Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmailek29

Jak zagadac do dziewczyny zeby ja poderwac

Polecane posty

Gość podrywacze.eu
dalszy ciąg o godzinie 19:15.

Gość czekam z niecierpliwoscia

Gość podrywacze.eu
Ciąg dalszy :( kilka słów wyjaśnienia ) Ja wielkim znawcą kobiet nie jestem pewnie też i nie będę. Proszę moje spostrzeżenia traktować z bardzo dużym dystansem . Jeden z "lepszych" tekstów jakie wypowiedziałem do kobiety to "długo mieszkasz w okolicy bo widzę Cie pierwszy raz " ( bardzo głupi i banalny ) a kobietę wciągnąłem w rozmowę. Jedna z ładnych dziewczyn ( znajoma ) mówiła że najczęściej faceci ją zaczepiają tekstem "czy my się z skądś nie znamy " i nie wyśmiewała tego więc podobne słowa są dobre.

Gość podrywacze.eu
o czym rozmawiać z kobietami : patrząc na kafeterię , o wszystkim .Choć lepiej żeby to nie były wywody na temat wad konstrukcyjnych silnika Wankla bo dziewczyna może poczuć nagłą potrzebę odebrania czy chomika od weterynarza i nam ucieknie. Są panie zaaferowane motoryzacją tzw. Blachary.Potrafią rozpoznać dźwięk tłumika firmy Remus jak i liczbę nie palących cylindrów w BMW zwłaszcza w starszych modelach M-Power. Ciężko mi powiedzieć o czym się rozmawia z takimi dziewczynami pewnie o samochodach , ja nie posiadam więc są one daleko poza moim zasięgiem.

Gość podrywacze.eu
szkoda że nie ma tu damskiego głosu (poza paniami z dnia wczorajszego) Randka : Możliwości jest wiele , niekoniecznie musimy tak jak Bożydar z KMN zapraszać kobietę do muzeum ziemi Podlaskiej. Zwykła restauracja , knajpa , kawiarnia , czy nawet kino wystarczy. Aby umówić się na randkę musimy zdobyć telefon adres e-mail rzeczonej kobiety. Można go "wyłudzić " w trakcie podrywania na czacie czy podczas rozmowy w pociągu . Można też umówić się "z marszu" proponując przeniesienie rozmowy "z ulicy" wprost do kawiarni.

Gość podrywacze.eu
Na randce : kobieta wybada czy pracujesz i ile zarabiasz , im starsza tym bardziej ją to interesuje , młodsze pytają o samochód czy hobby a starsze wprost o pracę. Jeśli nie będziesz monotonny i opowiadał na okrągło o jednym "typu pasjonuje się malarstwem " i 10 godzinny wykład o wpływie impresjonizmu na sztukę malarską to randka powinna być udana . Jeśli dziewczynie pasują Twoje przychody i nie zanudzasz jej to masz jakieś szanse na zostanie jej potencjalnym partnerem.

Gość podrywacze.eu
Kobiety ogólnie są otwarte na nowe znajomości . Wykazują więcej ufności (na ich nieszczęście ) niż faceci . Te ładne mają dość dobrze wyćwiczone "plany taktyczne na polu bitwy" bo niemalże codziennie ktoś próbuje je zaciągnąć do łóżka . Ciężej je wprawić w zakłopotanie czy oczarować. Kobiety podrywane mają przewagę nad facetem bo to "one są sprite.. " a Ty masz pragnienie .

Gość kiedyś miałam ale zapomniałam
Z doświadczenia wiem, ze każda dziewczyna inaczej działa na podryw i nie na każdą działa ten sam ;) U mnie generalnie zależy, jaka osoba mnie podrywa i w jakim miejscu. Jeśli jest to klub, traktuję to raczej z przymrużeniem oka, bo dla mnie to jest znajomość na jeden wieczór i co by nie powiedział, traktuję to raczej jednakowo. Ale jeśli zaczepiana zostaję na ulicy, wtedy czuję się jakby wyróżniona i na pewno zwrócę większą uwagę, jeśli oczywiście nie będzie to żaden wulgarny tekst w stylu 'niezłą dupa', albo 'zabawiłbym się trochę'. Tego lepiej unikaj ;) Ostatnio usłyszałam tekst, który naprawdę bardzo mi sie spodobał: 'nie wiedziałem, że anioły tak nisko latają'. Może to i tanie, moze i oklepane ale zapadł mi w pamięci. Dla mnie jednak najlepsze jest proste rozwiązanie, po prostu podejść i zaprosić na kawę ;)

Gość podrywacze.eu
dziękuję za ten bezinteresowny wpis :classic_cool:. Autorowi zapewne się przyda , bo głównie liczy się opinia kobiet i ich odbiór uwodzenia , a nie to co ja sobie myślę .

