Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 p膮czek z mas艂em

AVON ile tak naprawde na reke....

Polecane posty

Go艣膰 Spryciarz)))))))))))))))))))))
No to bardzo "pozytywny" wizerunek prezentujesz. Forum jest co prawda anonimowe i personalia twe nieznane niemniej powszechnie znany jest wizerunek MLM-owca, kt贸rego Ty jeste艣 jaskrawym przyk艂adem i typowym obrazem cz艂owieka, kt贸ry nie mo偶e znie艣膰 cienia krytyki a nie potrafi w spos贸b cywilizowany obroni膰 swych racji i przekona艅. Identyczne zachowania zauwa偶y膰 te偶 mo偶na u przedstawicieli r贸偶nych sekt ot chocia偶by w艣r贸d wyznawc贸w "Ojca z Torunia".

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 W..W..O
Alez ja lubie krytyke.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 W..W..O
A ty co prezentujesz. ?? Jak narazie nic konkretnego nie napisales. Same pierdo艂y. I to mowi dorosly powazny czlowiek tak hahahaha. Nie rozsmieszaj mnie prosze

Udost臋pnij ten post

Zanim jeszcze raz zareagujesz w taki sam spos贸b odpowiem w Twoim stylu. Zanim kogo艣 ocenisz zapoznaj si臋 tematem forum.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 W..W..O
I znowu nie na temat. Nudzisz stary pryku oj nudzisz.

Udost臋pnij ten post

Pos艂uchaj wi臋c gnojku, jak chcesz si臋 zapozna膰 z tematem to poczytaj imbecylu jeden. Na twoje 偶yczenie nie b臋d臋 ci streszcza艂 wszystkiego Poj膮艂e艣 ofiaro losu ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 W..W..O
I to mowi powazny czlowiek. No widzisz wyszlo ze jestes kolejnym niudacznikiem emocjonalnie niestabilnym. Inaczj glupi gimnazjalny troll. Zegnaj leszczu. Zostales zdemaskowany. Ale ciota hahahahahahahahahahhaha

Udost臋pnij ten post

I takim to akcentem przyszed艂 spec od PR z MLM i zamkn膮艂 dyskusj臋. Brawo !

Udost臋pnij ten post

Zdemaskowany kto艣 z pewno艣ci膮 zosta艂 Ale z na pewno nie jestem to ja :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 W..W..O
hehehe nie odpisalem spryciarzowi na przedostatni komentarz to gosc musial po 7 godzinach znowu cos napisac, nie wytrzymal haha. Co za dzieciak ja pierdole. Ja jestem z podkarpacia mam 27 lat. Mozemy pogadac o pogodzie. U mnie jest zajebista. Pozdro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 W..W..O
Do MLM sie nie zapisuje, do MLM sie rekrutuje ludzi. Ja dziwie sie czemu tak duzo ludzi jest sceptycznie nastawiona do MLM. Przeciez to nie akwizycja (sprzedaz bezposrednia) wiec czego tutaj sie bac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 W..W..O
Dziekuje za jakze przydatny komentarz. A moze jakies wyjasnienie .Dlaczego tak jest. Czemu akurat Ty tak uwazasz a inni nie. Czy tylko napisales to ze by zaistniec na forum a o MLM nie masz zielonego pojecia.? Czekam na konkretny komentarz. (Mam nadzieje ze sie doczekam hmm)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 W..W..O
Wiem chociazby po tym w jaki sposob piszesz. Nie wydaje mi sie zebys byl powaznym czlowiekiem. Naucz sie wyrazac poprawnie pajacu. tak sie sklada ze ja zarabiam w MLM i nie wydaje mi sie zeby mnie ktos doil z kasy. A moze sie myle. Jesli tak to mnie moze oswiecisz. Tylko konretnie a nie co drugie slowo kurwa i pajacu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zdzis艂aw Dyrman...zasadniczo
ja nie musz臋, czas to zrobi hahahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 W..W..O
No i na tym konczy sie nasz dyskusja. Nie masz pojecia o czym piszesz. Prosilem grzecznie o konkretny komentarz i sie nie doczekalem. Jestes cipa a nie facet. Nie umiesz normalnie porozmawiac. Zalosny jestes i tyle. Zegnam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zdzis艂aw Dyrman...zasadniczo
cos nie wierze w twoje pozegnanie takie mendy jak ty przyczepiaja sie jak gowno do buta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 W..W..O
Ze spryciarzem sie pozegnalem i z toba leszczu tez sie zegnam. Jestescie siebie warci. Dwoch nieudacznikow. A wiec ZEGNAM nie mam zamiaru gadac z debilami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A ja si臋 pytam ????
Czy kloszard zbieraj膮cy puszki ma ograniczone mo偶liwo艣ci zarobkowe ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odp do A ja si臋 pytam ????
TAK, ma ograniczone mozliwosci zarobkowe. Dziekuje za uwage i zegnam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A ja si臋 pytam ????
Czym zbieractwo puszek i innych surowc贸w wt贸rnych ma ograniczone mo偶liwo艣ci zarobkowe ? Potrafisz sensownie odpowiedzie膰 czym takie zbieractwo r贸偶ni si臋 od Twojego 偶ebractwa ?

