni to i tak to sie rozleci predzej czy pozniej.

Rachelo, piszę, bo znam bardzo dobrze jedno takie małżeństwo. Ona-pani inżynier po elektronice (cholernie ciężki kierunek), uczy w trzech szkołach. Bardzo sympatyczna, inteligentna osoba. Ma szeroką wiedzę o świecie, interesuje się różnymi dziedzinami, mówi piękna polszczyzną. On-kominiarz po zawodówce. Jedna wielka masakra. Interesuje się browarami, dziewczynami ze sklepu, jest nawet sympatyczny, ale wiedzy u niego zero. I żaden z niego Belmondo-wręcz przeciwnie :( Co ich razem trzyma???? Wszyscy zadajemy sobie to pytanie.... Dodam, że on nie pracuje od roku, jego jedynym zajęciem jest chodzenie z pieskiem na spacer i popijanie piwa. Czasem posprząta w domu i ugotuje. A ona jest w nim zakochana na maxa. Mnie też w facecie najbardziej kręci mózg. I wykształcenie nie ma nic do rzeczy. Można skończyć zawodówkę i samodzielnie dalej się rozwijać-znam paru takich facetów. Czuję się przy nich idiotką. Nie dość, że wiedzą kto to Beksiński, to jeszcze mają pojęcie że El Greco to nie linie lotnicze :)

Gość asdfghjnm
Ja mam taki przypadek w rodzinie z tym, że to ona jest mniej inteligentna. Koszmar!!! A najgorzej to jest, jeśli osoba z dominującą osobowością w związku jest tą mniej inteligentna, wtedy ściąga w dół tą inteligentną.

Gość Rachaela
Nie sadze, zeby on chcial sie dalej rozwijac, jesli chodzi o prace - on lubi to, co robi :) Moze w innych dziedzinach. Nie, o malarstwie z nim nie pogadam :( JA mam dominujaca osobowosc :)

Gość co za ludzieeeee
przesadzacie trochę a skąd niby wiecie ze jest mniej inteligentny ?testy wspólnie przechodziliście ,a moze macie juz tytuł profesora :/ nie ma to jak być zadufanym w sobie

Gość to jest dopiero poczatek
jak tak czytam to mi żal Twojego faceta, pewnie siedzi teraz w domu i sie cieszy ze Ciebie poznał i nie wie ze tak o nim myslisz