Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majowa_łąka

od dzis nosze ponczoszki

Polecane posty

Ho, ho, a cóz to za cudo miało zdobić Twe piękne ciało, ciekaw jestem tych zwiewnych atrakcji, chodź przecież zima.

Sukienka miała być czarna, tzw. mała czarna, z dzianinki z długim rękawem i golfem, bardzo dopasowana. Do tego jakieś korale, może perły? i oczywiscie czarne szpilki... Ale nie znalazły panie tej kiecki i muszę po pracy pędzić gdzie indziej, moze znajdę coś odpowiedniego do teatru.

A pod małą czarną pończoszki, czarne, samonośne z czerwoną koronką... taką pod kolor paznokci, hi hi hi... i bielizny (też czerwonej.) Ot co...

Witajcie. Jestem w pracy i już nie mogę się doczekac tych słonecznych dni... Bo podobno takowe mają być w tym tygodniu. A dziś... spodnie cygaretki, szare kozaki i ładna pensjonarska wręcz bielizna ;-)

Gaci passe sie nie pozbyłam tylko na chwilkę zaniechałam, kobieta ma czasem takie dni... Fan-ie, sam dobrze wiesz...

Ło mato ale pogoda, brrr.... Dziś z pończoch - nici, ale stringi na swoim miejscu :-) Miłego dnia wszystkim panom i paniom - nielicznym...

Witaj Królowo Południa, super, że nawet w taką pogodę prezentujesz ponętne elementy, a moze jednak skrywasz i tylko na wyobraźnię oddziałujesz, Miłegodnia

No wiesz, na zewnątrz prezentuję się ciekawie w czarnej ołówkowej spódnicy, czarnym golfie i fioletowych krytych rajstopach... no i oczywiście kozaczki, tym razem szare... Ogólnie to wygląda ładnie ;-) Bielizna, jeśli jesteście ciekawi, pod kolor rajstop - fioletowo - różowa. Wyobraźnia w ruch, Panowie, hi hi hi...

Wyobraźnia buch, szare komórki w ruch, najpierw powoli jak żółw ociężale, ruszyła fantazja po nocy ospale, szarpnęła kosmate myśli i ciągnie z mozołem i kręci się kręci koło za kołem i taktu przyspiesza i gna coraz prędzej, łomocze i dudni i stuka i pędzi

Witajcie... gdyby nie ja to ten topik by padł...i chyba padnie, bo jakoś nie mam ostatnio nastroju do pisania o swojej bieliźnie :-( Dziewczyn nie ma, czuję się trochę głupio tak sama wystawiona na Wasze uwagi. Na dodatek znowu mam anginę, ale tym razem nie skorzystałam ze zwolnienia lekarskiego. Za oknem ciemno jak późnym wieczorem, depresja jesienna jak nic... Może mnie ktos rozweseli?

Cygaretki to: "To kwintesencja paryskiej elegancji. Są podobne do popularnych rurek, ale zdecydowanie bardziej szykowne. " Trochę przed kostke na kancik, idelane do szpilek ;-) Uwielbiam je :-)

Serdecznie wszystkich witam. Jesteście tam? Gdzie mój Fan? dzis na dworze cieplutko. Bardzo mi się to podoba. Mam w związku z tym na sobie nowiutkie ponczoszki w kolerze czekolady mlecznej, ze śliczną koronką na moich jędrnych, jeszcze trochę opalonych udach. Do tego szpileczki peep toe ;-) i sukienka w kolorze szafirowym w kropeczki. Sukienka z krótkim rekawkiem, i szerokim pasem, za kolanka, lekko rozkloszowana. Cymesik, hi hi hi... A co u Was?

Gość Fan Oleńko
Cymesik, Cymesik, widziałem, peep toe i ta sukieneczka, ach Bogini

No co ????????????????????? Czy tylko ja mam opisywać swoje ponczosznicze upodobania? Czekam na pomoc ze strony innych... PAŃ!!!

Witam, jak miło, że ktos się odezwał. Jasne, ze znam. Najbardziej lubię pończochy z Gatty. Są wygodne, mocne i piękne fasony do wyboru. Rajstopy z kolekcji jesienno - zimowej też są cudne. Dziś mam właśnie jedne z nich. Zamówiłam 6 par i chyba jeszcze się skuszę...