Udost臋pnij ten post

Ale ja nie jestem zebrakiem takim jak ty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A ja si臋 pytam ????
Na podstawie czego stwierdzasz, 偶e ja jestem 偶ebrakiem ?

Udost臋pnij ten post

wybacz. ty pewnie jestes bezrobotnym gimbusem .mam racje ??

Udost臋pnij ten post

Nie bardzo wiem co oznacza s艂owo "gimbus" ale w/g mojej wiedzy to jest autobus szkolny dowo偶膮cy gimnazjalist贸w do szko艂y. Tak wi臋c wybaczam i zapewniam ci臋, 偶e nie jestem autobusem ani gimbusem. Nie odpowiedzia艂a艣 jednak na wcze艣niejsze pytania . Czy mam sformu艂owa膰 je jeszcze pro艣ciej ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szz
Je艣li kt贸ra艣 z was chce testowa膰 kosmetyki uznanych marek mo偶e wzi膮膰 udzia艂 w programie shiny box. Co miesi膮c b臋dzie do was przychodzi艂a paczuszka z pr贸bkami. To nic nie kosztuje Jesli chcecie si臋 zarejestrowa膰 skorzystajcie z tego linku, pomo偶ecie mi tymsamym zdoby膰 gwiazdki u偶ytkownika http://shinybox.pl/?ref=f0d2d94

Udost臋pnij ten post

Cytat z twej agitki : "Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w ka偶dej sytuacji. Zawsze doradz臋 i pomog臋 za艂atwi膰 ka偶dy problem zwi膮zany z AVON." Na czym polega takie NIEOGRANICZONE wsparcie ? Tak w kilku s艂owach, potrafisz rozwin膮膰 t膮 my艣l ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pogramca troli
Nie karmcie trola spryciarza a takze tego samego cymba艂a ale pod innym nickiem. Szkoda czasu. Tacy ludzie sa za T臋pi zeby zrozumiec jakikolwiek biznes. Nie traccie czasu na takich idiotow. Oni nigdy niczego nie osiagna w zyciu i zamiast odpiwywac na ich glupie pytania zajmijcie sie soba i zarabianiem kasy dla siebie a takie gimgowno zostawcie i niech gnije.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A ja si臋 pytam ????
Gdzie i kiedy pad艂o tu g艂upie pytanie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 petra petra petra
upik lepaki

Udost臋pnij ten post

Cytat z twej agitki : "Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w ka偶dej sytuacji. Zawsze doradz臋 i pomog臋 za艂atwi膰 ka偶dy problem zwi膮zany z AVON." Na czym polega takie NIEOGRANICZONE wsparcie ? Tak w kilku s艂owach, potrafisz rozwin膮膰 t膮 my艣l ? Ale jeste艣 upierdliwie obrzydliwa :( jak g贸wno przyklejone do buta Albo odpowiesz ? albo masz przer膮bane !!!!

Udost臋pnij ten post