Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmailek29

Jak zagadac do dziewczyny zeby ja poderwac

Polecane posty

Gość niezobowiązująca sugestia
Wujek Oscar jest fantastyczny! :P uwielbiam jego mądrości :) A teraz idę spać. do jutra :):)

Gość porywacze.eu
A G. Deperdieu w filmie rzekł coś na kształt "spowodować uśmiech u kobiety to już połowa drogi do jej serca"

Gość porywacze.eu
Depardiueu a widzę że jest taki cytat w oryginale nawet lepszy If you can make a woman laugh you can do anything with her. Nicol Williamson.

Gość niezobowiązująca sugestia
Witam Co tu taka cisza????

Gość porywacze.eu
a co mam monologi prowadzić. Jak już wspomniałem aż dwie kobiety się wypowiedziały obszerniej na tym temacie ,można doliczyć jeszcze moje monologi... :) spróbuję dać temat czego najbardziej nie lubią kobiety w podrywających.

Dwa dni temu wracalem autobusem z pracy ( mieszkam w Londynie ). Kolo mnie usiadl jakis zulopodobny facet ( Polak ) i zaczal rozmowe za mna. Blisko stala dziewczyna i usmiechala sie nawet oczko mi puscila. Tylko nie wiem czy to bylo w zwiazku z sytuacja czy jej sie spodobalem. Potem jak wysiadlem ona usmiechnela sie do mnie i pomachala mi. Moglem zagadac do niej. Po prostu spytac sie czy umowila by sie ze mna, poprosic numer telefonu. Sa pewne szanse ze ja jeszcze spotkam, ale male.

Gość up*

Gość * * * *

Gość wituś-sprytuś
straciłeś bzykanie

Gość Zabi kruk na pomaranczowo
podnosi

Gość I*

Gość do Żabi kruk
dostałeś szansę której nie dostaje się codziennie i nie wykorzystałeś jej. Jest 10% kobiet które delikatnie zaczepiają facetów w taki sposób, na zachodzie trochę więcej , następnym razem się nie wahaj zwyczajnie powiedz cześć ;).

Gość do Żabi kruk
uśmiechnięta dziewczyna , nawet jak nie uśmiecha się do ciebie ma dobry humor więc swobodnie możesz ją zaczepiać jak jest w dobrym humorze to więcej Ci wybaczy bądź nawet głupstwo które powiesz obróci w żart.

To byla Polka. A Polki tak czesto sie nie usmiechaja do facetow. Jesli juz sie usmiechaja to powinno coz znaczyc. W odroznieniu od Angielek ktore bardzo czesto sie usmiechaja. Stracilem wiele takich sznas przez wlasna niesmialosc.

Gość do Żabi kruk
próbuj to naprawdę nic strasznego nawet jak "spalisz głupa" , kobiety nie są takie złe (no dobra są ) ale jak potraktujesz to jako zabawę a nie śmiertelny obowiązek to zobaczysz że będzie dobrze. Dziewczyny które się uśmiechają są otwarte na nowe znajomości jest to taki typ notorycznie zaczepiany przez facetów i one to lubią ...:)

Wskazane by bylo pojsc do klubu nocnego. Tam dziewczyny same zaczepiaja facetow. Choc moj angielski nie jest najlepszy zawsze to byl by jakis trening. Tylko mam jakas dziwna blokade przed wejsciem do klubu.

Gość do Żabi kruk
a ja nie chodzę do klubów i dobrze mi z tym. Pamiętaj kobiety też lubią być zaczepiane i chodzić na randki o ile nie zanudzasz ich na śmierć i nie jesteś bardzo monotematyczny. Nic nie tracisz jak widzisz dziewczynę która się uśmiecha zagadaj do niej ...

Gość do Żabi kruk
Mieszkasz w uk. dobre perfumy czy ubrania są tam za bezcen. Jeśli masz coś wolnego w kieszeni kup sobie jakieś dobre perfumy i najważniejsze nie bój się nawet jak Cie wyśmieje to nic , przecież to nie koniec świata , mi nie raz zdarzało się powiedzieć kosmiczną głupotę :) i do tej pory mi wesoło z tego powodu a i czasem byłem naprężony jak cięciwa w łuku sportowym :). http://cgi.ebay.co.uk/Caroline-Herrera-212-MEN-100ML-EDT-SPRAY-PERFUME-SCENT_W0QQitemZ170295635484QQcmdZViewItemQQptZUK_Health_Beauty_Fragrances_Men_s_Fragrances_Aftershave_PP?hash=item170295635484&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1688|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50

Gość do Żabi kruk
popytaj na kafeterii co kupić , nie mam pojęcia co CI zwiększy pewność siebie , tu na kafeterii są sympatyczne dziewczyny możesz z którąś popisać e-maile i je trochę podpytać była nawet dziewczyna z UK fajna Madchen i rzeczywiście była fajna :). Nawet chorobliwa nieśmiałość mija , jak byłem mały to uciekałem od dziewczyn ahah

Dzieki za rady. Jesli chodzi o zapach to podoba mi sie Hugo Boss. A odziez - wlasnie wczoraj kupilem fajna koszule ;-) Dziewczyny lubia facetow w koszulach. Oczywiscie zalezy jakie dziewczyny i jakie koszule. W sumie dobrze ze mieszkam w Londynie ( choc dobrze by bylo mieszkac w duzym polski miescie ) - jest tu masa Polek. I duzo mozliwosci - nalezy tylko korzystac.

Gość kazda dziewczyna jest inna
i kazda ma inne preferencje ale czy jakakolwiek dziewczyna lubi zaniedbanych facetow

Gość yupii

Gość niesmiala dziewczyna
mnie sie podoba koles z mojej pracy usmiechamy sie do siebie i mowimy czesc ale to wszystko :(chce zanczays ze widzimy sie rzadko bo jestem hostessa, chcilabym zeby coz z tego wyniklo ale on chyba tez jets niesmialy, albo sie usmiecha tak z grzecznosci, a wy faceci jak myslicie?

Gość porywacze.eu
A my cóż nie zgadniemy co z nim jest i co czuje , za to mogę powiedzieć że facet przez grzeczność to mówi dzień dobry , uśmiecha się bo ma pogodny charakter jak ja . Nie jest przyjęte aby kobieta zaczepiała faceta , choć te uśmiechnięte i figlarne dziewczyny prowokują do zaczepki a facet albo to wykorzysta albo nie. Zdrowy facet kobiety się nie boi nawet takiej która go zaczepi. Mnie zaczepiła kilka razy dziewczyna ale nie mam obeznania w tej materii wolę sam zaczepiać.

Gość szybko w gore

Gość czego nie lubią kobiety
a na co ten pośpiech :)

Gość z tej strony Zabi kruk
podnosze te topiki na kafe ale nadal nic nie robie w kierynku poderwania dziewczyny no.... moze nardziej dbam o siebie - ciuchy, kosmetyki... moze pojsc do klubu - tam moze jakas dziewczyna mnie poderwie

Gość czego nie lubią kobiety
postaraj się jednak przejąć inicjatywę :).

Gość z tej strony Zabi kruk
postaram sie ;-)