Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghsbfkubf

miala ktoraś z was ciąze za bardzo po prawej stronie?

Polecane posty

Gość ghsbfkubf

boli to strasznie często bo uciska, ale martwie się ze moge mieć cesarke przez to

Gość zanieppokojona bardzo
ty sie ciesz jesli ci dadza cesakre i bogu dziekuj

Gość ghsbfkubf
to mówisz ze poród to coś straszniego?:) martwie się że może mi pźniej to na coś uciskac i nie wiem co to będzie, nie mam zarodka na środku tylko całkiem z prawej strony

Gość dsvfd
nic ci niebedzie, co do porodu tak to cos strasznego cale to gadnie o pieknie to wielka przesadza, pieknie to jest juz po jak dziecko jest umyte i w ramoinach , przed to ogromy bol cierpienie i obrzydliwy widok - jestem kobieta i mam dzieci dal tych co na mnie pojada zaraz tylko nie robie z siebie matki polki a normalna kobiete co do ciazy to nic sie nie martw nic ci nie bedzie dbaj o siebie i chodz do lekarza :) zycze powidzenia, ale naprawde modl sie o ta cesarke, ja po 1 dziecku juz cesarke zalatwilam bo tego koszmau 2 razy bym nie przezyla

Gość ghsbfkubf
dla mnie to też obrzydliwe ale każdy do mnie -a cesarka to coś strasznego, masz blizny,nie możesz chodzić,i ból strasnzy potem a po porodzie nic nie czujesz zaraz możesz chodzić,i że nie czujesz co to poród, że kobieta powinna rodzić ale jak sie naoglądalam w różnych książkach i filmy to mnie na wymioty brało;/ jeśli już to się martwie że mnie krzywo potną bo nie wszyscy potrafią dobrze cesarke zrobić a jak normlanie miałabym rodzić to tylko ze znieczuleniem:)

Gość zaniepokojanoia bardzo
tej blizny to nawet nie widac, wstje sie po kilku godzinach, ja sie szybciej z cesarki wyzbieralam niz z silami natury po ktorym cierpialam dlugie miesaice, nie moglam siedziec i bylam 2 razy operowana bo pekla mi pochwa w kierunku odbytu , poprostu mnie rozsadzilo i zrobilo mi pochwo odbyt, a wszycy mowili ze bedzie pieknie fajnie poboli ale krotko a ja sie meczyam ponad poltora roku, koszmar

Gość dsvdf
jesli jeszcze raz bede w cciazy w co watpie to nawet nie rozwazam nic innego tylko cesarka, mialam podobnie jak zaniepokojona, tak mnie rozsadzilo ze musialam ziszczenia naprawiac ponad 2 lata rozymi zabiegami i operacjami, nie mowiac o zakazeniach i iinnych pierdolach, a po cesarce po 8 godzinach bylam jak nowo narodzona

Gość a ja nie chcialam
ja pierdziele:( masakra:( strasznie wam współczuje, mnie też napewno rozerwie bo nawet przy badaniu babka nie mogla sobie poradzić zeby mi cytologie zrobić tak mam wąsko strasznie i mam drobną budowe, masakra ja nie chce normalnego porodu :( będe miala tak jak wy jeśli normlanie urodze:((

Gość dsvdf
to idz do gina powiedz ze chcesz cdesarke juza na poczatku ciazy, wymysl jakas mega traume ze bylas zgwalcona itp i ze nie akceptujesz zeby sokolwiek ci sie przeciskaolo dolem oprocz twojego faceta, i nie chcesz zadnych lap w tasmtych okolicach i mozliwe ze poskutkuje:P moja kumpela na wymyslana traume z gwaltu wyludzila cesarke

Gość cnbvknhdsbchv
hahaha dobre:D ale już za późno bo byłam u gina i nie powiedziałam:)

Nie przesadzajcie. miałam cesarkę i kolejny pord, jeśli będę miała na to wpływ - będzie siłami natury.Tyle w temacie.Jedna wstaje po paru godzinach i czuje się świetnie, inna tygodniami dochodzi do siebie. Ja się męczyłam 3 dni, potem było lepiej ale nie byłam w stanie zająć się dzieckiem.

Gość zanieppokojona bardzo
wiesz no niby tak ale moim zdniaem po oich doswiadczeniach lepiej pocierpiec nawet w najgorszym wypadku te 2-3 tygopdnie po cesarce niz poltira roku jak jak z opercjami pochwy i odbytu... i nie moc siasc prze poltora roku na tylku