Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hana Montana/Majli Sajrus

Kara śmierci - za czy przeciw?

Polecane posty

Gość Ej no
I jest duza szansa ze sam sie powiesi. Lilly BRAWO :P

czy ty na prawdę myślisz ,że człowiek który jest w stanie zabić za telefon będzie miał wyrzuty sumienia z powodu twojej córki ?będzie płakał patrząc na jej zdjęcia i żałował całe życie ? nie bądź śmieszna :o najwyżej będzie żałował ,że ten telefon to była Nokia a nie iPhone...

Gość Ej no
Juliusz Cezar - najgorszy zwyrodnialec ma przeblyski czlowieczenstwa - i wtedy sie wlasnie powiesi.

Gość berserk
Jeśli jeszcze raz odezwie sie alicja to chyba padne na zawałObyś nigdy nie spotkała takiego"chorego".Prawa do pedofilii?Pedofil nie powinien mieć prawa istnieć.Gdyby ktos taki zgwałcił twoje dziecko to chciałabyś kary czy leczenia jego "choroby.W Twoim umyśle panuje totalny ciemnogród.A może te roztocza wyjadły Ci szare komórki?

\"Czy wy nie rozumiecie że taki morderca to chory człowiek który potrzebuje współczucia i pomocy?\" oczywiscie. i w ramach pomocy sam sobie - zabija :D nie no, rece opadaja na takie miłosierdzie prosto z serca płynące :D nie wierzysz ze ludzie moga sie tak rozzuchwalic bezkarnością ze potrafią zamordować za byle co ??

co niektorzy stad to by zaglaskali pedofilow mordercow dali prawa pedalom do wychowywania i adoptowania dzieci byli by za eutanazja i aborcja kiedy tylko masz na to ochote wszystkie koscioly by spalili i pozamykali w ich miejsca wybudowali by kluby i markety:)

Gość fajnie wam ja musze pracowac
zobaczcie sobie film ZYCIE ZA ZYCIE czasem mozna isc do wiezienia przez wielka pomylke i wtedy tez umrzec za ta pomylke...

nie lily najlepiej to go glaskac dawac jedzonko i pytac czy juz sie dzis lepiej czuje czy juz by tego nie zrobil wiecej zwolnic go po 12 latach niech zajebie kolejna ofiare i wtedy powiedza no niestety jednak sie nie nadaje do zycia w spoleczenstwie:)

mpl prosze Cie :D wyciagasz wnioski o wszystkim na podstawie jednego zagadnienia ;) w takim przypadku nie mamy o czym rozmawiać ;)

Gość Ej no
Marco polo tak czysto teoretycznie bo to sciencie fiction, twoja nieletnia corka zakochuje sie w Juzku 40 letnim , i co zrobisz :D Do kaloryfera przywiazesz czy nazwiesz Juzka pedofilem ;)

co niektorzy stad to by zaglaskali pedofilow mordercow dali prawa pedalom do wychowywania i adoptowania dzieci byli by za eutanazja i aborcja kiedy tylko masz na to ochote wszystkie koscioly by spalili i pozamykali w ich miejsca wybudowali by kluby i markety to znaczy ;) gdzie tu mowa o pedalach? eutanazji i aborcji? o kosciolach itp ;>

wybacz ale dla mnie ktos kto zabija swoje dzieci i chowa je w beczkach to nie ma prawa nazywac sie czlowiekiem i nie powinno sie wogole tracic czasu na rozprawe sadowa dla takiego czlowieka. takich sie powinno eliminowac bo nie sa przystosowani do zycia wsrod ludzi. ja nie rozumiem po co ich bronic? co to ma zyskac?

wiesz co :) myslalam, ze jestes troche madrzejszy/a w zadnej mojej wypowiedzi nie padlo slowo na temat eutanazji, aborcji i kosciola teraz ja wysune jeden, prosty wniosek jestes idiotą/tką :D

idiotka to ty jestes bo juz zbaczasz na inny tor w rozmowie teraz bedziesz 15 stron pisac o tym ze nigdie nie pisalas o aborcji eutanazji. a ja napisalem i co z tego ?

a teraz przeczytaj na spokojnie jeszcze raz to i moze w koncu zaswieci sie swiatelko co niektorzy stad to by zaglaskali pedofilow mordercow dali prawa pedalom do wychowywania i adoptowania dzieci byli by za eutanazja i aborcja kiedy tylko masz na to ochote wszystkie koscioly by spalili i pozamykali w ich miejsca wybudowali by kluby i markety

MPL - nie wrzucaj wszystkiego do jednego worka- ja np pedofili, gwalcicieli bym usunela ze spoleczenistwa, co do aborcji nie mam stanowiska, eutanazja-jesli czlowiek ma sie meczyc i wogole to byloby lepsze jesli sam tego chce ale to juz w wyjatkowych sytuacjch a nie tak jak napisales kiedy sobie tego zarzyczy, kosciolow nie popieram wogole (ksieży).

Gość Ej no
Pijanego kierowce tez kara smierci, bo potencjalnie mogl wjechac w grupe kolonijną i skasowac 100 dzieciaków :D

sama sie puknij a nie mowilem ze tak bedzie jak napisalem :D idz powiedz rodzicom o swoich pogladach to mzoe ci stary wybatozy dupe pasem to zmadrzejesz:D

Może i ja się wypowiem. Na wszelki wypadek komplet ;) Kara śmierci -TAK Aborcja-TAK Eutanazja -TAK

no sluchaj jesli ktos wsiada kompeltnie pijany ja nie mowie ze ma 0,3 ale ma np 2.2 i nic nie widzi i wjezdza w grupe ludzi mordujac 10 osob to kim jest jak nie morderca? przeciez uzyl narzedzia do zabicia innych ludzi. wiesz jak by byla kara smierci za cos takeigo to w wekend ze swietami wiadomosci by podaly ze nie zlapali nikogo nie trzezwego na drodze:)