Gość podrywacze.eu
--- działalność zakończona --- ( wątpię czy wpiszę się tu jeszcze ktoś rzeczowo i na temat , nie wiem też czy kobiety będą miały ochotę pomagać a mogłyby wykazać choć trochę chęci ) pozdrawiam

Gość heheeheheheh
brunetka chyba nie ogladalas pewnego popularnego filmu na youtube skoro sie tak zachwycilas tym pozyczonym golfem:) jezdze golfem dwojka ... trojka jak mi kumpel pozyczy :D

Gość mustang pony fastback
Fakt było to luźne nawiązanie do tego filmu zdecydowanie krótsze i weselsze. A brunetka_ milo towarzyszyła w rozmowie i wykazała zainteresowanie !

Akcja dzieje sie w klubie studenckim: dziewczyna pyta chlopaka: - czym przyjechalas? on: trojka ona: golfem on: nie, tramwajem ona: to spierdalaj

Witam ;] widze ze temat "nadal zyje", i bardzo dobrze...;] Do heheheh - niestety nie miałam okazji ogladac wyzej wspomnianego filmiku, mimo to rozbawił mnie bardzo ten fragment z golfem o którym wspominał podrywacze.eu, bo ukazuje (bez obrazy dla nikogo) na co tak naprawde "leca" niektóre dziewczyny... mustang pony fastback - jesli to uznanie, to dziekuje podrywacze.eu - w swoich radach ejstes THE BEST, Autorze koniecznie skorzystaj z jego świetnych rad, jestem pewna , ze pomoga ;]

Gość podrywacze.eu
Mam nadzieję, że rady okażą się cokolwiek pomocne ! Trzeba pamiętać o jednym kobiety lubią być uwodzone ( bo przecież po to się stroją i malują , choć zaprzeczają :classic_cool: ) . Uwodzone a nie chamsko zaczepiane , kobiety nie stronią od flirtu. ps jak pisałem wyżej nie będę już udzielał się na kafeterii.

Podrywacze.eu - wielka szkoda ze rezygnujesz... PS: Z tym uwodzeniem to tze masz racje, dokładnie tak to wyglada i przyznac tez sie zadna do tego otwarcie nie przyzna ale tak jest.

Gość podrywacze.eu
dziękuję również Pani Brunetkaaa_ za wpisy to miłe ,że jest tu "głos kobiecy" chętny do pomocy . Kto jak kto ,ale ocenę skuteczności uwodzenia najlepiej wystawiają kobiety :)

Prosze Zapewne Ty jestes jednym z nie wielu, który zna sie na rzeczy jesli chodzi o podryw, a udzielac sie tzreba bo rzeczywiscie kto jak kto, ale mysle ze kobieta moze cos tutaj pomoc ;]

To mój czarny nick było tu wiele śmiechu i zabawy . Kafeteria mimo iż jest \"luźnym\" forum jest także wielką kopalnią wiedzy o kobietach . przyznam, że ja również mam problem ze znalezieniem kobiety... Ja muszę kobietę poznać sam , sam ją \"zdobyć\" a najważniejsze musi być ona silna . Mam trudny charakter (dość impulsywny mimo że na takiego nie wyglądam) i nie mogę sobie na miłą kobietę musi być zwyczajnie bardzo wymagająca. Zabrzmi to może banalnie , ale najbardziej wymagające są te \"piękne\" , one stawiają porzeczkę wysoko i nie pozwalają na błędy ... Jeszcze raz dziękuję także wi imieniu Autora za "głos kobiecy" jak widać z kobietami można rozmawiać o podrywaniu / uwodzeniu. pomarańczowy podrywacze.eu pozdrawiam

Nawet nie spodziewałam sie ze bede tu jedynym "głosem kobiecym"... A to, ze mi ktos podziekuje za udzielanie sie tutaj to nawet mi sie nie sniało :P heh :P