Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hana Montana/Majli Sajrus

Kara śmierci - za czy przeciw?

Polecane posty

Gość Elementarius
czerwony pomidorek Widzę lewackie zapędy się odzywają ;) Zwolennik/czka chorendalnych podatków? Policja ma mnie bronić przed przestępcami, szpital leczyć, a więzienie? Zapewniać miejsce dla oprawców, którzy widzę na ulicy?

pu pu jakis ty madry pogratulowac tylko! a nie pomyslales ze te 30 lat temu bylo inne prawo i nie bylo u nas dozywocia?a 25 lat to byla najsurowsza kara?

Gość Elementarius
Czemu stawiasz na równi chorych psychicznie morderców, ze sprawcami wypadków? Usprawiedliwiasz tym wszystko.

Gość czerwony pomidorek
taki co rżnie dzieci w wieku 4,5, 6 lat, mlodsze i starsze nie wliczone

Gość Ej no
Bo w teori oni sa chorzy , skad wiesz co psychiatria wymysli za 10 , 20 , 50 lat, kiedys nie bylo ADHD , dziesko dostawalo wpierdol i tyle. Sranie w banie.

ja jestem przeciw - co niektórzy za dobrze by mieli, ale wprowadziłabym galery, tortury, zimne, ciemne, obskurne cele bez tv, neta i tym podobnych luksusów. Dla nieprzystosowanych do życia w społeczeństwie, odpowiednie przedcywilizacyjne warunki.

Gość czerwony pomidorek
Ej no kiedys nie bylo ADHD , dziesko dostawalo wpie**ol i tyle. Sranie w banie. heheh dokladnie

Gość Ej no
Wykluczam jakies porazenie mozgowe i inne , ale znowu czy nie robie błedu ? Kto to wogóle ocenia ? Ze jeden ma to a drugi tamto.

Gość pu pu
Z tego co wiem, to w komunie była nawet kara śmierci, skazywano na nią, właśnie wielokrotnych morderców, nie wiem kiedy ją zniesiono. Tacy ludzie powinni byc zamknięci w zakładach psychiatrycznych. Jest ich naprawdę bardzo mało, i dla podatnika nie jest to praktycznie żaden koszt. Nasze więzienia są przepełnione i płacimy horrendalne pieniądze ale na drobnych złodziei i oszustów. A wasze dzieci mogą równie dobrze byc ofiarami, jak i pedofilami...

Gość Ej no
Psychiatria to taka dziedzina wiedzy ktora wierze sie z neurologia, z neurofiziologia, mogą miec racje ale mogą nie miec, moze powstac 100 roznych chorob, np. jedzenie cukierkow , cukierkofobia, i co im zrobisz. Alzhaimera i parkinsona nikt nie kwestionuje BO wszystkim sie kojarzy ze starościa, a mlodzi to niby nie choruja ? .... sliski temat strasznie.

no ja tez uwazam ze powinni otworzyc takie obozy dla nich. i powinni byc traktowani jak ludzie w obozach hitlerowskich. tortury codzienne to powinna byc ich jedyna rozrywka,zryc tylko tyle zeby jakos dychali jeszcze,i jak najgorsze warunki zyciowe.

Gość czerwony pomidorek
lilitka czemu pupu ma sie leczyc? potrafisz wytlumaczyc czy tylko rzucac takie plytkie zdania niczym nie poparte?

z racji wieku pożyłem trochę w PRL, więc nie porównujmy tego poronionego leninowskiego tworu z niczym bo jest to sprawa niemożliwa. Była kara śmierci, też za przestępstwa gospodarcze, gościu dostał czapę, za coś tam w sklepie mięsnym. Za PRL był pogląd, że wszystko co złe i patologiczne to na zachodzie, a u nas raj komunistyczny i propaganda sukcesu

Gość czerwony pomidorek
alexia21 a pomysl ze tweoj maz lub ojciec to pedofil? chcialbys takiego zywota dla nich? napewno w tedy pod chorobe bys to podciagala hipokrytko

Gość pu pu
Na tym polega właśnie postęp w nauce. Jedne teorie są utrzymywane inne obalane. Sugerujesz, żeby zrezygnowac ze zdobyczy nauki?

Gość Ej no
Wiecie o tym ze recydywista morderca moze miec , łagodnego guza nadnerczy który w dowolnych momentach potrafi uwolnic taka ilosc adrenaliny ze zabijesz wlasna matke (brzmi jak film) ale to prawda. Czy kto chory czy nie, to temat sliski jak Mobil1. Albo nadczynnosc tarczycy i inne w sumie nieskomplikowane rzeczy.....

Gość czerwony pomidorek
pokolony dla jego wilebnej mości i dziekujemy Ojcu bardzo za wypowiedzenie sie na naszym skromnym forum

Gość pu pu
bmblondyn - masz rację z tą propagandą w komunie. Mnie śmieszy, jak wiele osób oburza się że we współczesnych czasach to same gwałty, roi się od pedofili i innych zboczeńców. A prawda jest taka, że kiedyś o tym nie mówiono, bo nie wypadało - w państawie socjalistycznym nie mogło byc żadnych problemów. Tak naprawdę to jest lepiej, tylko nie zauważamy tego.

po pierwsze bylo to wspomniane-gdyby moj ojciec lub bray byliby pedofilami i zrobili jakiemus dziecku krzywde to sama bym ich tam zamknela i nigdy nie odwiedzila bo nie moglabym na nich patrzec.tyle na ten temat

dla mnie bydle to bydle i nie wazne czy czlonek rodziny czy ktos inny. ktokolwiek zrobilby dziecku krzywde dla mnie powinien isc na stryczek.

Gość berserk
no,no-dyskusja trwa!!!lilitka,widzę,że jeszcze "walczysz".

Gość czerwony pomidorek
alexia21 oo co za zmiana w toku myslenia to brata lub ojca pedofila juz bys nie zabila tylko zamkenla tak? bravo bravo

Gość czerwony pomidorek
ja bede juz stad uciekac, musze sie pochwalic ze za 5 tygodni biore slub juz nie moge sie doczekac :) papa

Gość berserk
alexia21:mam takie samo zdanie.nie ma znaczenia kim jest zwyrodnialec,który zrobił coś tak strasznego

chcialam zaznaczyc kretynko ze spytalas sie czy chcialabym zeby moj ojciec lub brat przebywali w takich warunkach to odp,a po drugie co wg ciebie jest gorsze?smierc czy spedzenie zycia w nieludzkich warunkach i torturach? to chyba oczywiste . ale ty tepa jestes az smiac mi sie chce :D

Gość berserk
pomidorku-życzę Ci wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.oby nigdy nie stanął na niej "chory"człowiek

no to wez slub i uwazaj zeby maz sie pedofilem nie okazal . bo bedziesz musiala go ukrywac i leczyc.albo oddac na leczenie ale ty masz wielkie serce i pewnie bedziesz wolala go domowymi srodkami kurowac wracajac do tematu to dla mnie tez nie ma roznicy kto by to nie byl takich trzeba eliminowac ze spoleczenstwa