Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hana Montana/Majli Sajrus

Kara śmierci - za czy przeciw?

Polecane posty

Gość gyzyna/li
a czemu uwazasz ze nie prowokuje, to tak samo podnieca pedofila jak kobiece piersi naprzyklad

a podaj co mi tam zalezy. a siedziec i pisac bede tyle ile mam na to ochote. nikomu nie ublizam tylko prawde stwierdzam tak na marginesie i to w bardzo lagodny sposob

ale ty smieszna jestes:D widze ze coraz glupsze osoby na forum wchodza i chyba w zastepstwo pomidora przyszlas :P dzieci prowokuja?? puknij ty sie w glowe !!!!

Gość gyzyna/li
poprostu mysle ze tak czuje pedofil, ze podnieca sie mloda cipka

Gość gyzyna/li
ja poprostu pisze co mi na mysl przyjdzie na ten temat tutaj

ja pier****le .. no i kolejny przyklad ze pedofila do odstrzalu trzeba dac. widze ze znasz jego uczucia..hmm no prosze mamy znawce pogratulowac a moze mialas do czynienia z pedofilami i wyznal ci jak sie podnieca.. rozwala mnie to..

Gość gyzyna/li
tez uwazam ze efektem zboczenia bo to nienormalne. normalna osoba by uwagi nie przywiaala do takiego dziecka tak jak lesbijka na faceta przystojnego

pedofilowi wystarczy ze dziecko zobaczy i wcale nie musi byc gole czy cos a i tak je zgwalci wiec twoja teoria jest obalona. kurcze jak ja bym chciala zeby ktos wystrzelal wszystkich pedofili

Gość gyzyna/li
aleksja ja tez bym chcia

no to chociaz w jednym sie zgadzamy .. czyli jednak jestes madrzejsza od pomidorka . zwracam honor

dobra ja koncze bo jeszcze musze cos zrobic .. ale jutro wejde i poczytam :) milej nocy

Gość pu pu
Odczepcie się od pomidorka.... Korrrba - nie wiem, czy cię to zmartwi czy nie, ale niewiele osób wie, że obcięcie jaj nie powoduje że taka osoba nie może gwałcic. Popęd seksualny ma źródło w mózgu. Obcięcie jaj może trochę osłabic popęd, no i nie zostanie się ojcem...Obejrzyj film "Farinelli - ostatni kastrat". To o śpiewaku operowym - w dawnych czasach kastrowano niektórych chłopców żeby im pozostał piękny, niewinny głosik. Mimo to mieli powodzenie u kobiet, a w łóżku radzili sobie świetnie...

jakos we wrzesniu lub pazdzierniku (nie pamietam) u nas w miescie bylo glosno z powodu ppewnego gwaltu i morderstwa ze szczegolnym okrucienstwem. tzn: mloda dzwiewczyna 24 lata wracala z pracy z drugiej zmiany ok 22.30. do domu dzielil ja jeden dluzszy przystanek tramwajowy wiec chodzila na piechote. nappadl ja mezczyzna w wieku ok 30 lat i najpierw zgwalcil a potem zadal chyba 3 ciosy norzem w brzuch (dziewczyna byla w 3 miesiacu ciazy ) poczym wrzucil jej zwloki do stradomki - zostal skazany na dozywotnie wiezienie. to jest zbyt lagodna kara za morderstwo ze szczegolnym okrucienstwem! po co mamy utrzymywac takiego padalca w wiezieniach? jakby takich odrazu eliminowano byloby od razu lepiej. ehh ..