Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pączek z masłem

AVON ile tak naprawde na reke....

Polecane posty

Gość Spryciarz)))))))))))))))))))))
No to bardzo "pozytywny" wizerunek prezentujesz. Forum jest co prawda anonimowe i personalia twe nieznane niemniej powszechnie znany jest wizerunek MLM-owca, którego Ty jesteś jaskrawym przykładem i typowym obrazem człowieka, który nie może znieść cienia krytyki a nie potrafi w sposób cywilizowany obronić swych racji i przekonań. Identyczne zachowania zauważyć też można u przedstawicieli różnych sekt ot chociażby wśród wyznawców "Ojca z Torunia".

Gość W..W..O
Alez ja lubie krytyke.

Gość W..W..O
A ty co prezentujesz. ?? Jak narazie nic konkretnego nie napisales. Same pierdoły. I to mowi dorosly powazny czlowiek tak hahahaha. Nie rozsmieszaj mnie prosze

Zanim jeszcze raz zareagujesz w taki sam sposób odpowiem w Twoim stylu. Zanim kogoś ocenisz zapoznaj się tematem forum.

Gość W..W..O
I znowu nie na temat. Nudzisz stary pryku oj nudzisz.

Posłuchaj więc gnojku, jak chcesz się zapoznać z tematem to poczytaj imbecylu jeden. Na twoje życzenie nie będę ci streszczał wszystkiego Pojąłeś ofiaro losu ?

Gość W..W..O
I to mowi powazny czlowiek. No widzisz wyszlo ze jestes kolejnym niudacznikiem emocjonalnie niestabilnym. Inaczj glupi gimnazjalny troll. Zegnaj leszczu. Zostales zdemaskowany. Ale ciota hahahahahahahahahahhaha

I takim to akcentem przyszedł spec od PR z MLM i zamknął dyskusję. Brawo !

Zdemaskowany ktoś z pewnością został Ale z na pewno nie jestem to ja :)

Gość W..W..O
hehehe nie odpisalem spryciarzowi na przedostatni komentarz to gosc musial po 7 godzinach znowu cos napisac, nie wytrzymal haha. Co za dzieciak ja pierdole. Ja jestem z podkarpacia mam 27 lat. Mozemy pogadac o pogodzie. U mnie jest zajebista. Pozdro

Gość W..W..O
Do MLM sie nie zapisuje, do MLM sie rekrutuje ludzi. Ja dziwie sie czemu tak duzo ludzi jest sceptycznie nastawiona do MLM. Przeciez to nie akwizycja (sprzedaz bezposrednia) wiec czego tutaj sie bac.

Gość W..W..O
Dziekuje za jakze przydatny komentarz. A moze jakies wyjasnienie .Dlaczego tak jest. Czemu akurat Ty tak uwazasz a inni nie. Czy tylko napisales to ze by zaistniec na forum a o MLM nie masz zielonego pojecia.? Czekam na konkretny komentarz. (Mam nadzieje ze sie doczekam hmm)

Gość W..W..O
Wiem chociazby po tym w jaki sposob piszesz. Nie wydaje mi sie zebys byl powaznym czlowiekiem. Naucz sie wyrazac poprawnie pajacu. tak sie sklada ze ja zarabiam w MLM i nie wydaje mi sie zeby mnie ktos doil z kasy. A moze sie myle. Jesli tak to mnie moze oswiecisz. Tylko konretnie a nie co drugie slowo kurwa i pajacu.

Gość Zdzisław Dyrman...zasadniczo
ja nie muszę, czas to zrobi hahahaha

Gość W..W..O
No i na tym konczy sie nasz dyskusja. Nie masz pojecia o czym piszesz. Prosilem grzecznie o konkretny komentarz i sie nie doczekalem. Jestes cipa a nie facet. Nie umiesz normalnie porozmawiac. Zalosny jestes i tyle. Zegnam

Gość Zdzisław Dyrman...zasadniczo
cos nie wierze w twoje pozegnanie takie mendy jak ty przyczepiaja sie jak gowno do buta

Gość W..W..O
Ze spryciarzem sie pozegnalem i z toba leszczu tez sie zegnam. Jestescie siebie warci. Dwoch nieudacznikow. A wiec ZEGNAM nie mam zamiaru gadac z debilami.

Gość A ja się pytam ????
Czy kloszard zbierający puszki ma ograniczone możliwości zarobkowe ?

Gość odp do A ja się pytam ????
TAK, ma ograniczone mozliwosci zarobkowe. Dziekuje za uwage i zegnam

Gość A ja się pytam ????
Czym zbieractwo puszek i innych surowców wtórnych ma ograniczone możliwości zarobkowe ? Potrafisz sensownie odpowiedzieć czym takie zbieractwo różni się od Twojego żebractwa ?

Ale ja nie jestem zebrakiem takim jak ty.

Gość A ja się pytam ????
Na podstawie czego stwierdzasz, że ja jestem żebrakiem ?

wybacz. ty pewnie jestes bezrobotnym gimbusem .mam racje ??

Nie bardzo wiem co oznacza słowo "gimbus" ale w/g mojej wiedzy to jest autobus szkolny dowożący gimnazjalistów do szkoły. Tak więc wybaczam i zapewniam cię, że nie jestem autobusem ani gimbusem. Nie odpowiedziałaś jednak na wcześniejsze pytania . Czy mam sformułować je jeszcze prościej ?

Gość szz
Jeśli któraś z was chce testować kosmetyki uznanych marek może wziąć udział w programie shiny box. Co miesiąc będzie do was przychodziła paczuszka z próbkami. To nic nie kosztuje Jesli chcecie się zarejestrować skorzystajcie z tego linku, pomożecie mi tymsamym zdobyć gwiazdki użytkownika http://shinybox.pl/?ref=f0d2d94

Cytat z twej agitki : "Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON." Na czym polega takie NIEOGRANICZONE wsparcie ? Tak w kilku słowach, potrafisz rozwinąć tą myśl ?

Gość pogramca troli
Nie karmcie trola spryciarza a takze tego samego cymbała ale pod innym nickiem. Szkoda czasu. Tacy ludzie sa za Tępi zeby zrozumiec jakikolwiek biznes. Nie traccie czasu na takich idiotow. Oni nigdy niczego nie osiagna w zyciu i zamiast odpiwywac na ich glupie pytania zajmijcie sie soba i zarabianiem kasy dla siebie a takie gimgowno zostawcie i niech gnije.

Gość A ja się pytam ????
Gdzie i kiedy padło tu głupie pytanie ?

Gość petra petra petra
upik lepaki

Cytat z twej agitki : "Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON." Na czym polega takie NIEOGRANICZONE wsparcie ? Tak w kilku słowach, potrafisz rozwinąć tą myśl ? Ale jesteś upierdliwie obrzydliwa :( jak gówno przyklejone do buta Albo odpowiesz ? albo masz przerąbane !!!!