Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jarek_83

Poleccie jakies fajne miejsce na wakacje?

Polecane posty

Gość SowaSowińska
Pomysł fajny. Bo faktycznie samemu wymyslac dziecku zabawy w wakacje, na plazy - niełatwa rzecz. My też chyba sie skusimy, ale będziemy polować na jakąś ofertę last Minute właśnie, chyba celujemy w kierunku Grecji :)

Gość lastbut not
To ogólnie za takimi ofertami na kolonie czy obozy tematyczne to patrzcie na www.poland.as Sądzę, że jak biuro travel solutions ma ponad 400 ofert, to powinno się coś trafić naprawdę ciekawego. Pozdrawiam i życzę wytrwałości w poszukiwaniach.

Gość andziasandzias
a ja jadę nad nasze polski morze, do Dąbek :) Znalazłam sobie z koleżankami ośrodek Geovita, z którego jest chyba nie całe 200 m do morza, a w ośrodku jest Spa, więc zapowiada się naprawdę cudowny wypoczynek :)

Gość afrodytt
A mnie zainteresowała oferta wakacyjna w Głęboczku na Pojezierzu Brodnickim. Z tego co się dowiedziałam przewiduje ona wiele atrakcji jak chociażby łaźnia kwiatowa, aromasauna itp.

Gość a moze gggreccja
nacudowniejsze miejsce n swiecie to greckaa wysepka zakinthos! nie wiem kto tam lata, ale na bank grecos bo z nimi bylismy! przecudowne wakacje, sprawdzcie sobie koniecznie;)

Gość kaluka
Byłam na Majorce pare lat temu i musze wrócic jeszcze. Spontaniczny wyjazd, tani lot, i spanie pod namiotem albo chmurką. Po sezonie można tanio wypożyczyć samochód i w ten sposób zwiedziliśmy całą wyspę, a pogoda w pażdzierniku 25-30 st i nie ma tłumu turystów. Polecam Palmę i okolice do zwiedzania, południe wyspy to piaszczyste plaże podobne do Bałtyku, zachodnia część cudowne skały i między nimi małe malownicze plażyczki, na północy są wysokie góry z tarasami z czasów arabskich, gaje oliwne i migdałowe, pionowe klify kilkuset metrowych skał i jaki widok... Niezwykłe zróżnicowanie geograficzne na tak małej powierzchni, a przejazd na drógi kraniec wyspy to zaledwie godzinka.

Gość katarzyna w-p
A ja własnie zarezerwowałam wczasy last minute w tunezyjskim Sousse, z biurem BeeFree :)

Tak na prawdę jest wiele fajnych miejsc do zwiedzenia, ja bym mogła podróżować cały czas ;) I po Polsce i po całym świecie. Wszystko zależy od tego czego oczekujecie, czy ma być to lezenie plackiem na plaży, zwiedzanie bez wytchnienia, czy połączenie tego i tego. Niektórym wystarczy weekend w spa by zregenerować siły i to też jest dobra opcja jako 'przerywnik' w pracy i codziennych obowiązkach.

Gość to tuuu to taaam to gdzies
a moze grrecja: zgadzam sie w 1 000 000 procentach, ta wysepka jest jednym z ladniejszych miejsc, w ktorych bylam (chociaz do biur podrozy dotychczas podchodzilam z rezerwa i wolalam organizowac sobie wyjazd na wlasna reke, w kazdym razie co do tej wyspy i tego wyjazdu mam jak najlepsze zdanie. polecam chetnym hotelik gloria maris, 3*)

A ja powiem, ze nasz polski Karpacz jest idealny na mały urlop. Siostra była i szczerze poleca.

Gość absolutfit
Jeśli chodzi o Polskę to mogę polecić Pojezierze Brodnickie. Oczywiście zależy czego oczekujesz po wyjeździe ale jeśli masz ochotę odpocząć i zrelaksować się i wyciszyć to to miejsce jest jak znalazł. W Hotelu Głęboczek w tym rejonie znajdziesz natomiast fajne zabiegi spa, dobrą kuchnię i winoterapię, która poprawi Ci humor ;)

Jeśli chodzi o Polskę to mogę polecić Pojezierze Brodnickie. Oczywiście zależy czego oczekujesz po wyjeździe ale jeśli masz ochotę odpocząć i zrelaksować się i wyciszyć to to miejsce jest jak znalazł. W Hotelu Głęboczek w tym rejonie znajdziesz natomiast fajne zabiegi spa, dobrą kuchnię i winoterapię, która poprawi Ci humor ;)

