Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hana Montana/Majli Sajrus

Kara śmierci - za czy przeciw?

Polecane posty

Gość czerwony pomidorek
no dokladnie, bo jaki pedofil pojdzie do psychologa? strach i pewnosc jest ze po takiej wizycie taka osoba bedzie miala trzepanie w domu! i jak tu zaufac psychologowi? skoro ten temat jest jak tabu! nie traktuje sie pedofili jak np schizofremi tylko jak ... no nawet nie wiem jak to nazwac :(

Gość pu pu
Pedofili jest w kraju dziesiątki tysięcy. Gdyby wszyscy gwałcili, to każde dziecko w Polsce mogłoby byc ofiarą. Ja w ogóle nie rozumiem, dlaczego wolicie kogoś zabic, niż wyleczyc, skoro jest to możliwe? Skąd w ludziach tyle zła? I dlaczego wolicie wierzyc, że ktoś robi coś z własnej woli, celowo, niż z choroby?

Gość czerwony pomidorek
taaaaaaaaaaaaa jasne tak jak i ksiadz nie zadzwoni na pały jak mu sie wierny wyspowiada ze zgrzeszył bo zabił wczoraj sasiada :)

Gość czerwony pomidorek
pu pu a moge spytac Cie o jedno? czy jestes za aborcja? tak lub nie- prosze o ktotka odpowiedz :)

Popęd seksualny nie jest chorobą! Każdy normalny człowiek jest w stanie zapanować nad swoimi popędami. Jeżeli pedofil chce się zasłaniać chorobą to niech się zgłosi do zakładu zamkniętego i nigdy nie widzi dziecka! Nie będę brała udziału w głaskaniu potwora, którego powinno się zgładzić :-o

Gość pu pu
Z tą tajemnicą to nieprawda. Nawet zaleca się, czytałam w podręczniku do psychiatrii, że kiedy pacjent planuje np. morderstwo, lepiej złamac tajemnicę i zgłosic to policji. Nie grożą za to konsekwencje prawne - bo wtedy jest przepis o zagrożeniu życia - jest to nadrzędne. Tak naprawdę to lekarz nie ma tajemnicy, bo co to za tajemnica, którą można ujawniac?

Gość czerwony pomidorek
a skad ty masz taka wiedze ze lekarz nie zadzwoni? ludzie sa tylko ludzmi! nie badz naiwny

Gość hopefaith
dyskusja zeszła na prawie zupełnie inny tor

Gość czerwony pomidorek
lilitka a co ty w boga sie bawisz ze chcesz decydowac kiedy ma kto umrzec?

Gość ja pierdykam
tym, ktorzy popieraja kare smierci polecam goraco film pt. "Zycie za zycie" produkcja da Wam troche do myslenia i, podejrzewam - zmieni Wasze zdanie

Gość pu pu
Ja jeszcze dodam film "Tańcząc w ciemnościach" i "Za młoda by umrzec". Odnośnie aborcji to nie mogę odpowiedziec krótko - ja bym ją dopuszczała tylko na b. wczesnym etapie, kiedy nie działa jeszcze mózg.

Gość czerwony pomidorek
bmblondyn bo morderca jest chory psychicznie- dlatego!

Gość berserk
lilitka trzymaj się -ja spadam,mam dosyć.może potem zajrzę:)

Gość ja pierdykam
marco --> pewnie niewiele, ale jesli mialoby to uratowac choc jedno NIEWINNE zycie, to nie warto popierac kary smierci, nie uwazasz?

Gość czerwony pomidorek
marco polo lajt. zaraz farmazony! a czy normalna jest wdlg Ciebie osoba ktora zabija? no prosze Cie!

Gość pu pu
bmblondyn - pewnie że możesz się bawic w Boga, tylko czy chcesz byc taki jak ten morderca?

Gość Anna w todze
bezwzględnie za, ale tylko za ciężkie zbrodnie i to udowodnione, bez możliwości oparcia kary na poszlakach. Inna sprawa, że to nierealne niestety. Polakom humanitaryzm prawa karnego nie służy...

Gość hopefaith
ja swego zdania nie zmienię,uważam że jeśli ktoś zabije z premedytacja własne dzieci bo np.krzyczały etc. to jestem jak najbardziej za karą śmierci.

tego się nie spodziewałem , pomidorku, ale cóż są szkoły,które uważają wszystkich za psychicznie chorych

jesli np robi napad na bank i musi zabic straznika to uwazam ze jest normalna po prostu ma swoj plan i go realizuje? ale jesli cwiartuje 4 letnie dziecko to juz nie jest niormalna i np sypia z jego narzadami