Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pączek z masłem

AVON ile tak naprawde na reke....

Polecane posty

Gość MLM konkret
Zreszta wystarczy miec troche wyobrazni i mozna latwo dojsc do wniosku ze te statystyki sa nic nie warte. Zreszta skoro 2-3 % zarabia kase a reszta nie to czemu te 97 % wspolpracuje z firmami MLM skoro nie maja z tego kasy. Poza tym wiele osob nie liczy na zarobek zaczynajac wspolprace z firma MLM. Znam osoby ktore z MLM maja miesiecznie 300 zl i mowia ze to im wystarcza bo oprocz tego maja etat i/lub jezdza za granice do pracy. I to wszystko im odpowiada. Statystyki to klamstwo. dziw bierze ze ludzie w to wierza

Gość MLM konkret
Spryciarz widze ze dalej zyjesz AMWAYem. przykre. Powodzenia na etacie.

Gość Spryciarz)))))))))))))))))))))
Te 97% pracuje tylko na zasadzie indoktrynacji. Niebagatelny wpływ na łatwość naboru ma obecna znana sytuacja na rynku pracy. Na zasadzie "tonący brzytwy się chwyta". Kolego konkret gwoli jasności, moja ostatnia umowa o pracę wygasła gdzieś w czerwcu 1989 roku ze względu na redukcję etatów w budżetówce.

Gość MLM konkret
Szkoda słow :(

Też jestem tego zdania :). Popatrz co zmieniło się od roku 1990. W każdej wsi, miasteczku, osiedlu, ulicy każdy z nas zna osoby które zajmują się jakąś działalnością i jest to ich sposób na życie. Ktoś jest handlowcem, ktoś mechanikiem, ktoś rzemieślnikiem, ktoś tam kredyty, ubezpieczenia, podróże, itp. Gdzie do cholery są ci "byznesmeni" MLM ??? Działają w podziemiu ?, chadzają nocami ? No proszę cię :) Minęło ponad 20 lat !

Gość MLM konkret
Czyli co twoim zdaniem ci biznesmeni MLM maja byc jakos lepiej widoczni na ulicy zeby kazdy widzial i mowil w myslach (o to jest biznesmen MLM) Codziennie mijam na ulicy setki osob i nie wiem kim oni sa, gdzie pracuja itp. Byc moze mijam ludzi z MLM, liderow np. itp. pare razy nawet widzialem mercedesa z FM group.Ale co mnie obchodzi. W tym swiecie licze sie ja i moje zycie i szczescie. Nie mam czasu przejmowac sie zyciem innych ludzi. najwazniejsze ze ja zarabiam w MLM. Reszta mnei nie obchodzi. Chociaz to nie do kocna prawda bo obchodza mnie ludzie w mojej grupie. Wspolpracuje z nimi i zalezy mi zeby oni zarabiali kase bo jesli oni zarabiaja to ja tez. Proste.

Ja nie mówię o tłumie mijanym na ulicy. Czytaj ze zrozumieniem. A tak też się składa, że ja akurat znam trochę więcej ludzi niż trochę. Przekrój społeczeństwa, profesji i zawodów. No i popatrz ?, żadnego dorobionego MLM-owca. Dziwne?, nieprawdaż ? Nie mówię tu oczywiście tych osobach, które co jakiś czas przewijają się z torbami, katalogami z jakichś tam FM, Avonu, itd. Bo oni są jak meteory, wpadną raz, drugi i...........dalej pracują tam gdzie pracowali.

Oczywiście, że czysta matematyka. Dlatego też mówię że matematycznie nie możliwym jest aby zarabiać mogli wszyscy. Dlatego też w grupie moich klientów z pewnością nie ma żadnego krezusa MLM ponieważ jest ich znikoma ilość i ja takowego nie spotkałem choć grupa moich klientów zamyka się w ilości około 4 tysięcy osób. Nie twierdze więc że zarabiać nie można. Można !. Tylko niestety zarabia tylko kilku kosztem wielu tysięcy wprowadzanych w błąd, mamionych bajkami i zwyczajnie manipulowanych. Tak więc droga koleżanko, jeśli posłużyłaś się przykładem kierowcy, to ja powiem ci że w tej kategorii to ja jestem instruktorem nauki jazdy z wieloletnim doświadczeniem :)

A ja powiem nieco inaczej miła koleżanko. To tak jak byś mówiła, że instruktor nauki jazdy na tirach i autokarach nie może nauczyć jeździć kogoś fiatem pandą :D

Niemniej nieco odbiegamy od tematu :( To jak jest w/g Ciebie ? Wszyscy "członkowie" MLM mogą zarabiać w sposób ciągły i wzrastający ?

No cóż tu rzec ? vice versa :D

Gość avon liderka
śmiesznie :D

Nooo, śmieszne :) Ale.........co Cię śmieszy ?

