Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmailek29

Jak zagadac do dziewczyny zeby ja poderwac

Polecane posty

Gość jeszcze raz dziękujemy bardzo
Ja rzeczowy i nie złośliwy udział w dyskusji ( lubię się z kobietami kłócić ale co by to wniosło do rozwiązania problemu Autora ? więc głoś kobiecy i uprzejmy był wielce pożądany w tej dyskusji ) dziękuję tak wylewnie bo już okazji miał nie będę :) Pozdrawiam Panią Brunetkaaa_

Gość na gore_________*

Witam ponownie ;] Widze ze niektóry usilnie podnosza temat, a i tak nic z tego nie chce wyjsc, dyskusja sie urwała wraz z opuszczeniem tego tematu przez podrywacze.eu...a tak ciekawie chłopak pisał...

Gość jeszcze raz podosze
i zrobie to pozniej. to moze po prostu przydac komus - wartosc edukacyjna ;-)

Gość jarkoV
ja rzucam tekst - chodz na lodziki

Gość podrywacze.eu
Przydałby się "głos kobiecy" który , wyjaśni czego facet nie powinien na "randkach" :)

"Głos kobiecy" sie zgłasza ponownie ;] Miło widzec Cie znów Podrywacze.eu, mimo tego, iz powiedziałes, ze rezygnujesz ;P No coz, jesli chodzi o to, czego facet koniecznie musi sie wystrzegac na randce, to mysle, ze mogłabym sie tutaj do jutra rozpisywac, ale nie o to tutaj chodzi... Po 1.- pisałam juz wczesniej o bezwzglednej czystosci i higienie i tutaj chodzi nie tylko o czystosc ciała, lecz o całokształt, facet musi miec czyste buty i szchludne ubranie, dobre perfumy sa jedynie uzupełnieniem tej calosci ;) Po 2. - Fecet nie moze zanudzac dziewczyny opowiesciami o siłowniach, najnowszych cwiczeniach na triceps badz biceps, swoich "niebagatelnie" wysokich zarobkach, najnowszym modelu samochodu, którego to niby jest włascicielem...to DNO, aczkolwiek pewna czesc kobiet własnie na takie wspaniałe bajeczki leci... Po 3. - Dnem dla mnie jest równiez palenia i picie bez umiaru, przeklinanie na kazdym kroku - wszystko jest dla ludzi, ale co za duzo to nie zdrowo... Po 4. - Propozycje na pierwszej randce w stylu "A moze skoczymy do mnie, mam wolne mieszkanko?" - tutaj z góry wiadomo o co kaman i uwazam, ze dalszy moj komentarz w zupełnosci zbedny jest... Jest jeszcze tego duuuzo, jak sobie cos przypomne to napisze drodzy Panowie ;D

Gość podrywcze.eu
faceci lubią się chwalić :D ale wszystko z umiarem. Miałem nie pisać ale śledzę wątek i widzę posuchę to udzieliłem się :D

Gość podrywcze.eu
Byłem zwyczajnie ciekaw czy autor , czy ew. inna osoba coś skorzystała . Nie twierdzę że jestem "niesamowity" ani że mam sposób na każdą kobietę bo to bzdura .Fakt czasem ciężko przekonać dziewczynę do wspólnego umówienia się starałem się podzielić moimi obserwacjami na ten temat. Na wspólnym spotkaniu niestety lub stety wychodzi jacy jesteśmy czy lubimy słuchać zespołu Feel czy bardziej Nocnej Zmiany Bluesa itd i to pozwala ew kobiecie podjąć decyzję o drugiej randce a raczej jej byciu bądź nie byciu.

wiedziałam ze ciekawosc jednak zwycieży ;] Ok Podrywacze mozna zrozumiec ze lubia, kazdy w koncu lubi sie chwalic na swoj sposób, ale "kozaczenie", szastanie i obnoszenie sie z pieniedzmi jest po prostu załosne... Z doswiadczenia wiem, ze tacy faceci sa nie warci uwagi ba sa nie warci tego, zeby nawet na nich spojrzec...

Gość podrywcze.eu
Wiadomo każdy facet chce pokazać się z dobrej strony, starałem się zawsze wciągać kobiety do rozmowy o ile "trafiłem z tematem" bo prócz przechwałek warto poznać co nasza biedna interlokutorka sobie myśli na temat np muzyki jazzowej czy zbierania znaczków . Przyznam szczerze, że "przykleiło" mnie trochę do tematu również z powodu "głosu kobiecego" :). Wiadomo że jest to dwoje obcych ludzi na obcym terenie i na początku rozmowa to coś w rodzaju przesłuchania policyjnego jest pewnie napięcie i próba wybadania co dana osoba chce usłyszeć. Mówiąc prościej czego nie powiedzieć i czego nie robić aby się nie zbłaźnić. http://paniscus.wrzuta.pl/audio/9OvqjkVAJ79/wierzcholski_i_nocna_zmiana_bluesa_-_john_lee_hooker

Juz mówiłam, ze takie przechwałki to dla mnie DNO i nie bede sie juz powtarzac :D I cieszy mnie to , ze moje wypowiedzi sa postrzegane jako dosc ciekawe :P

Gość podrywcze.eu
Same kobiety również pytają o zarobki tzn nie w sposób bezpośredni ale jak wspomniałem pada pytanie o ile sam się chwalipięta nie wygada , co robisz , gdzie pracujesz gdzie mieszkasz .

owszem pytaja o to , ale jesli facet nie misli tylko "dolem" to powinien jakies wnioski z takich zapytan wycignac :D

Gość podrywcze.eu
też uważam że takie monologi Bruce'a Wszechmogącego to nic ciekawego do słuchania , co innego jeśli prowadzi się pewną grę w podchody typu lubisz nie lubisz :D Zdecydowanie ( w moim mniemaniu ) lepiej powiedzieć czy podobają Ci się stare amerykańskie samochody niż mam Forda Mustanga . Jedną z pań zwabiłem do tematu odpowiadając na kafeterii na temat takich właśnie pojazdów tj na pytanie co to za samochód taki stary amerykański z dużym przodem.

Gość podrywcze.eu
A jeśli chodzi o wnioski z kobiecych wypowiedzi to kobiety dość dobrze się maskują tzn zadają pytania dość dobrze omijające sedno sprawy :D

Oczywiscie skłamałabym, gdybym napisała, ze nie interesuje mnie gdzie facet pracuje, bo praca tez cos mówi o danej osobie, ale zarobki w przeciwienstwie do samej pracy lub zajecia, w ogole mnie nie interesuja.

Gość podrywacze.eu
Ja też nie twierdzę że kobiety to tylko o pieniądzach myślą i że to głównie tego szukają w facetach , tak samo i nie każdy facet szuka jednorazowego seksu :). Najważniejsze by takie tete-a-tete było udane .Po to się przecież umawiamy miło spędzić czas nawet niezręczna cisza czasem musi być .

Gość podrywacze.eu
Kobieta nawet "obca" jest całkiem miłym towarzyszem do rozmowy i krótkich podróży . Można kobietami nawet trochę pokłócić i posprzeczać aby tylko nie przekroczyć granicy. Mając piękniejszą płeć u boku możemy sobie swobodnie pozwiedzać np lokalne restauracje przy okazji wypełniając czas rozmową i uśmiechami . ps. Najciekawszy komplement który usłyszałem od kobiety to to że jestem głupi :)