Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hana Montana/Majli Sajrus

Kara śmierci - za czy przeciw?

Polecane posty

sex z wlasnej woli =sex z przymusu - no nie nie ma roznicy brawo! a dlaczego 15 latki sie uczepiliscie? pedofile gwalca 4,5,6... letnie dzieci !!!

Gość pu pu
Do elementarius - uważasz, że za gwałt należy się kara śmierci?

Gość Ej no
Aha, to rozumiem ze w encyklopedi napisali ze gwalca 4 , 5, 6 latki :D no gratulacje :P

Gość czerwony pomidorek
napisalas tak: dwaj Polacy w uk gwałcą kobietęza supermarketem przez 7h. nic nie bylo o przetrzymywaniu przeciez to dlatego sie zdziwilam ze tacy zawodnicy z nas?

Gość Elementarius
Powiedz jaką gwałciciel, rujnujący czyjeś życie w zwierzęcy sposób umyślnie ma wartość?

Gość Elementarius
Pomijacie do tego ważny aspekt. Jeśli darujemy mu życie, to będziemy musieli go utrzymywać.

Gość pu pu
Korwin -Mikke chciał też odebrac kobietom prawa wyborcze. Moim zdaniem jest gorszym kretynem niż Lepper.

Gość czerwony pomidorek
no prosze cie, smierc za gwalt... czytac sie ciebie dziewucho nie da :(

Przypadek Wiesława C., zwanego wampirem z Baranowa, jest drastyczny. Wiesław C. przyznał się do zgwałcenia i zamordowania czterech nastolatek z Baranowa i okolic. Niektórym po uduszeniu obcinał nożem lewą pierś, po czym znów gwałcił. Choć został uznany za psychopatę, nie był leczony. Dopiero na trzy miesiące przed opuszczeniem więziennych murów zgodził się na przyjmowanie leków zmniejszających popęd seksualny to kawalek artykulu. pedofile bardzo czesto morduja swoje ofiary !! i co taki gnuj łaskawie sie zgodzil wziac tabletki po czym go wypuscili bez badan - poprostu wyrok minal. a gdyby byla kara smierci to ch**a juzby nie bylo!

Gość czerwony pomidorek
Elementarius wolisz kogos zabic niz dac te kilkanascie groszy tygodniowo na utrzymanie zycia?

Gość Ej no
Nie , wolą patrzec w telewizor.

4,5,6.... kropeczki zazwyczaj oznaczaja "i tak dalej" -to byl przyklad bo ciagle pisaliscie o 15 latkach. .. ale niektorzy sa ... szkoda slow

Gość czerwony pomidorek
alexia21 a czemu mialoby juz go nie byc? widocznie byl juz na tyle zdrowy plus zgodzil sie na tabletki ze postanowili go wypuscic, ee?

Gość maliga
tak przeczytałam cały ten topik i musze powiedziec jedno zadanie, ten cały "ej no" to musi być jakiś dzieciak 14, 15, 16 latek, normalnie nie moge go czytać, wes sie czlowieku lepiej nie odzywaj :-O

Gość Elementarius
pu pu - o ile jestem zwolennikiem upr'u, o tyle za Korwine Mikke nie przepadam. Z tymi kobietami to człowiek ma nieźle narypane, no ale nie znaczy to, że jest kretynem. W dodatku większym niż Lepper? No nie wiem, Korwin Mikke ma na prawdę zdrowe podejście do kwestii gospodarczych. Nie jestem dziewczyną, więc gwałt mnie bezpośrednio nie dotyczy. Nie kieruje się żadnymi emocjami, w przeciwieństwie do tego, czym Ty byś się kierowała gdyby coś takiego ciebie spotkało.

Gość Ej no
Alexia21 kodeks karny mowi jasno, kiedy wolno a kiedy nie wolno, ja sie tam nie przypierniczam do 4 , 5, czy 6 latkow czy wiecej, ale jak sie pusci malolata z kolega to jest cacy...

tak jakby byl wyleczony kretynko to nie potrzebne bylyby mu tabletki zmniejszajace popet seksualny ktore przestana dzialac a potem dran zniszczy zycie kolejnym dzieciom. Jakby ode mnie zalezalo to bym grosza nie dala na tych zlamasow. wolalabym zeby te pieniadze szly np. na sprzet do dzieciecego hospicjum

Gość czerwony pomidorek
Elementarius ale mozesz tak szczekac wcialajac sie w role ojca majacego corke teraz lub w przyszlosci, nieprawdaz?

