Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmailek29

Jak zagadac do dziewczyny zeby ja poderwac

Polecane posty

Gość niezobowiązująca sugestia
w podziękowaniu za pomoc wypowiem się w temacie :) Widzę że Podrywacze ma całkiem poważne zamiary i nie wiem czy nie doczytałam czy nie zdradziłeś jaką kobietę chciałbyś poderwać? Całkiem inaczej wygląda to gdy chcesz zaczepić panią na ulicy a inaczej gdy np siedziecie w klubie :D Może wiec jakieś podpowiedzi w czym mamy pomóc ??

Gość podrywacze.eu
Zasadniczo temat założył chłopak który ma problem ze znalezieniem dziewczyny . Ja osobiście nie znalazłem odpowiedniej w moim otoczeniu (tzn była jedna ale mnie nie chciała ). Jestem dobrym obserwatorem więc starałem się napisać moje uwagi odnośnie zaczepiania kobiet i flirtowania / umawiania się. Kobiety w tym temacie mało się wypowiadały głównie pani Brunetkaaa__ , a jako strona podrywana mogłyby dodać coś od siebie co lubią czego nie lubią , co im się podobało co je bardzo zraziło itd.

Gość wituś - sprytuś
Malgosiuuu może seksik ?

Gość RKLISO
Trzeba mieć w sobie to coś ;) Ja mam w odbycie dwie baterie R20 :classic_cool:

Gość RKLISO
podrywacze.eu porywacze.eu było lepsze :P

Gość HxD
Moim zdaniem tak :) (JESTEM DZIEWCZYNĄ NORMALNĄ, ŁADNĄ FACECI ZACZEPIAJA MNIE WIEC WIEM CO MÓWIE): 1. Jeśli dziewczyna nie jest pusta (to widac do razu) to na głupi, prosty tekst nie poleci... Do dziewczyny normalnej inteligentnej trzeba podejść sposobem i nie ujawniac od początku swoich zamiarów (to jasne że skoro ją zaczepiłeś to jej sie podobasz, ale nie okazuj tego od razy)

Gość porywacze.eu
ps jest taka strona podrywacze.eu choć na niej króluje głównie Witek :classic_cool: mam nadzieję że pani od mojej "niezobowiązującej sugestii" się wypowie jeszcze w temacie , bo kto jak kto ale kobiety najlepiej wiedzą czego nie lubią . Nie ma sposobu na każdą kobietę .Dzięki kobiecym głosom w tym temacie zdecydowanie można uniknąć pomyłek w stylu woda po goleniu z kiosku za 7zł i to obficie wylana na całe ciało :classic_cool:

Gość HxD
2. schludny ubiór (nie bluzeczka przylegająca do ciała jak pedał) tylko normalnie.. nie pokazuj że jetseś zbyt wyluzowany... krótkie, czyste paznokcie!!!!! kulturalne zachowanie... i nie zakrywajcie TYŁKÓW DZIEWCZYNY ZWRACAJĄ NA NIE UWAGE

Gość HxD
3 koleś nie musi jakoś zajefajne pachnieć, ale przynajmniej żeby nie ŚMIERDZIAŁ!!!! :):)

Gość HxD
4 no to przejdźmy do tekstu jakim chcesz ja zaczepić... nic dennego... coś mądrego, zabawnego tak żeby dziewczyne zatkać by nie mogła cie spławić bo braknie jej słów (z zachwytu oczywiście).. szczerze mówiąz faceci nie są zbyt orginalni w tekstach ;/ i nie jąkać sie strasznie, nie gadac głupio chociaż drobne zmieszanie/zajakniecie sie delikatne jest słodkie

Gość HxD
hmm co jeszcze mogę doradzić... gwizdanie na ulicy i wołanie "hej lala" czy coś w tym stylu nie radze... normalna dziewczna w takiej sytuacji nie popatrzy na was a pomyśli że jakieś pasztety sie nudzą a pusta idiotka odwróci sie i głupio zaśmieje...

Gość HxD
racja:P.. jakieś pytania???:):):):P:P:P:P

Gość porywacze.eu
takie głosy już padły tzn ja o tym wspominałem , że nie warto sypać idiotycznymi tekstami tak samo nie warto wgapiać się w piersi i zachowywać jak oblech :D o zadbanych dłoniach i czystym ubiorze.

Gość HxD
to własnie był przykład idiotyzmu... tam powyżej

Gość HxD
z jakim kolega nie rozmawiam to żadan tego nie wie cięc napisze KOBIETY KOCHAJĄ MĘSKIE TYŁKI

Gość eror
to jasne że skoro ją zaczepiłeś to jej sie podobasz, ale nie okazuj tego od razy) Przeczytaj co napisałaś :D

Gość eror
tak samo nie warto wgapiać się w piersi mało wiesz prawiczku porywaczku :D Patrzenie w biust moze być pięknym poczatkiem znajomości.

Gość HxD
o sorry... chyba sie w tym momencie zamyśliłam.... ale wiecie o co chodzi;)

Gość HxD
Śmiesznie jest jak facet podczas rozmowy patrzy tylko w biust... hehe ja w takiej sytuacji pytam sie o czym mój rozmówca myśli a o sie w tedy zmiesza i do końca rozmowy z twojej twarzy oczu nie spuszcza!!!

Gość HxD
A teraz może jakiś facet napisze mi jak go "zwabić"??

Gość HxD
(powyższe pytanie to takie ogólne bo faceta mam):)

Gość eror
HxD Śmiesznie jest jak facet podczas rozmowy patrzy tylko w biust... hehe ja w takiej sytuacji pytam sie o czym mój rozmówca myśli a o sie w tedy zmiesza i do końca rozmowy z twojej twarzy oczu nie spuszcza!!! :D to chyba rozmawiasz z dziećmi.

Gość HxD
każdy facet do ok. 22 roku życia jest dzieckiem!!!!!!!!!

Gość HxD
Oj.. nie ma z kim pisać... nie ma prawdziwych facetów tutaj..

Gość porywacze.eu
to nie topik o o wodzeniu facetów ! ja oglądam się za tymi ładnymi i uśmiechniętymi kobietami , a że ładny to pojęcie bardzo dyskusyjne i obiektywne to wniosek wydaje się być oczywisty. W końcu to facet ma uwodzić.

Gość porywacze.eu
i nie obiektywne , zjadłem przedrostek nie.

Gość HxD
Też fakt... Masz racje... a jakie dziewczyny są w twoim typie (wygląd/charakter)??

Gość HxD
Dobra nic sie tu nie dzieje.................. lece.............. i nie wracam:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Gość porywacze.eu
impulsywne bardzo impulsywne taką własnie kiedyś poznałem kobietę wulkan foch na trzy dni itd ;) miała imię M...

Gość niezobowiązująca sugestia
Witam ponownie. Moim dzisiejszym zadaniem na prośbę założyciela tematu jest napisanie czego nie lubię. Więc do roboty.. Nie lubię oklepanych tekstów w stylu która godzina ? Gdzie jest ulica na której właśnie stoimy, tekstów fajna z Ciebie dupa itp. Szczerość u mnie popłaca. Uwielbiam czytelne sytuacja więc jeśli pan na ulicy zaczepia mnie i otwarcie mówi ze ma ochotę napić się ze mną kawy, lub prosi o numer telefonu ma większe szanse że się zgodzę bo docenię fakt że mówi szczerze. Czy jeszcze w jakiś sposób mogę Wam pomóc ???