Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guma balonowa 25

czy miekki penis daje mniejsze doznania?

Polecane posty

Gość guma balonowa 25

Nie wiem juz co robic, moj chlopak ma dlugiego penisa, ale nie jest on calkiem sztywny, we wzwodzie wygina sie na wszystkie strony, poza tym kiedy jest we mnie mieknie jeszcze bardziej. Moj chlopak sugeruje, ze jestem za luzna, ze powinnam cwiczyc kegla bo on mnie za bardzo nie czuje i niby dlatego mieknie. Tylko ze jakos z poprzednimi chlopakami nie mialam takich problemow, poza tym nie uwazam ze jestem za luzna, mam wibrator, 15cm dlugosci, obwod 8 cm i jak go wloze czuje sie calkiem wypelniona i moge zacisnac na nim miesnie bez problemu, mysle ze dlatego ze wibrator jest calkiem sztywny, nie tak jak penis mojego chlopaka, ktory jest dluzszy i na pewno grubszy w obwodzie niz 8cm. Czy taki niepelny wzwod moze byc powodem, ze cipka wydaje sie byc za luzna? I co w ogole mam z tym zrobic, jak mu powiem ze ma za miekkiego to sie obrazi. Czy mam dalej cwiczyc tego kegla, czy to w ogole pomoze?

Gość Kocyk
Twoje ćwiczenie mięsni na jego problem nie pomoże :P

Gość sucha myszka
nie pomoże, a miekki w ogóle doznan nie daje!!

Gość Kolorowy wiatr
przykro mi ale Twoj chlopak albo ma problemy zdrowotne (moze tez sestresowany jakis jest)albo go nie podniecasz. Mialam kiedys takiego ciaptaka, z 5 razy probowalsmy i nic z tego , palka jak flak. czulam sie fatalnie, dlatego odeszalm. Po latach wyznal mi ze to go klulo bardzo , myslal o naszym nieudanym sexie, wyznal ze za bardzo sie staral zeby bylo super. Trudno i szkoda, moze powinnam dac nam wiecej czasu.

Gość frufru
jakie doznania moze dawac miękki fiut?... chyba tylko doznanie rozczarowania...

Gość guma balonowa 25
On nie jest taki calkiem miekki, niby stoi ale sie wygina. I czuje go w srodku, ale wolalabym zeby byl sztywniejszy. Czyli cwiczenie kegla nic nie da? Bo ja w sumie uwazam ze jestem dosc wycwiczona, ale z drugiej strony moja cipka nie jest chyba super ciasna, jest normalna, nie wiem nigdy wczesniej nawet sie nie zastanawialam czy jestem za luzna czy nie. Szkoda chlopaka bo bardzo mnie kreci, myslicie ze z takim miekkim fiutkem nie mozna zrobic nic ciekawego?

Gość Doswiadczona_1982
Najlepsze doznania daj twardy i duzy fiut :d

Gość guma balonowa 25
Skoro go nie podniecam to czemu ze mna jest? Czemu stale ma ochote na sex? Jest przystojny i fajny z charakteru, moglby sobie znalezc 50 innych lasek na moje miejsce...

Gość Kocyk
Dzoewuchy,przestańcie z tym "nie podniecam go".Prawda jest taka,że w sytuacji intymnej musiałabys wyglądać na prawdę ekstremalnie brzydko,żebyś go nie podniecała...nie wiem,jakaś gałka oczna w pępku,ale jelito wystające z tyłka. Podnieca sama sytuacja a nie to jak piekna jesteś. Koleś musi mieć problem psychiczny. Poza tym jesteś młoda,nie wiem czy jest sens takiego namiętnego ćwiczenia mięsni kegla,to dobre dla rodzących.

Gość Kolorowy wiatr
W takim razie cos z nim nie tak, moze wlasnie zalezy mu za bardzo, chociaz uwazam ze jest glupawy sorry , z tym stwierdzeniem ze jestes za luzna kiedy przedtem nie mialas problemow. Czy on sie narkotyzuje? Odpowiadajac na Twoje pytanie z tematu, tak miekki fiut to mniejsze doznania

Gość guma balonowa 25
Nie zazywa narkotykow, nawet nie pali. Ja tez uwazam ze problem nie jest w tym ze go nie podniecam. A jesli to wina jego psychiki to jak mu pomoc? A moze jego penis nigdy nie bedzie twardszy, slyszalam ze jak penis jest duzy to sie tak zdarza ze ma jakby niepelny wzwod, nie wiem czy to prawda, bo nigdy sie z tym nie spotkalam, kazdy z moich poprzednich chlopakow mial bardziej sztrywny wzwod, ale tez zaden nie mial tak duzego penisa.