Gość Elementarius
Kilkanaście groszy tygodniowo? Chyba nie wiesz o jakich sumach mówimy w skali budżetu państwa, czy kieszeni podatnika. Z jakiej racji mam dawać pieniądze, które zarobie na morderce? Może Ty w tym widzisz jakiś cel, ja nie. Wyobraź sobie teraz, że pedofil dobiera siędo twojego dzieciaka. Dzieck oma spaczoną psychike to końca życia, a Ty o ironio swoje pieniądze dajesz na utrzymanie takich jak oprawca i nie wiesz czy za rogiem nie czai się kolejny.

Gość Ej no
Maliga bo niby co ? Ja nie bronie zwyrodnialca co zgwalci te 4,5,6 ale z innej mańki kolega tej 15 tez powinien isc siedziec, wiec mi nie pierdol.

19:22 [zgłoś do usunięcia] czerwony pomidorek Elementarius wolisz kogos zabic niz dac te kilkanascie groszy tygodniowo na utrzymanie zycia? 19:23 [zgłoś do usunięcia] Ej no Nie , wolą patrzec w telewizor. Tak, wolę zabić/eliminować potworów ze społeczeństwa niż dawać kasę na leczenie potwora. Tak chcę czasem spokojnie oglądać telewizję i mieć pewność, że w tym czasie żaden potwór nie zainteresuje się moim dzieckiem!

Gość Elementarius
Idea państwa opiekuńczego i to nawet dla zwyrodnialców. Tylko pogratulować wypranego mózgu przez cały ten mainstream na ekranie telewizora.

Gość czerwony pomidorek
Elementarius z takiej samej racji jak placisz na sluzbe zdrowia, na policje itd ! z takiej skoro nie wiesz! jest to twoim psim obowiazkiem placic podatki jak i moim

malolata zrobi to z wlasnej nieprzymuszonej woli i nikomu tym zycia nie zmarnuje. tak kodeks tez mowi ze po odsiedzeniu kary wypuszcza sie na wolnosc a tamten kare odsiedzial i nikogo nie obchodzilo ze jest niebezpieczny a tych co obchodzilo to nic nie mogli zrobic

Gość maliga
ej no nie chodxzi o to JA TEZ NIE BRONIE!!! ale bez pzresady jakie ty masz czasem porownania zygac sie chce i az mi sie odechiało przez ciebie czytac tego tematu cześć

Gość Ej no
Z kolega z klasy to mala szkodliwosc spoleczna czynu. To po chuj kodeks karny, wez sie malaga idz pierdolnij.

Gość pu pu
To jest niemożliwe, żeby kogoś wypuścili po czterech morderstwach. Powinien siedziec w psychiatryku do końca życia i byc przymusowo leczony. Można leczyc przymusowo - jeśli ktoś stanowi zagrożenie dla życia lub zdrowia innych. Chyba w tym artykule pisali bzdury....albo ktoś uznał, że jest zdrowy! Jeśli przebywał w więzieniu jako zdrowy, to może mógł odmówic leczenia...Dlatego właśnie mówię, żeby chorych leczyc a nie zamykac w więzieniach, bo tam jest miejsce dla przestępców...

tak tylko tamte instytucje sa nam potrzebne a pedofile? powinno sie ich zebrac do kupy i spalic na stosie!

Gość czerwony pomidorek
to co teraz wkleje bedzie po angiel;sku wiec nieliczni pewnie zrouzmieja ale czy takim dzieciom juz teraz dostroslym ludziom tez byscie zycie odebrali Do you remember February 1993 in England , when a young boy of 3 was taken from a Liverpool shopping centre by two 10-year-old boys? Jamie Bulger walked away from his mother for only a second, Jon Venables took his hand and led him out of the mall with=2 0his friend Robert Thompson. They took Jamie on a walk for over 2 and a half miles, along the way stopping every now and again to torture the poor little boy who was crying constantly for his mummy. Finally they stopped at a railway track where they brutally kicked him, threw stones at him, rubbed paint in his eyes, pushed batteries up his anus and cut his fingers off with scissors. Other mutilations were inflicted but not reported in the press. N.B. :- Remember, a 3 year old cannot possibly defend themselves against a 10 year old, let alone of 2 them. What these two boys did was so horrendous that Jamie's mother was forbidden to identify his body.. They then left his beaten small body on railway tracks so a train could run him over to hide the mess they had created. These two boys, even being boys, understood what they did was wrong, hence trying to make it look like an accident. This week Lady Justice Butler-Sloss has awarded the two boys ( now men ), anonymity for the rest of their lives when they leave custody with new identities. They will also leave custody early only serving just over half of their sentence. They are being relocated to Australia to live out the rest of their lives. They disgustingly and violently took Jamie's life away and in return they each get a new life!

Gość Ej no
Poprosze o definicje pedofila w takim razie.