Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pan Depresja

Co dyskwalifikuje faceta w waszych oczach?

Polecane posty

Gość do królowej
Królowa to on musi byc strasznym przegrancem. :classic_cool:

Gość do królowej
albo masz przerośnięte ego, albo jego uważasz za totalne zero. :classic_cool: Może nawet jedno i drugie.

Gość do królowej
a tak w ogóle to siemasz kropus. :classic_cool:

Masz rację cenię się wysoko:D Ale jego też, ja też jestem cholerną farciarą:D ahhhh piękna z nas para:D i nikt nie popsuje mi chumorku bo mam zajebisty:P jestem takaaaaaaaa szczesliwa że go mam:DD

Gość ofermm a
"nikt nie popsuje mi chumorku" boże, ty to widzisz i nie grzmisz!!!!

1.Brak prawa jazdy - facet bez tegoż dokumentu to dla mnie DNO po prostu... 2. Nie cierpie mężczyzn, który tylko dla \"sportu\" podrywaja wszystkie dziewczyny jak leci... 3. Tłuste włosy,brak higieny osobistej i schludności - tutaj mysle, ze dalszy komentarz zupełnie zbedny jest...

Prawiczku a mi jest żal Ciebie, bo udowodniłes swoja jakze inteligentna wypowiedzia, ze masz strasznie "płytkie" myslenie... i mysle ze uraziłam (aczkolwiek niechcacy) Twoje ego skoro tak reagujesz na moja wypowiedz...

Oczywiscie sie nie kłócimy... tak uważam i mam do tego świete prawo, a on mi tutaj z dresiarzami wyjezdza...

krzywe, niezadbane zęby, złe traktowanie kobiet! facet musi być dżentelmenem!

Gość Zludzenia
Moj maz 35 lat -2 oblicza poza domem: usmiechniety, inteligenty, wygadany, blyskotliwy , pomocny, super przystojny, zadbany ( tak przynjmniej wyglada) ogolony, pachnacy, super buty diesel`a, super ciuchy, super bryka, zawsze towarzyski i oczywiscie sponsor dla kolezanek a jakze... w domu- zebow nie myje, dlubie w nosie, gra tylko na kompie i chleje... zero obowiazkow domowych, zero wartosci rodzinnych, sknera, nic nie sprzata, choinka do dzis na balkonie od swiat.. i teraz drogie Panie po co Wam ladne buty u faceta jak i tak okazuje sie ze wyglad czy ladnie ogolona glowa, inteligencja i blyskotliwosc sa na pokaz i to tylko maska a zycie pokazuje co innego niz widzicie a On jest calkiem innym czlowiekiem niz Wam sie wydaje. Mysle ze pozory myla a piekne buty mozna kupic zawsze :)

Kropka ale pamiętaj, że czego byś tu nie napisał w swoich wymaganiach i tak znajdzie się kobieta, która ich nie spełni i też by jej było przykro czytając to, dlatego nie ma sensu się wykłócać czy kryterium prawa jazdy jest słuszne czy nie. :classic_cool:🖐️

Alez Prwiczku nie rozumiem dlaczego az tak Cie oburza co pisze Brunetka , dla niej brak prawka jest niewybaczalny u faceta i daj dziewczynie spokoj juz kurde no

Niestety niektóry nie umieja czytac ze zrozumieniem, dla mnie temat skonczony i tez nie rozumiem oburzenia z jego strony...

Gość anulllkaaaa25
brzydkie zęby, brzydkie obgryzione i brudne paznoookcieeee... bleeee kolczyki wszędzie i solara...bleeeeeeeeeee cipowaty wygląd bleeee co do butów...każdemu może się zdarzyć wpadka.

o standardach higienicznych typu brudne ciało czy ubrania pisać aż mi głupio, ale widzę że laski tu wymieniają. Oprócz tego: Otyłość Głupota Margines społeczny (jakoś nie chce mi się przełamywać stereotypów, i myśleć sobie 'ten miły dres/blokers/bezdomny po trzech klasach podstawówki może być interesującym i wartościowym człowiekiem, sprawdźmy to', szkoda czasu) Chrześcijaństwo

Jak pluje na chodnik, nie odpisuje na SMS-y, w ogóle nie umie się zdecydować, jest mało czuły, wrażliwy, tolerancyjny, w ogóle nie czyta książek i gazet, nie ma pasji, jest blondynem, ma dlugie włosy, ma nadwagę, wąsy, dredy, nie ma w ogóle poczucia humoru, rzadko się uśmiecha, pali i jest agresywny.