Gość Kolorowy wiatr
Ciezko powiedziec co to moze byc w takim razie..czy on jest osoba nerwowa, nadwrazliwa? Czy bierze jakies leki? Miekki pen to nie jest normalna sprawa

Niepełna erekcja, to raczej zaburzeń erekcji (impotencji). Zalecana jest konsultacja z lekarzem.

Gość guma balonowa 25
Jest i nerwowy i nadwrazliwy, tylko na co dzien stara sie to ukrywac. Ale lekow zadnych nie bierze. A jak powinna wygladac pelna erekcja? Czy penis wtedy w ogole sie nie wygina? On jest taki jakies 3 sekundy przed orgazmem, ale tylko jak go pieszcze oralnie bo w cipce zeby nie miekl to musi dobijac do konca, a taki ostry sex jest dla mnie bolesny ze wzgledu na rozmiar.

Gość Kolder
A jaki dokladniej jest w cm? Bo z tego co ja wiem, to duze paly (duze ,duze) nie osiagaja pelnej erekcji.

Gość nic nie wypadnie
niech ćwiczy !!!!!!

Gość guma balonowa 25
I tak wypada. Chodzi o to ze latwiej mi zacisnac miesnie na palcu niz na jego penisie. A moze to on ma nierealne oczekiwania i spodziewa sie nie wiadomo jak silnego uscisku, ja potrafie zacisnac miesnie tak zeby nie bylo luzu, ale nie potrafie rozgniatac pochwa orzechow:p

Gość czyli czas zmienić na inny
model ! :P

Gość guma balonowa 25
Kolder -> nie wiem jaki dokladnie jest dlugi, mysle ze ma ponad 17cm

z takim miekkim to niewiele twoje cwiczenia zdziałaja tzn nic wiec lepiej zmien na inny bo predzej czy później i tak bys go zdradziła:p

Gość guma balonowa 25
jakie zle nawyki masz na mysli? Ze niby na recznym za czesto? A co mozna z tym zrobic?

faceci którzy walą sobie i zaciskają go dłonią potem w pochwie czuja luz powiedz mu żeby nie walił za często tylko wówczas gdy nie ma kobiety. Ty naprawdę nie jesteś winna a tylko facet ale mu nie wytykaj tego ze ma miękkiego bo w ogóle przestanie mu stawać

Gość guma balonowa 25
malutenkaaa -> nie mam zamiaru go zmieniac, zdradzac tez nie zamierzam. Nie powiem, brak mi troche orgazmow pochwowych, kiedys mialam prawie za kazdym razem, teraz zdarza sie srednio 1-2 razy na miesiac. Ale poza tym faktem jest mi z nim dobrze w lozku i poza lozkiem tez.

Gość guma balonowa 25
jakis tam facet -> a jak mu powiem zeby "nie walil za czesto" to nie obrazi sie?

Gość guma balonowa 25
A jak to mozna leczyc? Myslicie ze seksuolog by pomogl, tylko jak go tam zaciagnac? To co robic, zero oralu i sex tylko raz w miesiacu i to tylko jak bedzie skrajnie podniecony? nie wytrzymamy tak dlugo...

Mój facet też ma z 17cm albo i wiecej i nigdy nie zdarzyło się żeby był miękki.Wydaje mi się,że cos w psychice Twojego faceta siadło i albo ma zbyt wyimaginowaną wizje tego całego waszego pożycia seksualnego,albo poprostu za bardzo się stresuje

Gość guma balonowa 25
Dop******lam dziś każdemu -> wiesz, my jestesmy ze soba juz na tyle dlugo, ze on chyba nie powinien byc spiety, nigdy tez nie narzekalam ze cos jest nie tak. Lubie z nim sex, chociaz nie ukrywam ze bym wolala gdyby mial lepszy wzwod. Ale nigdy mu tego nie mowilam oczywiscie.