Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złaaa kasiunia

Moja mama jest w ciąży!

Polecane posty

Gość złaaa kasiunia

Słuchajcie dzis sie dowiedziałam ze moja mama jest w ciązy. jestem w "lekkim" szoku, nie wyobrazam sobie tego! ona w tym roku skonczyla 47 lat... dziwnie sie czuje:(

Gość frelka18
Zaraz mamuski z forum beda gratulowac twojej mamie, ale ja uwazam, ze to nieodpowiedzialne. Dziecko powinno miec mame, a nie babcie:O

Gość złaaa kasiunia
ja 20... myslalam ze to ja bede rodzic a nie ona!!! co wy o tym myslicie..?

Gość złaaa kasiunia
najlepsze jest to ze ona mnie ochrzania ze jestem "nieodpowiedzialna", ale wg mnie dziecko u 20 letniej kobiety jest o wiele "lepszym" przypadkiem niż dziecko w wieku 47 lat, ja jestem mloda a ona co? nie wyobrazam sobie tego... a ona sie cieszy

Powiem tak matka mojego chlopaka ma 49 lat i ma 7 letnie dziecko..... powiem nie najlepiej to wyglada.ona juz chyba nie pamieta jak opiekowac sie dzieskiem w dodatku w domu wszyscy sa dorosli moj chlopak 27 lat siostra 30 lat a tu taki maly szkrab a jego ojciec wyglada jak pradziadek........

Gość złaaa kasiunia
to jest cholernie dziwna sytuacja...nie wiem co o tym myslec mam metlik w glowie... jakby nie bylo moje zycie tez sie troche zawali... mamie trzeba bedzie pomoc... nie wiem czy ona da sobie rade.... a my myslelismy ze to menopauza a tu dziecko!!!!!!!!! SZOKK

Gość złaaa kasiunia
wiem ze powinnam ja wspierac, na szczescie juz spi:P ale ja chyba podswiadomie jest6em na nia zla... chyba wyrodna ze mnie corka... ehhhhhhh

moze i za stara na dziecko,ale jezeli je bedzie kochac i dbac o nie to dlaczego dziecko mialo by miec zle lepsza mama wygladajaca jak babcia niz wyrodna matka to twoja mama ma szanse zostac mama ponownie urodzic i wychowac wiek wiekiem,ale na pewno jak sie urodzi tez bedziesz szczesliwa

Gość złaaa kasiunia
nie wyobrazam sobie tego ze nasze dzieci beda w podobnym wieku...

Gość nvhj
ma to swpj plus dla ciebie- pouczysz sie troche jak sie dzieckiem zajmowac itd bedzie ci latwiej pozniej ze swoim, nawet jak nie bedziesz miec pomocy :)

Gość złaaa kasiunia
tzn mysle sobie ze fajnie by bylo miec bobaska w domu... ale nie mojej mamy... mama mojego chlopaka dwa lata temu rodziła ale ona miala wtedy 38 lat, to troche co innego, i on tez teraz ma 2 letniego brata...

Gość złaaa kasiunia
wiec podszkolona troche jestem:) no nic bede musiala to jakos poukladac w glowie wszystko..

Gość nvhj
to ze facet ma malego brata to nie to samo

Gość złaaa kasiunia
mam nadzieje, oby tylko dzidzius byl zdrowy... bo to tez spore ryzyko

Wiecie co? Można by napisać, że to nieodpowiedzialne, bo z powodu jej wieku będzie to zagrożenie w pewnym stopniu dla niej i dla dziecka. Ale nieodpowiedzialne, bo matka będzie staro wyglądać... A co to o wygląd chodzi? Niektóre wyglądają jak gówniary, choc mają pod trzydziestkę, a niektóre pięćdziesiątki młodo... No zarąbisty argument, dziecko nie może mieć babci...

Gość złaaa kasiunia
a znacie moze jakies podobne przypadki ,zeby kobieta bliska 50 urodziła? to sie chyba nie zdarza czesrto...

Gość nvhj
no ja np wiem jakie problemy maja dzieci takich starszych rodzicow- w wieku 20 lat nie moga wyjsc z domu pozniej niz do 22, bo pozniej telefony i wielka panika, niewiele kontaktu bo duza roznica wieku no i generralnie wiadomo ze wczesniej sie traci rodzicow..

Gość sososososos
złaaa kasiunia-trzeba było matke nauczyc stosowania antykoncepcji :-) Twoja matka na pewno miała nieregularne miesiączki i ciemna nie umiałą sie zabezp[ieczyc. Wspołczuje takeij niepowaznej matki.

Nie zdarza się, ale znam. Dziecko siostry pewnego chłopczyka chodzi do wyższej klasy niż on sam...:-) Wszystko z matką i dzieckiem ok.

Gość złaaa kasiunia
dzieki Marta troche mnie pocieszyłas, a co do wygladu mojej mamy to nie jest tak zle, troche ja "podpicowac" i bedzie wygladac jak 40:)

Gość sososososos
złaaa kasiunia-"a co do wygladu mojej mamy to nie jest tak zle, troche ja "podpicowac" i bedzie wygladac jak 40" No to znaczy,ze jednak nie wyglada za dobrze .Jakby miała sie troche podpicowac to jzu by to robiła i Ty takze bys ja sie zajeła aby na 40che wygladała. Bedac w ciazy nie bedfzie wygladac lepiej a jak ur.to tym bardziej lepiej nie bedzie wygladac.

Gość sososososos
MartaaaaMartaaaa-ciaza nie odmaładza.Ciaza to duzy wysiłek dla organizmu,szczegolnie w takim juz podeszłym wieku.