Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DUUUPA

A CO TAM ??!! JAK NIE TERAZ TO NIGDY!! MOJE ODCHUDZANIE!!

Polecane posty

Gość DUUUPA

TO BEDZIE OD DZIS MÓJ DZIENNIK ODCHUDZANIA!! PLAN: 1. MNIEJ ŻREĆ 2. RUSZYĆ DUPE ZAPRASZAM!! KTO CHĘTNY!! KONKRETNIE WEZME SIE ZA SIEBIE!!

Gość to se qrwa kup
który to z kolei taki nudny durny topik zamiast pisać bzdury wzięłabyś dupę sprzed komputera i poszła na spacer:O

Gość i niby do tego potrzebny Ci
dziennik?! głupia kwoka:)

Chętnie się przyłącze;) Ja juz dzisiaj po 50min jazdy na rowerze stacjonarnym, wieczorem drugi raz 50 min;) Cel- schudnąć 4 kg, i pozbyć się cellulitu:) Autorko napisz coś o sobie;)

Gość CCXCWCW
A ILE WAZYSZ I ILE WZROSTU? JA MAM 166 I WAZE 64

90/60/90 - a normalnego roweru nie masz? toz to szkoda zycia w taki dzien na stacjonarnym

Gość DUUUPA
DZIS CAŁY DZIEN SPĘDZAM W PRACY ( OD 8 DO 22) WIEC ZA DUZEGO WYBORU I ROZNORODNOSCI NIE BEDE MIAŁA, ALE JUZ DZIS SIE OGRANICZAM TO MOJE DZISIEJSZE MENU: SNIADANIE: BUŁKA PEŁNOZIARNISTA Z 2 PLASTERKAMI WEDLINY + KAWKA, CHERBATKA NA LEPRZEA PRZEMIANE MATERII 2 SNIADANIE: BUŁKA PEŁNOZIARNISTA Z 2 PLASTERKAMI WEDLINY OBIAD: 2 PARÓWKI BERLINKI KOLACJA: JOGURT NATURALNY Z PŁATKAMI TO WSZYSTKO TO OKOŁO 900KCL

Gość CHerbatka powiadasz
?:D

Gość DUUUPA
JAK WAM SIE NIE PODOBA TO POCO TU WCHODZICIE .... ZAL.PL NIE CHCE DUZO SCHUDNĄĆ, NIE JESTEM TEZ GRUBA, ALE PRZED ZIMĄ W MOJEJ WADZE CZUŁAM SIE LEPIEJ I CHCIAŁABYM DO NIEJ WRÓCIĆ, A BEZ DIETY NIE BEDZIE DOBRZE MAM 160 CM WZROSTU I WAZE 55 KG NIBY OKI A MOGLOBY BYC LEPIEJ FAJNIE ZE JEST KTOS CHETNY :-)

Gość DUUUPA
te verde - TIA WIEM WARZYWKA :-) W NORMALNE DNI JEM, DZIS NIE MAM DOSTEPU ALE TO SIE POPRAWI :-)

Gość DUUUPA
90/60/90 - MAM NADZIEJE ZE NIE UCIEKŁAŚ :-)

Gość Po Twoim nicku i sposobie
wypowiadania się wnioskuję, że jesteś bardzo prostą, niewykształconą i średnio inteligentną dziewuszką ( poza tym tekst "żal" kojarzy mi sie z małomądrymi gimnazjalistkami:)) . Pisząc na forum, musiałaś brać pod uwagę to, że bzdety jakie tu wypisujesz beda oceniane przez innych... trzeba bylo w kajeciku sobie notować - nikt by Cie nie krytykował wówczas:)

Te Verde 🖐️ nie taki ideał, cellulit dał się we znaki. Normalny rowar mam, ale nie znoszę wręcz jeździć na nim sama, a raczej nie mam nikogo z kim jeździć bym mogła;) A co do diety, zamierzam jeść ZDROWO, kolorowo;) ograniczę słodycze, napoje gazowane. Planuje jeść m.in rano kolorowe kanapki;) (chleb ciemny). Obiad cos w stylu "kasza gryczana i warzywa duszone:D" :)

A i ważę 54 kg do 170cm. Wiem, wiem, waga idealna, wymiary idealne. Szkoda że ciało mało jędrne! Chce się pozbyć cellulitu, troszkę z udek zrzucić.

Po Twoim nicku i sposobie - po tym ze oceniasz ludzi po pozorach tez mozna duzo wywnioskowac, mało mnie obchodzi twoja krytyka bo nic na mój temat nie wiesz i dobrze bo oby jak najmniej takich osob w moim towarzystwie Nie mam tez ochoty wiecej z toba dyskutowc bo nie po to tu jestem wiec - SPADAJ!! :-P

Hej :) szukam dla siebie topicu i zastanawiam sie czy moge sie przyłaczyc... o ile jeszcze sie autorka i inni udzielaja ? Zatem moj problem jest taki ze co schudne potem szybko nadrabiam.. i juz naprawde mnie to meczy.. mam nadzieje ze znajde tutaj wsparcie ..i ze topic nie upadnie :)