Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nhjnhnhnhn

Opis tandetnej polskiej dziewczyny

Polecane posty

Gość nhjnhnhnhn

1. Nosi jak reszta jej kolezanek kurtke z niby skory....90% dziewczyn na ulicach takie nosi 2. Nosi buty ze sztucznego materialu..fioletowe szpilki za 69,90 z cc 3. uzywa podkladu rimmela za 20 zl i tuszu do rzes za 15 4. Ma wykupiony karnet na solarium na 100 min i lazi 5 razy w tyg 5. Nosi syntetyczne torby i poliestrowe bluzki 6. naklada plastikowa bizuterie 7. W soboty jej jedynym zainteresowaniem jest pub i piwo 8 Tapiruje wlosy 9. Ubiera obcisle skape ciuchy przy sporej nadwadze 10.Udaje przed facetem ze jest inteligentna, wyznaje zasade: miclzenie jest zlotem ale tak naprawde pod tym kryje sie brak umiejtmosci porozmawianaia na temat filmu, polityki, muzyki 90% Polek to tandetne laski:P

Gość ssadfa co jej
naleze do pozostalych 10 haha zaden z punktow do mnie nie pasuje :P

Chciałaś/eś powiedziec 40% dziweczyn w wieku 15-25 lat to tandety -z czym sie zgodze :0

Bo 90% to troche za dzuo , aż tak źle jeszcze nie jest (chyba ze sie mylę ):P

Gość wroclaw jest ladny
nie wyobrazam sobie zebym mogla chodzic w butach z anturalnej skory ble:o syntetyzm to jest to :)

Gość ghghghgh
ja tylko pasuje do jednego punktu i co też jestem tandentna, oj nie myślę tak

Gość arrecaz
ty jebany huju z tą stopką, pedale ruchany sztucznym fajfusem !

Gość co wy ludzie
ryhsdr

zapomniałeś dodać że nosi krótką białą kurtkę, białe kozaczki, półmetrowe tipsy i wydepilowane do zera brwi 🖐️

Gość Evitaaaaaaa
90% polskich mężczyzn to tandeciarze i dresiarze (wąsy, brzuchol, tandetne perfumy, z higieną na bakier, kolorowe ciuszki z napisami i bluzy takiej samej jakości). Podałabym na to Tobie więcej argumentów, ale zwyczajnie mi się nie chce. I nie obchodzi mnie to, że zapewne pomyślisz sobie, że w główce takich argumentów nie posiadam bo brak mi inteligencji itp. A ...na Twoją listę się załapuję tylko 1 punkcie . Tylko moja jest ze skóry, ale nie wiem czy nie miałbyś problemu z rozpoznaniem tworzywa. Wiem,że jest seryjna, ale zlewam to. Ludzie mają większe problemy. Weź pod uwagę to,że wiele polskich kobiet kocha klasykę, dobre ciuchy i buty ze skóry najlepiej włoskie za kilkaset zł. Jednakże polskie kobiety muszą ubierać się tanio i tandetnie, gdyż w głowie im nie ciuszki, ale wykarmienie dzieci. P.S. Skąd posiadasz owe dane statystyczne. Robiłeś skrupulatne badania w tej dziedzinie ?

Gość ale na co
w hamburgu, gdzie mieszkam, prawie 100% dziewczyn odpowiada temuz opisowi. Polki mysla, ze sa cool nasladujac glupi zachod. ja tam tez mam skore, ale do tego glany a nie ballerinki w stylu Daisy od kaczora donalda:D

Gość A SKAD WIECIE ŻE TO NAPISAŁ...
FACET???? JA PRZECZUWAM ŻE TO LASKA KTÓRA POPROSTU OPISAŁA SIEBIE !!!!:p

Gość
mam kurtkę ze sztucznej skóry i używam m.in. kosmetyków rimmela :D na ile procent jestem tandetna?

Gość ja wam coś powiem
pasuje do jednego jedynego punktu (patrz pkt 1) i wcale nie uważam że jestem tandetna, po prostu chodzę w tym co modne :D

Gość ja wam coś powiemmm
dziewczyny to kurwy - takie jak ty capie :D

Gość Lenkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A mnie właśnie strasznie denerwuje to że teraz wszytskie dziewczyny chodzą w ala skórach.... dosłownie na ulicy to prawie każda ma. Nie powiem bo ja sama tez taką mam ale jak widzę że wszystkie chodzą w takich to staram się bardzo żadko ją zakładac :)

Gość Ups...........................
Huraaaa nie zaliczam się do tych 90% i uwielbiam swoją prawdziwą skórę Ramoneskę. :-D

Gość
prawdziwej skóry na pewno bym nie założyła :o nie macie się z czego cieszyć - jakby to był jakiś zaszczyt odziać się w martwe zwierzę

Jestem jaskiniowcem i chodzę w skórzanej kurtce i butach, nie zakładam tylko futra prawdziwego i jem mięso jak większość ludzi co to niby kochają zwierzęta.

Gość
jaskiniowcy robili to z konieczności... a Ty?

Też używam kosmetyków rimmela czy maybelline bo mnie na takie stać, ale czy to jest tandetne, akurat nie sądzę.

Gość nnnnnnnnnnnnnnn
Ja też taką kórtkę mam , ale mieszkam gdzie indziej. Swoją drogą nie wiedziałam ,że teraz jest taka moda w PL.

Gość Zielony Banan
Dla mnie tandenta dziewczyna to taka, która: ubiera podróbki znnych projektantów jak LV, czy D&G itp. nosi "półmetrowe" szpilki, w których ledwo co idzie ma długie tipsy i to często brzydko nałożone, cz tez z odrostammi uwielbia świcące ciuszki jej skóra jest zbyt pomarańczowa od samoopalacza albo spalona od soalrium

Moja kurtka ma 14 lat kupiłam ją za pierwszą pensję i jest raczej ostatnią.

Gość nnnnnnnnnnnnnnn
1. mam taką kórtkę 2.nie mam fioletowych szpilek 3.zdarza mi się użyc podkładu Rimmela 4.nie mam karnetu na solarium, nie chodzę na solarium 5.chyba noszę syntetyczne torby, nie noszę poliestrowych bluzek 6.nie nakładam plastikowej biżuterii 7.w soboty moim jedynym zainteresowaniem nie jest pub i piwo

Gość nnnnnnnnnnnnnnn
sorry c.d 8. nie tapiruje włosów 9.nie mam sporej nadwagi, czasami ubieram obcisłe ciuchy 10.nie muszę udawać intel.,wyznaje zasadę milczenie jest złotem no i co jestem tandetna? nie musisz odpowiadać, bo i tak twoje zdanie g***wno mnie obchodzi!

Gość
jeszcze- 11. tona pudru ciemniejszego od szyi/ pomaranczowa opalenizna z solarium 12. rzesy wypastowane i posklejane 13. na szpilkach nie umie chodzic a je nosi 14. rozjasniane wlosy z ciemnymi odrostami 15. ma problemy typu "ja nie mam butow do tej spodniczki"