Gość kamila_hotdeals
Ja polecam Sopot :) Światowe miasto w Polsce - imprezy do białego rana, francja elegancja na ulicach, długie plaże, spacery po molo i cały Monciak knajpek. Z nowej mariny na molo jest taki widok, że dech zapiera. Co najważniejsze, przy odrobinie sprytu nie trzeba wcale szastać pieniędzmi. Dzisiaj np. idziemy z kumpelami na Ladies Night do Czekolady na darmowe driny :)Na jutro też coś się znajdzie ;)

Gość misiaczeekkk
ja polecam Grecje, bylem z Grocosem rok temu na rodos, piekne miejsca, wspaniala pogoda i bp tez sprawdzone i bezproblemowe. ;)

Gość dominik leno
Fajne wakacje? Zobacz Czarnogórę - http://www.znizkomania.pl/pokaz_oferte,37208,672-zl-zamiast-1345-zl-kupon-na-10-dniowa-wycieczke-do-slonecznej-czarnogory.html Na zakupach grupowych ceny takiego wyjazdu są nieziemskie :-)

Gość sertyjnbv
Polecam Tunezję. Byłam i w Hiszpanii, grecji, włoszech... jasne- te kraje mają swoją specyfikę i urok, jednak Tunezja to pełen wypas - lezysz, opalasz się, pływasz w ciepłym morzu (i nie utoniesz ;P) próbujesz pysznych potraw (all in.), korzystasz z dogodności hotelowych (baseny, sauny, itp..) no i zwiedzasz tą niesamowitą kulturę (sahara, sidi-bou-said, kartagina, Tunis) - polecam, jest tam pięknie, ludzie niesamowici, mówią po polsku ;)

Gość pimkuś
ja bym polecała Zakyntos- grecką wysepke, jeszcze chyba nie tak bardzo oblegana przez turystow. wiadomo, ze w calej grecji widoki sa piekne ale tam po prostu dech zapiera - skały, przesmyki, woda czysta ze szok...no i jak ktos sie interesuje fauną, moze sobie pooglądac żółwie kareta - te olbrzymie ;p hehe

Gość Trudny Dzień
a pimkuś - bezpiecznie tam jest? i jechałas/es na własna reke czy z biurem jakims?

Gość pimkuś
kurcze, jak sie szuka guza to wszedzie jest niebezpiecznie, a jak sie człowiek przyzwoicie zachowuje i nie wchodzi innym w droge to naprawdeniewiele jest takich miejsc, w których miałby kłopoty:) wiem, bo trochę po Europie jezdziłam:) akurat na wyspe polecialam z grecosem:)

Gość Trudny Dzień
no wiadomka, że trzeba wszedzie uważac - mowisz ze grecos sie sprawdzil? tyle kurcze terazjest tych biur i nie wiadomo ktore wybrac;p

Gość dżoanka bravo
Może ja się podepnę do dyskusji:) akurat nie byłam na Zakhyntosie z Grecos, tylko na Kos. Wybrałam przypadkowo to biuro, bo kurcze było najbliżej mojego domu (wiem, głupio trochę), ale chyba jestem w czepku urodzona, bo trafiłam świetnie. Rezydencji, obsługa, jedzenie, pokoje - na nic nie moglam narzekac. Cykady były troszke uciążliwe, le mój TŻ mówi że robiły klimat:)

Gość fanfarka-oleśnica
jak grecja to rodos.w tym roku wrocilismy z hotelu mistis la vita-polecamy,bo niedrogo i sympatycznie.warto wybierac po hotelach,to wazne bardziej niz sie wydaje

Gość mniejNiż0,wiecejniż1
o,mistis la vita-fakt.poza tym dają pyszne jedzenie-obiadokolacje - zawsze duzy wybor, świeże i smaczne

Gość manka-banka
mnie w mitsis ujęły pokoje-jak na 4 gwiazdki to było naprawde pieknie.pełne urządzenie,czysto i przestronnie.fajny hotel

W Polsce jest spoko, tylko trzeba wiedzieć gdzie się wybrać. Najlepiej chyba nad morze. Nasze wybrzeże jest naprawdę bardzo ładne. Możesz np, do Jastrzębiej Góry. Jest tam fajny ośrodek -spa primavera. Polecam

Gość pawełka
my się teraz w październiku wyberamy do turcji.podobno temperatury sa akuratne, a i turystów niue ma za wiele.wybraliśmy miradora, bo dużo o nim dobrego słlyszeliśmy.zobaczymy:)