Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmailek29

Jak zagadac do dziewczyny zeby ja poderwac

Polecane posty

Gość podrywacze.eu
Kiedyś w głupiej książce o uwodzeniu była bardzo infantylna , znalazłem taki sensowny tekst że samo uwodzenie i flirt jest bardzo miłe i przyjemne ale może skończyć się bardzo nieudanym "finałem w pościeli" . Dalej uważam , choć to tylko moje zdanie , że kobiety potrafią swoją obecnością bardzo umilić czas i nie koniecznie muszą ściągać w tym celu majtki. Kobiety też przecież lubią figle w łóżku ale to nie oznacza że każda po 30 min spotkaniu marzy o zrzucaniu ubrania które zresztą wkładała zapewne godzinę jednocześnie układając włosy i malując się.

Gość podrywacze.eu
wyżej miało " być która była infantylna " Spotkałem w życiu kilka kobiet które bardzo umilały czas swoją obecnością uśmiechnięte , lubiące żartować , flirtować i trochę świntuszyć ;). Kobieta ma bardzo wiele do zaoferowania dla mężczyzny :) . Jak to pisał pan Hłasko "po dobrej wódce nie boli głowa po dobrym posiłku nie boli brzuch a z dobrą kobietą nie boli życie" ew jakoś podobnie.

Podrywacze, pamietaj jednak ze od kazdej reguły istnieje wyjatek heh ;P Ale ogromna wiekszosc zachowuje sie tak jak Ty to opisąłes, zreszta ja równiez pisałam o tym wczesniej w pkt nr 4 przy rzeczach jakich powinni sie wystrzegac faceci na randce...;)

Chinka -> Przypomniałaś mi te piosenkę :D Kiedyś ich uwielbiałam i teraz słucham i stwierdzam, że oni byli całkiem nieźli :D Dzięki.

Gość podrywacze.eu
Wiadomo jak różni są mężczyźni tak i różne są kobiety każdy ma jakiś cel w życiu swoje marzenia czy oczekiwania wobec drugiej osoby . Cóż skoro odszedłem trochę od "tematu" to mogę przyznać się że chciałbym zwyczajnie kobietę również i do porannej kawy a nie tylko do 20-40 min w łóżku.

Gość podrywacze.eu
Co tu dużo mówić odpowiednio "dobra" kobieta jest dobra w wieku lat 25 jak i podczas późnych dni złotej jesieni, wtedy to zostaje tylko rozmowa i warto by mieć kogoś z kim zwyczajnie lubimy spędzać czas .

świeta prawda i trudno sie z tym nie zgodzic, zreszta w pewnym wieku kazdy zaczyna myslec bardziej perspektywicznie :)

Gość podrywacze.eu
niektórzy mają tak "fabrycznie" , czyli oczekują więcej co nie zawsze jest dobre dla nich. Ja przegapiłem w sumie dwie "dobre" kobiety, może jeszcze dostanę i trzecią szansę :classic_cool:

Gość podrywacze.eu
Jak wiadomo okazje są okazjami bo trafiają się niezmiernie rzadko . wracając na 2 s do uwodzenia ... Trzeba pamiętać że zawsze mimo chęci i poświecenia możemy zwyczajnie się nie spodobać i nie ma co robić sobie z tego powodu wyrzutów nawet jeśli jest ona piękna niczym Venus z Milo , zabawna niczym kabaret i wie więcej niż Wikipedia :D

Gość podrywacze.eu
A jak nie uda się wykorzystać i trzeciej szansy ? Cóż zawsze zostaje nam wykupienie wszystkich płyt Dżemu i zajeżdżenie nimi odtwarzacza CD :classic_cool:

Dokładnie, mimo zalu i uczucia niespełnienia, to fecet z klasa godzi sie z tym ze móg sie zwyczajnie nie spodobac, bo BARDZO WAZNE jest równiez to aby NIE BYC NACHALNYM I NIE NARZUCAC SIE :D

Gość podrywacze.eu
ew może być coś ze standardów Jazz'u np Miles Davis albo Herbie Hancock.

Gość podrywacze.eu
a jeśli chodzi o narzucanie się cóż czasem przez przypadek facet się zakocha ;) a to już ciężko opanować bo za przeproszeniem to nie sraczka po Stoperanie nie przechodzi trzeba swoje wymęczyć i czasem chcąc mniej lub bardziej zatruć trochę dziewczynie życia.

Gość podrywacze.eu
Mam nadzieję że autorowi cokolwiek przydał się ten temat jak. Trzeba pamiętać że w podrywaniu jak w biznesie trzeba zaryzykować być coś otrzymać. Warto kobiecie powiedzieć w czasie rozmowy że miło się z nią rozmawia zamiast oceniać jej piersi . Życzę autorowi tej jednej jedynej wyśnionej i życzę tego również sobie. pozdrawiam

Gość podrywacze.eu
ps gdyby faceci nie lubili rozmawiać z kobietami to by ich na kafeterii nie było. Tu dobitnie widać że nie zawsze chodzi tylko o seks , bo przecież pisząc tu np 100 czy 200 postów można nawet rozmówczyni nie zobaczyć a co dopiero z nią sypiać .

Bardzo madre i trafne spostrzezenie podrywacze.eu, rzeczywiscie gdyby tak nie było to facetów na kafe kobiety nie uswiadczyłyby ;] Nie ma za co autorze, widze ze sie jednak ujawniałes :P pozdr :D

Gość podrywacze.eu
Ja zawsze gadam same mądrości tylko nikt mnie nie słucha !

Gość podrywacze.eu
nie przypuszczam żeby przez kafeterię dało się zapoznać kobietę na niezobowiązujący seks ;) haha

Gość podrywacze.eu
Wydaje mi się że temat został wyeksploatowany dogłębnie . Co więcej pisać uwodzenie kobiet jest bardzo przyjemne nawet jeśli nie kończy się w pościeli . A wszelkie niepowodzenia należy traktować z dużym dystansem , może być tak że akurat trafiliśmy na zły dzień u naszej zdobyczy :D