Gość avon liderka
Ty, po prostu Ty :P

Gość avon liderka
jeszcze się pytasz? Przecież to takie oczywiste!

Aha , no tak :) W życiu nie widziałaś nic tak bardziej śmiesznego jak dzienniki ustaw, prawo karno skarbowe i inne tego typu klimaty, tak ? Nooo, ja też :) Tak więc WIELKIE BRAWA !!!!! Kariera stoi przed tobą :) Jesteś wymarzonym "CZŁONKIEM" dla MLM :D

Gość avon liderka
mnie nie śmieszy dziennik ustaw itp. śmieszysz mnie po prostu Ty :P jak widzę nie potrafisz zrozumieć prostego zdania, wypowiadanego przez kogoś, a posługujesz się artykułami prawnymi? Je rozumiesz ? Dobre :D:D hahahahaha :D:D:D jesteś idealną osobą do kopania rowów :D:D:D:D:D:D i powyższe osoby miały rację, zachowujesz się jak ktoś, kto nie ma prawa jazdy, a chce uczyć ludzi jeździć tirami :D

No niech ci będzie :D a czym jeździsz ty ?

Gość mowie to co mysle
Spryciarz daj se juz spokoj. Wydaje ci sie ze wiesz wszystko a prawda jest taka ze wiesz niewiele lub nic. Co ty chcesz udowodnic. Pracuj sobie tam gdzie pracujesz i daj spokoj innym. Pierdolisz cos o jakims prawie dziennikach ustaw. A kogo to kurwa obchodzi. jestes jakis nawiedzony

Mnie nie obchodzi :D Ciebie też nie obchodzi :) A olać dzienniki, Tusków i innych :D Ale jak myślisz ? przestaną istnąć ???

Czy coś cię boli w tym co mówię ? Hmmmm ? na złodzieju czapka gore ???????????????????

Gość mowie to co mysle
jakim zlodzieju co ty pierdolisz.

Cytuję przysłowie ....... ale ty jak widać nie znasz takiego :(

Gość Liderka Avon
po prostu ktoś nie chce odpuścić :)

Gość Liderka Avon
też tak proponuje :) niech wejdzie do naszych grup, zacznie pracować, a jak pozna wszystkie zasady będzie się mógł na ten temat wypowiadać :)

Gość Liderka Avon
przynajmniej będzie miał do tego podstawę :)

Miłe Panie "liderki", nie odpowiedziałyście na żadne z zadanych pytań i staracie się wykręcić propozycjami ? MLM nie jest realnym biznesem lecz realnym oszustwem na skalę globalną. O realnym biznesie jak łatwo daje się to zauważyć, Wy miłe koleżanki nie macie bladego nawet pojęcia !

Gość W..W..O
MLM to realny biznes czy tego chcesz czy nie. Pewnie jestes gosc starej daty i juz niczego nowego nei jestes w stanie sie nauczyc. Ty widzisz tylko etat albo wlasny tradycyjny biznes. I nic wiecej. A na calym swiecie jest setki mozliwosci zarabiania konkretnych pieniedzy o ktorych ty nie masz pojecia. mozesz mowic o MLM co chcesz ale MLM bedzie trwac i rozwijac sie na calej ziemi i nic na to taki szarak jak ty nie poradzi. A prawda jest taka ze na calym swiecie powstaje coraz wiecej firm w systemie MLM i coraz wiecej ludzi przystepuje do wspolpracy z tymi firmami i coraz wiecej osob zaczyna zarabiac kase. Ty tego nie rozumiesz i raczej nigdy nie zrozumiesz. Taka prawda. tak wiec zarabiaj sobie na etacie lub we wlasnej DG a inni niech zarabiaja jak chca. Bo tylko kasa sie liczy i nic wiecej. I gowno cie powinno obchodzic kto ile i w jaki sposob zarabia. jesli ktos siedzi w MLM od np roku i nic nie zarabia to jest debilem i to tylko jego wina ze nie ma z tego biznesu ani grosza. ja zarabiam na MLM i nie wydaje mi sie zebym kogos oszukiwal. nie jestem oszustem i nie wyciagam kasy od innych ludzi. MLM to idealny model biznesu. MLM nigdy nie upadnie. Bedzie sie rozwijal i ewoluował no ale co taki spryciarz moze o tym wiedziec. Masz klapki na oczach szaraku jak wiekszosc ludzi w PL. Zreszta to widac.

Gość Liderka Avon
jak najbardziej potwierdzam.

Gość Skylie
Jako konsultantka nie zarabiam praktycznie NIC. Ot 50zł które przeznaczam na kosmetyki dla siebie.gdyby nie to to bym to rzuciła. Może liderzy coś z nas mają ale nie konsultantki........