Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pączek z masłem

AVON ile tak naprawde na reke....

Polecane posty

Gość Spryciarz)))))))))))))))))))))
I bez obrazy liderka to z ciebie taka jak z koziej dupy trąbą dziewko

Aaaaa, zmieniłaś płeć ???????????? Przyszyłaś sobie wacka ????? jaaaaa pindolę :D co te koooorwa piramidy robią z kobiet :D

A kto chce z tobą rozmawiać ????? masz kolejkę blondynko ? Idiotko !!! gdybyś nie była blondynką, to coś byś z tej rozmowy wyniosła

Oooooooo, już się zesrałem ze ze strachu :O bo ja gimbus jestem :O

To zapamiętaj dziecko! Dopóki ja tu jestem To kitu sobie nie powciskasz dziecinko ! I spójrz w lustro dziewczyno Bo dać się oszukać ?, nie wstyd Ale oszukiwać dalej ??? HAŃBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Spryciarz to ciota
Widze ze spryciarz tepy troll znowu pisze o wszystkim tylko nie o biznesie, no ale co sie dziwic skoro o biznesie nie ma zielonego pojecia jebany truteń hahahahahahahha Spryciarz twoje zycie to piramida. Zebys ty wiedzial jak jestes codiziennie okradany z pieniedzy, moze teraz tego nie widzisz bo jestes bezrobotnym gowniarzem ale kiedys gdy juz wpadniesz w wir pracy etatowej zobaczysz moze ile kasy oddajesz do tej ogromnej piramidy jaka jest panstwo. Az mi cie zal. Nic nie osiagniesz piszac ze MLM to piramida finansowa bo to nieprawda. To twoja glupia opinia a nie fakt. Jestes zalosny hahaha. Mozesz zrozgłaszac swoje madrosci na caly swiat i niczego to nie zmieni. Biznes dalej sie bedzie krecil i tak bedzie juz zawsze. Wlasciwie taki niudacznik jak ty nie jest w stanie zmienic niczego w swiecie. Mozesz sobie tylko krzyczec w internecie i tracic czas. A inni co najwyzej cie wysmieja i dalej beda robic swoje. Jestes beznadziejny. Frustrat hahah

Gość avonek-lider edyta
Zostań Konsultantem Avon - wpisowe 0 zł, - brak kar za nieskładanie zamówień, - w każdej chwili możliwość rezygnacji bez żadnych konsekwencji! - elastyczny czas pracy, - możliwość zwrotu produktu, - składanie zamówienia przez internet, - zarobek do 40% zebranego zamówienia, - profesjonalne szkolenia kosmetyczne, - specjalne oferty dla Konsultantek ze zniżkami do 80% ! - prezenty - możliwość rozwoju jest niczym nieograniczona. Prezenty aż 6 Katalogów po spełnieniu warunków ! dodatkowo po złożeniu pierwszego zamówienia wysyłam kosmetyk gratis a na start daję katalog, umowe do podpisania która do niczego nie zobowiazuje i kilka próbek na start.

Gość gość
i danych Spryciarza nie ujawniła, a ja z takim napięciem czytam ten temat :D

Gość avon_praca
Rozpoczynając współpracę z Avonem w najnowszym Katalogu 13/2013 - 40 % zarobku !!! Konsultantka Firmy Avon: - wpisowe 0 zł, - dostawa w 24, 48 h ! - brak kar za nieskładanie zamówień, - elastyczny czas pracy, - możliwość zwrotu produktu, - składanie zamówienia przez internet, - zarobek do 40% zebranego zamówienia, - profesjonalne szkolenia kosmetyczne, - specjalne oferty dla Konsultantek ze zniżkami do 80% ! - prezenty, programy Rozpoczynając współpracę w Katalogu 13 - pierwszym prezentem jest 40 % zarobku przy zamówieniu na min. 200 zł. Chętnie pomogę oraz udzielę szczegółowych informacji: e-mail: avonpraca@op.pl

Gość Avon_Praca
Tablet za 1 zł ? 40 % Zarobku w programie dla nowych Konsultantek w Avon ? Napisz, a odpowiem na Twoje pytania i pomogę rozpocząć współpracę. e-mail: avonpraca@op.pl

Gość Avon Liderka Kaśka
Witam, chcesz zostać konsultantką Avon? napisz do mnie: kaska649@wp.pl Co katalog super programy dla nowych konsultantek i tym samym świetne nagrody do zdobycia. Chcesz wiedzieć więcej? napisz do mnie!

Gość Susan34
Jestem konsultantką Avon, a na dniach zaczynam jako lider. Działam głównie na terenie Podhala, ale osoby z innych części Polski również mile widziane. Chcesz zamówić jakieś kosmetyki, a może sam/a spróbować sił jako konsultant/ka zapraszam do kontaktu. Napisz zuzannawozniak051@ gmail.com . Niczym nie ryzykujesz, możesz tylko zyskać usmiech.gif .