Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostatniaa

czy wszystkie baby tak mają?

Polecane posty

Gość ostatniaa

czy to ja jestem jakaś dziwna? mam 20 lat, studiuję, mieszkam w dużym mieście i zamiast myślec o imprezach i o przelotnych znajomościach to w głowie mam swoją przyszłośc z facetem którego kocham i jestem, 3 dzieci i psem. zamiast wydawac pieniądze na buty każdego koloru wolę oszczędzic kase na wakacje, czy 'czarną godzinę'. o tym jak będę kontynuować świąteczne tradycje, o tym jak razem z dziecmi będę w lato co weekend chodzic na spacer.. o tym, że zdobędę chociaż mgr i nigdy nie powiem córce 'nie mam złotówki na lizaka' albo 'nie mam teraz czasu na rozmowę z Tobą'. czy naprawdę tylko moim największym marzeniem jest szczęśliwa rodzina? tzn, że mam małe ambicje? jestem nudna? faceci, co wy o ty sądzicie? kobiety, która z Was tak ma?

jako facet uważam że jesteś normalna każdy w tym wieku zaczyna myśleć o przyszłości :)

Gość ostatniaa
czytanie ze zrozumieniem się kłania :O @levviatan z tego co widzę po znajomych z uczelni to mało kto tak myśli.

ja w tym wieku też tak myślałam, teraz 6lat później myśle całkiem na odwrót:P:o

Gość
ja tez takma mieszkam z moimnkochaniem mamy kotkai wogole... i nie w glowie mi imprezy i kompletowanie stroju pod kolor... mam ambicje poza rodzina owszem, koncze studia,ale jakos nie bawi nmnie kupowanie pierdol...

Gość ostatniaa
tylko ze ja z facetem nie mieszkam.. ale dzięki za pocieszenie ;P

Gość ostatniaa
wiadomo kto ale kiedy? : D tzn, że jestem młoda i głupia? ;P