Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pączek z masłem

AVON ile tak naprawde na reke....

Polecane posty

Gość Spryciarz)))))))))))))))))))))
A czy musiałem ? To tak jak byś pytała czy jeździłem maluchem , celem potwierdzenia posiadania prawa jazdy . Łapiesz ? To wiesz już co określa faktura ?

Gość liderka avon
ale komu Ty chcesz tłumaczyć zasady. Ja wiem, jak pracuję od 10 lat. Wiem jak wygląda regulamin. A Ty jak widzę nigdy go nie widziałeś. Moim zdaniem jesteś z konkurencyjnej firmy i chcesz tylko namieszać. Nie mam zamiaru z Tobą rozmawiać.

Gość sweetnusia27
szczerze, to wolę iść do apteki bądź dobrego sklepu z kosmetykami, wydać mniej-więcej tyle samo, a mieć dobry krem/ kosmetyk. Mogę od razu sprawdzić skład, datę ważności itp co mnie interesuje.. Ilekroć zamawiałam z AVONU, to albo krem uczulał, albo miał krótki termin, albo nie przyszedł, przyszedł z opóźnieniem, albo nie ten :/ dlatego wolę iść osobiście do sklepu i zamówić to co chcę, a nie kota w worku.

Ze mną ? To nie jest GG, rozmawiamy na publicznym forum, na którym Ty wypisujesz jakieś bzdury a nie potrafisz rzetelnie i konkretnie odpowiedzieć na proste pytanie. Powtórzę je więc Czy sprzedając produkty Avon należy odprowadzać podatek od osiągniętego zysku ?

Gość liderka avon
doskonale wiem. Ale nie zamierzam rozmawiać tutaj z kimś, kto pisze jakieś brednie. Jeśli zamawiałaś produkty z wyprzedzeniem i sprzedawałaś, to logiczne, że było to nie legalne.

Gość liderka avon
lepiej daj sobie spokój. Śmiać mi się chce z takich ludzi :)

Buduje biznes ? Na miłość boską :O Pisząc kompletne bzdury, oszukując i wprowadzając w błąd ? Co można na tym zbudować ???

Gość liderka avon
popieram...

Gość liderka avon
haha daj sobie spokój :)

Gość liderka avon
daj sobie spokój spryciarzu, nie ma sensu Twoje gadanie...

Gość liderka avon
każdy ma swoje zdanie pogódź się z tym. A jeśli myślisz, że na mnie Konsultantki zarabiają, to się grubo mylisz. Bo ja też muszę pracować, a nie leżeć dup*** do góry.

Liderka ?, z całym szacunkiem ale ja zawsze mówię to co myślę Tak więc powiem Ci wprost Albo jesteś perfidnym, zakłamanym, fałszywym, fanatycznym babsztylem żerującym bezczelnie na naiwności, głupocie i niewiedzy innych Albo przysłowiową naturalną blondynką debilką Dla Ciebie lepiej było by być tą drugą :)

Gość liderka avon
ja również pozdrawiam;P zostań prawnikiem lub przyjmij się do us :D

Tiaaa :D Super oferta słońce, woda, piasek........ poszukujemy chętnych do pracy przy betoniarce :D Ja nie jestem zmęczony i mam czyste sumienie :)

:D :D :D Nawet jak mam mega kaca to budzę się około 10 tej Co Ty? Chora jesteś ?

Lubisz wciskać ludziom taki chłam, oszukiwać, manipulować, tak ? No brawo, brawo Jeeeest się czym chwalić, prawda ?

Koleżanko, dałaś do pieca z tymi łyżwami :D Tak też jak z dochodem 5 tys z MLM. No chyba że mówiłaś szczerze o rocznym dochodzie brutto. To już brzmiało by w miarę realnie . Co do łyżew zaś.........to rozmawiasz z kimś w rodzaju trenera reprezentacji :)

Nie no ja nie twierdzę, że na MLM nie da się zarobić, pod warunkiem wszak, że jest się na jej szczycie i łupi kasę z materiałów szkoleniowych, spotkań motywacyjnych, itp. Reszta to bajki dla naiwnych :( A ja jestem stare lisisko :)

hahahaha dochody pasywne :D mantra wyznawców piramid :D :D :D Co w/g Ciebie znaczy ta definicja ? Tylko swoimi słowami proszę, bo bełkot piramidziarzy znam jak pacierz :D

Oczywiście że wiem co to jest dochód pasywny oraz doskonale wiem, że Ty czegoś takiego absolutnie nie posiadasz. Dlatego też uchylasz się od odpowiedzi :)

Gość liderka avon
proponuję spryciarzu, żebyś się wziął za swoją pracę i pozwolił pracować innym. Jesli chcesz tępić nielegalny biznes jak to Ty uważasz, to weź przyjmij się w policji, albo podobnej instytucji. A tutaj na nic się zda Twoje gadanie. Najpierw pasowałoby poznać wszystkie zasady mln na jakich pracuję avon. Bo próbujesz pokazać, że znasz tą firmę od lat, a tak na prawdę niewiele wiesz, skoro mówisz, że Ci wyżej na szczeblu nic nie robią.

Gość liderka avon
daj sobie spokój już Ci powiedziałam :) ja doskonale wiem co zawiera faktura vat. Wyobraź sobie, że mam firmę, która sama rozliczam z faktur i nie potrzebuję ekspertów od księgowości.

Oho, widzę już zaczyna się usuwanie moich wpisów. Nie kwestionuję Twojej wiedzy z zakresu księgowości, niemniej z wcześniejszych Twoich wypowiedzi wynika zupełnie co innego. To jak jest, można sobie tak o sprzedawać kosmetyki i nie płacić podatków? Można sobie uprawiać "wolną amerykankę" i nie rejestrować działalności ? Jak to jest Pani "liderko" ? :D

Rzecz w tym, że prawdziwej kasy nie zarabia się w żadnej piramidzie MLM. A powtarzam, nie cierpię kłamstwa i obłudy, którą stosują wszyscy naganiacze MLM.

Gość Jem racuchy
MLM to nie piramida debilu bez szkoly .

Gość Jem racuchy
Spryciarz ty pewnie nawet do pracy na etacie sie nie nadajesz. Jesli w ten sposob sie wyrazasz o MLM to nie nadajesz sie wlasciwie do zadnego biznesu. Jestes nieudacznikiem. Przegrales zycie głupku

Jesteś niezwykle sympatycznym rozmówcą :) A czym różni się podział zysków w MLM od piramidy ? I dlaczego tak się denerwujesz w sobotnią noc ?

Gość concordia
mln to najgorsze parszywe gówno wstyd w tym się babrać skończ studia i pracuj na etacie, pokaż na co cie stacć miernoto avonu

Gość concordia
niech tusek zrobi z wami porządek naciągacze

Gość Jem racuchy
Parszywe gowno to jestes ty i twoje zycie. wg ciebie etat to pewnie szczyt mozliwosci i najlepsza droga doszczescia i bogactwa. gratuluje. jestes debilem spryciarz a czym sie rozni piramida od MLM. ?? wg ciebie ??